A2 Ehliyetli Olup Is Arayanlar

08.05.2008 PEŞEMBE GÜNÜ İŞE BAŞLAYABİLECEK A2 EHLİYETİ OLAN ADAYLARIN [email protected] ADRESİNE MAİL ATSINLAR İSİM SOYİSİM ,YAŞ,OTURDUGUNZ SEMT VE TELEFON NUMARALARINIZLA BİRLİKDE MSN'DEN DE İRTİBATA GEÇİLEBİLİR ÜCRET 900YTL+200YTL YEMEK İŞ İSTANBULDAN BAŞLIYARAK ÇEŞİTLİ YERLERE ARABAYLA GİDİLİP ORADA MOTORSİKLETLE BELLİ YERLERDE TANITIM YAPILACAK İŞİN BİTİM SÜRESİ 40 GÜN MOTOSİKLETLERİ FİRMA SAĞLICAK KONAKLAMA FİRMAYA AİT ÇEŞİTLİ YERLERE GİDİLEBİLİR

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
40 gün sonra aynı işime geri dönebileceğimi bilsem müdürümle konuşup katılırdım.
Maaş + yemek benim maaşa yakın bir rakam. Daha ne isteyeyim, taş bile taşırım :cherry:

40 gün sonra aynı işime geri dönebileceğimi bilsem müdürümle konuşup katılırdım.
Maaş + yemek benim maaşa yakın bir rakam. Daha ne isteyeyim, taş bile taşırım :cherry:

İstanbulda ham yaparlar...sen orda iyisin boşver...kurtlar vadisi buralar sevimli bıdık..:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
İstanbulda ham yaparlar...sen orda iyisin boşver...kurtlar vadisi buralar sevimli bıdık..:p

Tayinimi isteyeceğim zamanlar her an İst.a gelebilirim diye İst.daki arkadaşlara haber salmıştım.

Onların dediği tey şey; buraya sadece gezmeye buyur gel, temelli yaşamak ise zor zanaat :cherry:

Son düzenleme:
mrhb

yaw bunun ankara şubesı yok mu vALLa part time calısırdım zevklı olurdu:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw bunun ankara şubesı yok mu vALLa part time calısırdım zevklı olurdu:salut:

Esk.de bir pizzacı vardı. Esk. mt activa ile sıra sıra orada işe başlamıştı.
Eğer part time durumu olsaydı biz de öyle olurduk, ne güzel olurdu dimi :mrgreen:

opüyorum o güzelligi yanaklarından :queen::rendeer:

aynı yaşta degiliz ben 3,5 yaşındaim daha:mrgreen:

sen ondan daha akıllısın ama...:ponunda selamı var abilerine...:p

Tayinimi isteyeceğim zamanlar her an İst.a gelebilirim diye İst.daki arkadaşlara haber salmıştım.

Onların dediği tey şey; buraya sadece gezmeye buyur gel, temelli yaşamak ise zor zanaat :cherry:

ya kolayda burda en düşük kira 750...adam gibi yaşayabileceğin bi ortam...2 kişi bir evi paylaşırsan yükün azalır...:cat:yada akraba yanı en mantıklısı...çok pahalı bir şeher..:pale:

Aslında iş güzel en azından kurye şeklinde çalışacak birisi için güzel ama 40 gün sürecek olması üzücü.

Umarım birilerinin işine yarar. Paylaşım için tşk.

Pandora ajansın sahibi arkadaşım buda kimmiş diye şaşırdı.Tabikide isim benzerliği olabilir.Birisi Ankara birisi İstanbul yani...

tamamını büyük yazmak yasak
tamamını kalın yazmak yasak
yanlış kategoriye başlık açmak yasak vs. :p

sen ondan daha akıllısın ama...:ponunda selamı var abilerine...:p

ya kolayda burda en düşük kira 750...adam gibi yaşayabileceğin bi ortam...2 kişi bir evi paylaşırsan yükün azalır...:cat:yada akraba yanı en mantıklısı...çok pahalı bir şeher..:pale:

semtine bağlı metehan abi 500 ytlyede kiralık daire var küçükçekmece sefaköyde :)

abi motor ne vercekeler, öyle her motora binmem :cherry:
benim ramzeyi vercekler işe başlarmısın??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar