Brad Pitt ‘in Motosikletleri

yok be arkadaşım. neyi kıskanacağız.

adam efendi mi? evet
parası var mı? evet
güzelliği var mı? evet
hatun milleti hasta mı? evet
ünlü mü? evet

bunlara kavuşmak için gerekli yetiyi yada özellikleri denk getirip veren kim? sana bana veren kimse aynı...

biz çok çok ağız tadıyla yaşamasını temenni ederiz, tüm insanlar içi temenni edebileceğimiz, yada kendimiz için istediğimiz gibi :)

Aynen abi helal abi katılıyorum abi süqersin.

En sevdigim oyunculardan birisidir. (Her ikiside :p)
Ve o da ben gibi motosiklet tutkunu ... :cat:

ben şöyle bir topikle derim ki...profilde kendini tanıtmayan üyeler var ne mesleği ne msn mail vs olmayanları üyeliğe almayalım bu gizemle aramızda ne ,şlleri var.rafinede olur derim saygılar.

ben şöyle bir topikle derim ki...profilde kendini tanıtmayan üyeler var ne mesleği ne msn mail vs olmayanları üyeliğe almayalım bu gizemle aramızda ne ,şlleri var.rafinede olur derim saygılar.

bende alakaya kuru nane derimm,ya patronn konuyla profilin ne alakası var şimdi,çok canını sıkıyosa aç bi topikk:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ya bu adamı sevmem de motosiklette hiç yakışmamış ayrıca kask takmamış hatun sende takmamışsın :cherry: , dizlerinde zaten çirkin dizlikte yok :mrgreen: o terlikler ne öyle :queen: ünlü olabilirler ama her şeyin adabı var, ünlüler diye de hemen poh pohlamamak lazım arkadaşlar, onlarda bizim gibi insan ama biraz görgüsüz diyorum başka anlam veremedim. He birde motosikletleri hepsi çirkin :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
fret pırt abinin ne gusel moturları varmış acep bi denesini hedaye etmesmi yavf..:p

Yay burcu adamının dayanılmaz cazibesi motorla birleşince sonuç ortada :rendeer: serseriyim ama para, motosiklet ve en güsel bi kadın ben de :queen: şimdi onun olmasın da kimin olsun di mi di mi :mrgreen:

emre canımmmm nerdesinnn,bu cümleyi okuman lazım kanımcaa:p

okur okur merak etme sen :mrgreen: o her şeyin farkındadır her zaman :queen: kaldı ki fesat olmayalım sadece görüş bildirmişliğim vardır brad beyle ilgili yoksa yakından uzaktan aalakamız yoktur yanii :mrgreen: aarrttttııı benim sefgilim herkesten yakışıklıdır benim gözümde bu da böylecene bilinsin :rendeer:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
amannnnnnnnnn:queen: çok çirkin soğuk bir kere, allah yaratmış o ayrı ama bir went worth miller bir josh holloway bir clint wood gibi asla olamaz :cat:

Zevkler renkler olayı saygı duyarım arkadaşım insanın içi güzel olsun :queen:

içi güzel olmaya olsunnnda,dışıda biraz güzel olsun ama,ne demiş atalar sofrada sıfat lazım :queen:

Zevkler renkler olayı saygı duyarım arkadaşım insanın içi güzel olsun :queen:

Evet kesinlikle çok güzel ve doğru söyledin, benim ara sıra aklıma gelen bir cümle var /sözüm meclisten dışarı, iki yüzlülerin dünyası olmuş, iyileri elde tutalım, dış görünüş şan şöhret benim gözümde hiç yok hiç olmadı. Ama hala Brad Bey çirkin diyorum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar