Ghost Rider'a Rakip Çıktı...:)Stockholm

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
güzel kullanmış show olarak süper,patlamaya hazır bomba gibi...
paylaşım için teşekkürler...

defalarca izledim ama verilmiştir diye buraya eklemedim demekki verilmemiş,harika kullanıyo adam bayılıyorum bu videoya,emeğine sağlık

beyler 1 yıla bu adam olur hatta belki olmustur bile...

izlemiştim bunu videonun her anında ne zaman vuracak diye bakıyosun ama şanslı kerata:D.ghost unda çok videosunu izledim vallahi en az onun kadar iyi manyak.türkiye şartlarında bu videoyu çekse eminim yutübe koyacak kadar yaşamazdı o kadar yol yaptı nerdeyse hiç bi araç şerit değiştirmedi isveçe taşınalım..birde hep bunlar isveçten mi çıkıyor yahu:D

İşte gelecek vadeden bir genç daha. Motosiklet dünyası sizlerle gurur duyuyor:p

Bu şekilde Türkiye'de kullansa en fazla 10 dk yaşardı:mrgreen:( Belki 10 dk bile sürmez:queen:)

Son düzenleme:
nedenki bak bana ,halen yaşıyorummm:cherry:

İso sen bu elemanın yarı kadar deli kullan şuan arkadan "fatiha" okuyor olurduk:mrgreen:

Video boyunca hiç şerit degiştiren bir araç görmedim. Bizim ülkemizde ise adamlar şeritlerinde duramıyo hal böyle iken ghost rider ve türevleri ülkemizde yaşayamaz:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
video nun sonunda sanki şöyle bir mesaj vardı : Ben yapıyorum Ghost rider sahipleniyor, sizce de sonundan bu anlam çıkmıyormu ?

böle racing makinale ile salak salak makas atıpda sonra bunu videoya çekipde sonrada çok büyük haltlar yemiş gibi tirafiği bir birine katanlardan nefret ediyorum..

Son düzenleme:
o kadar zorladı zorladı bir 250 yi geçemedi buda bişeymi yaww :queen:

Bu videodan çıkardığım özet; "Bakın ben hayatımı nasılda tehlikeye atıyorum heyyyt ulen çekilin kenara kendimi intihar edicem" :p

sonu güzelmiş ama ghost rider kadar hızlı değil.....

o kadar süratli olamadım ama tarz olarak aynıyız :mrgreen: ben bile halen yaşıyorum yakından tanıyanlar şaşıyo :mrgreen:

aabi o zaman ağzına kadar adrenalin dolu yüreğimizle ,finish noktasını görene kadar gitmek dileğiyle:cherry:

finish 'ten kastım 60-70 lerde ecel ile ölümm :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar