hehehe sizi gidiler sizi.. araba sizin kamyonunuz olsun zaten kamyonama pek kalamıyacam onuda söliyim size
senin kalıcahın zaman içinde yeter bize ondan sonra istanbul senin :rendeer::rendeer::queen:
hehehe sizi gidiler sizi.. araba sizin kamyonunuz olsun zaten kamyonama pek kalamıyacam onuda söliyim size
senin kalıcahın zaman içinde yeter bize ondan sonra istanbul senin :rendeer::rendeer::queen:
tekrar dönücem kocaeliye.. sırf sizleri görmek için geliyorum..
hadi yarın bulusuyoruz cok heycanlandım eger bu taraftan gelmek isteyen olursa saat 10da cadde bostan sahilde olucam bi kaç kişi avr gelicek sizde katılcaksanız 10da orda olun
safak 1 :mrgreen:
herkezlere günaydın vee sonunda şafak doğan güneş
göruşelım buluşalım gıdelım![]()
Nakliye işinin bir kısmını bugün halletmeyi planlıyorum.. düşündüm düşündüm.. acıbademden çengelköy sonra çengelköyden üsküdar... çok eziyet bana da eşyalara dazaten yarında gelecek kıyafet ve ecza eşyaları var bugünden bir kısmının teslimatı halledeyimki yarın ki tüm ziyaret yönetim odasında teslimat evrağı hazırlamakla geçmesin... Çocuklarla eğleneyim.. Loft bu arada sende istediğin zaman gelip gidebilirsin seni de esir etmemiş oluruz, iyi oldu bu böyle... :wiinkk::wiinkk::wiinkk: aklımı seveyim..:cherry:
YUVADAN EKSİK LİSTESİ GELDİ.....
BÜYÜKÇE BİR BÖLÜMÜ ALINDI... YARIN BİR PARTİ DAHA ALACAĞIM... listedeki bazı adetleri tam olarak aldık ama alınmış ancak genede az miktarda olanların listesini vereceğim arzu edenler bu eksik listesinden bişeyler alabilir... sonuçta çok çocuk olduğundan adetlerde çok..
SAĞLIK EKSİKLERİ ; Metrin Şampuan, Voltaren Jel, Pantenol Krem, Baticon, Koltukaltı Derecesi, Sargı Bezi, Flaster, Kulak Tıkacı, Gazlı Bez..... (Bunların hepsinden 1 er adet alındı ama 1 er 2 şer daha alabilirsek iyi olur diye düşünüyorum)
GİYİM EKSİKLERİ ;
sandalet ( kız ve erkek) 28-42 numara arası
okul ayakkabısı (40-41-42 numara erkek) (1 er adet alındı)
Pantalon (kız-erkek) 13-14-15 yaş için (20 erkek alındı)
[/COLOR]
4 MAYIS YUVA ZİYARETİ PROGRAMI
10:00 / 11:00 Çınaraltında kahvaltı için buluşma
11:00 / 13:30 MT kahvaltısı (menemen, çay, sıcak sohbet, boğaz havası)
13:30 Çengelköy Çınaraltından çıkış
14:30 Yuvanın kapısında buluşma ve yuvaya giriş
14:45 Gelen bütün eşyalar bahçedeki çardak altında vınvın(hande) a teslim edilecek İkramlıklar ayrı, eşyalar ayrı….
Vınvın, Kırmızı, Edy, Kaiser ve okan-gizem in gizemi ikramlıkların hazırlanması için bahçede olacak. Yemekhaneden gösteri başlamadan 2 masa alınabilir…
Oğlumveben, sstek, os.ozgen ve srht949 müzik ve mısır arabasının tertibatı ve balonların hazırlanması için bahçede olacak
Geri kalanlar çocuklarla 4. kattaki yemekhane de Hacivat Karagöz Gölge oyununu izleyeceğiz.
Gösterinin bitmesinden sonra bahçeye inip müzik eşliğinde çocuklarımıza yiyecek-içecek ve mısırları ikram edeceğiz.
Bu arada ümmet perkitan ve delipoyraz ın önderliğinde bir grubta eksik listesinden alabildiklerimizi yönetime teslim eder. Benim ricam alınan teslim fişlerini bana verirseniz resimlerini topiğe yüklerim..
En son oyuncakları ve şekerleri dağıtır , biraz çocuklarla eğlenir ve dağılırız..
BU PROGRAMA MÜMKÜN OLDUĞUNCA SADIK KALABİLİRSEK ORADA BİR KARMAŞA OLMASINI ENGELLER ZAMANIDA EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMİŞ OLURUZ.. HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR…
Hava yağmurlu olursa aynı program yemekhane de gerçekleştirilecektir..
şu eksik listesini alabilirmiyim arkadaşLar ?
poyrazla irtibat kur :rendeer::rendeer:
ona nasıl ulaşıcam ki adam karabatak gibi bir ofline bir online![]()
ona nasıl ulaşıcam ki adam karabatak gibi bir ofline bir online![]()