motoro OGS veriyolar mı ?

arkadaşlar motorsikletlere ogs veriyolar mı,bilginiz var mı?

pufffff ne adamlarsınız ya...soruya cvp verin konu hakkında bir şey bilmiyorsanız yazmayın.....
çantadan okucak mak.

sen bunu akbil mi sandın annem:queen: çantadan okurmu hiç?

Elbette motoruna OGS alabilirsin.
Yapman gereken tek şey motorunun ruhsatını, ehliyet,kimlik vs. ve 110 YTL. yi yanına alarak yol kenarlarında yada gişe çıkışlarında OGS satan Araçlardan cihazını talep etmek. 2-3 iş günü içinde motorunun plakasına ait OGS kullanıma açılacaktır.
Şimdiden hayırlı olsun.:rendeer:

Not: Motor için OGS cihazını bankalardan veya Karayollarının OGS-KGS satış şubelerinden alamazsınız.

Neymiş bilmediğimiz konularda laf olsun diye yazmamalıymışız.. :p :mrgreen:

Bence OGS yerine KGS al OGS de okumama ihtimali var. KGS de okumasa ve limit yok ise zaten bariyer açılmıyor.OGS de basıp gidiyorsun okumadığı zaman da plakaya borç kaydediyorlar.

Bence OGS yerine KGS al OGS de okumama ihtimali var. KGS de okumasa ve limit yok ise zaten bariyer açılmıyor.OGS de basıp gidiyorsun okumadığı zaman da plakaya borç kaydediyorlar.

ogs alsın ki öyle bir ihtimal söz konusuysa biz almayız :p

mustafa abinin dedigi gibi anca yol kenarından alırsın baska turlu vermiyolar

ayrıca elinde tutarak gecmenin cezası var die biliorum bn oyuzden motorun byerine koymak lazım:wiinkk:

okumama olayına gelince o sensorlerin arasından gecen her ogsyi okuyo o makine nereye sakmamış olursan ol istersen selenin altına istersen cantana sakla:cherry:

OGS motorsiklete verilmiyor, ama bazı arkadaşlar şans eseri almış. Bankadakilerin bilgisizliği veya dikkatsizliği.

Aldıktan sonra da birşey olmuyor, yeterki al.

Plakan OGS ye işlendikten sonra cihaz okumasada ceza gelmiyor.

Çantada OGS çalışmaz, ben elimde yanlış tuttuğum için okumadı mesela.

OKD

Motosiklet ile otoların geçiş fiyatlandırılması aynı olduğundan oto ya alır gibi alınabiliyor. Motosikletlere özel bir OGS yok yani. Ben İş bankasından aynı günde aldım. Montumun cebinde taşıyorum. Sistem tanıyor. Fakat cepte birkez ters dönmüştü çıkışta en uzun mesafeyi okudu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar