[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
@gceterez

Ahh be. Üzüldüm şimdi adınıza. Halen bi ses cıkmadıysa ümit yoktur gibime geliyor :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim plaka işi henüz olacak gibi değil arkadaşlar, yani Safranbolu ya gelemicem. Hani olur da siz de gitmezseniz, ve Bolu içlerinde bişeyler yapabiliriz dersenizzz :cherry:

Ben buralarda olucam :):)

demıstım demıstım .....
bu cihan son anda bi yan cizer gelmez ...dedim..
dedigim gibi oldu yıne ...

bizde yan çizecez gibi... Baksana sağanak yağmur geliyomus :cyclopsan

demıstım demıstım .....
bu cihan son anda bi yan cizer gelmez ...dedim..
dedigim gibi oldu yıne ...

Yaa musticim, çıkmış 9 a inmez 8 e, bi fuar işinden caydık diye, yan çizen olduk çıktık iyi mi?

Benim plaka işi hallolsa... zaten can atıyorum gezi gezi diye, kaçırır mıyım hiç :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaa musticim, çıkmış 9 a inmez 8 e, bi fuar işinden caydık diye, yan çizen olduk çıktık iyi mi?

Benim plaka işi hallolsa... zaten can atıyorum gezi gezi diye, kaçırır mıyım hiç :)

abicim sadece fuar degil ki ....
mudurnuya gezi duzenlenmıstı 11 sayfada ayrıntılı olarak var ..bende gelıyorum benıde ekleyın demıssın ...
ama geziye katılmamıssın...12 sayfanın besınci mesajına göz atabilirsin ..:cat: :p :queen:

@t_u_runcu Cok bilmiş Musti Bey... Kızlar gibi cok ince ayrıntılara katılan cıt cıt =>

Geçmiş Olsun Dileklerimi iletiyorum. Anlıyosun sen Beni...

Bu Arada Yarın Gezi İptal Arkadaşlar... Bu günkü havaya bakarak Ve de Meteorolojiye güvenerek soyluyorum.İnş Başka Sefere :pale:

arkadaşlar bu havada nasıl gidecegizki bugünden hava yagmaya başladı haftaya gidelim daha rahat olur

inşallah başka sefere görüşmek üzere

Son düzenleme:
gelip gelmeyecegim cuma gunu netlik kazanacak ....ya bide benım ehliyetim yok ..gelsem bile artcı olarak gelebilirm ...:) tabi götüren olursa ....:)
mesela levent benı artcı olarakk arkasına alır ..dimi levnt ....söz fazla sıkıstırmam ...:cherry: uyumam da ..:cherry:

varmı baska ehliyeti olmayan ..???

Beni 10. sayfalara gönderen sensin mustafa, al o iyi bak sen de oralara.
Sen ehliyetin yok diye gitmiyorken ben sana hiç bişey demiş miyim?

Bizim de plakamız yok işte napalım... :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Beni 10. sayfalara gönderen sensin mustafa, al o iyi bak sen de oralara.
Sen ehliyetin yok diye gitmiyorken ben sana hiç bişey demiş miyim?

Bizim de plakamız yok işte napalım... :p

yine de artcı olarak katıldım....

ben sana diyorum..bizim bizamanlar traktor vardı ...satıldı gitti ama plakası hala duruyo ...simdiki plakalar gibi degil ...saglam mazemeden ...hemde rakamlar kalınlasıtılmıs ve siyaha boyanmıs ....aslında cok yakısır cihan...denesekmı bi...? :wiinkk:

@myheart iyi dileklerin için tesekkur ederim....

geziyi ne zamn yapmayı dusunuyorsunuz ...10 - 11 mayıs tarıhınde izzet baysal anma gunleri varmıs (bende baskasının yalancısıyım tam bilgi sahibi degilim )... o tarıhde gidemeyiz..ilerki tarihlerde bizim sınvlar yaklasıyor ..sanırım bu gezi işi sınvlardan sonraya yatar arkadslar....

Son düzenleme:
selam

Düzce de öğretmenlik yapıyorum yapacağınız faaliyetlere katılmaktan mutluluk duyarım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Düzce de öğretmenlik yapıyorum yapacağınız faaliyetlere katılmaktan mutluluk duyarım.

inş hocam ..sizinlede tanısmak isteriz...geziler de sizide aramızda görmek isteriz...ö.m atarız sizede haber veririz...

Levent safranbolulu celil arkadaşta şu an sitede gelmeyeceğimizi söyliyelim bari
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Mustafa ÖZEN, L.SAHİN, celiloglu

geçmiş olsun arkadaşlar, ne kadar da tatlı su motorcularıymışsınız yaa:p

bir an kar mı yağacak acaba dedim, niye gitmiyorlar ki :queen:

valla cihangir hava bozuk ama biz yedigollere kasimda kar da kişta gitmiştik valla motor saglam olsa giderdim ama yolda molda kaliriz bide sizin geziyi mahvetmek istemiyorum soguk olmasi kotu degil bi sekilde korunursun ama yagmur yagarsa iste o zaman iptal neyse arkadaslar sarkitirsiniz biraz daha bende motoru yaptiririm hep beraber gideriz cihangir de plakasini alir gideriz 5-10 motor ama sanirim bu gidisle sınavlardan sonraya kadar sarkicak gibi gorunuyor neyse hatirlisi artik..

ehh, bunda da vardır bir hayır, zaferin dediği gibi bazı şeyleri hallettikten sonra, daha kalabalık bi organizasyonda buluşuruz inşallah :)

Bende bolu merkezdenim istanbulda yaşıyorum bolu gezilerine sizllerle katılmak istrerdim ama istanbuldan buluşmak kolay değil haziran ayında dylancılarla göynük fethindeyiz aksilik olmazsa.:)

Bende bolu merkezdenim istanbulda yaşıyorum bolu gezilerine sizllerle katılmak istrerdim ama istanbuldan buluşmak kolay değil haziran ayında dylancılarla göynük fethindeyiz aksilik olmazsa.:)

hocam, buyrun bekleriz..
bizleri de haberdar edin bu taraflara gelirken, buluşabiliriz herhangi bir yerde,
göynükte de buluşabiliriz :)

yağmur yağarsa eğer boşuna sıkıntı olurdu sonuçta önmzde cok güzel havalr var kötü havaya sıkıştırmaya gerek yok hem ilerde daha kalabalık olabiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar