üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

tekrar dönücem kocaeliye.. sırf sizleri görmek için geliyorum..

Yaşasınnn Sedat geliyorrr :):):)

Bu arada topiği çok ihmal ettim özür dilerim :salut:

Başlığı sürekli güncelleyen ve küçük kardeşlerimize destek veren herkese teker teker teşekkür ederim :rendeer:

Pazar sabahı görüşürüz :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi yarın bulusuyoruz cok heycanlandım eger bu taraftan gelmek isteyen olursa saat 10da cadde bostan sahilde olucam bi kaç kişi avr gelicek sizde katılcaksanız 10da orda olun

Nakliye işinin bir kısmını bugün halletmeyi planlıyorum.. düşündüm düşündüm.. acıbademden çengelköy sonra çengelköyden üsküdar... çok eziyet bana da eşyalara da :) zaten yarında gelecek kıyafet ve ecza eşyaları var bugünden bir kısmının teslimatı halledeyimki yarın ki tüm ziyaret yönetim odasında teslimat evrağı hazırlamakla geçmesin... Çocuklarla eğleneyim.. Loft bu arada sende istediğin zaman gelip gidebilirsin seni de esir etmemiş oluruz, iyi oldu bu böyle... :wiinkk::wiinkk::wiinkk: aklımı seveyim..:cherry:

herkezlere günaydın vee sonunda şafak doğan güneş :)

hadi yarın bulusuyoruz cok heycanlandım eger bu taraftan gelmek isteyen olursa saat 10da cadde bostan sahilde olucam bi kaç kişi avr gelicek sizde katılcaksanız 10da orda olun

göruşelım buluşalım gıdelım :)

Son düzenleme:
bende geldim herkeze günaydın yarın erken kalkın:rendeer:

herkezlere günaydın vee sonunda şafak doğan güneş :)

göruşelım buluşalım gıdelım :)

ben balonları şişirmeye başladım hava yoluyla gelicem:queen::queen::queen:

Nakliye işinin bir kısmını bugün halletmeyi planlıyorum.. düşündüm düşündüm.. acıbademden çengelköy sonra çengelköyden üsküdar... çok eziyet bana da eşyalara da :) zaten yarında gelecek kıyafet ve ecza eşyaları var bugünden bir kısmının teslimatı halledeyimki yarın ki tüm ziyaret yönetim odasında teslimat evrağı hazırlamakla geçmesin... Çocuklarla eğleneyim.. Loft bu arada sende istediğin zaman gelip gidebilirsin seni de esir etmemiş oluruz, iyi oldu bu böyle... :wiinkk::wiinkk::wiinkk: aklımı seveyim..:cherry:

akıllı insanlar motor sevenler derdim de kimse inanmazdı geçmiş yıllarda :queen::queen::queen::queen::rendeer:

Son düzenleme:
son hazırlıklarınımızı yapalım topuuzu tüfeyımızı kuşanalım cıkrma başlıyoo :)

Bence teslim edilecek malzemelerin bir listesini buraya yazın.. son anda birşeyler getirebilecek olanlar olabilir..
Eksikler neler bilinmesinde fayda var..
Fazla olmasında sorun olmayan malzemeleri de belirtirseniz iyi olur..

veya sadece eksikleri verin öncelikle.. daha pratik olur..

Son düzenleme:
YUVADAN EKSİK LİSTESİ GELDİ.....

BÜYÜKÇE BİR BÖLÜMÜ ALINDI... YARIN BİR PARTİ DAHA ALACAĞIM... listedeki bazı adetleri tam olarak aldık ama alınmış ancak genede az miktarda olanların listesini vereceğim arzu edenler bu eksik listesinden bişeyler alabilir... sonuçta çok çocuk olduğundan adetlerde çok..

SAĞLIK EKSİKLERİ ; Metrin Şampuan, Voltaren Jel, Pantenol Krem, Baticon, Koltukaltı Derecesi, Sargı Bezi, Flaster, Kulak Tıkacı, Gazlı Bez..... (Bunların hepsinden 1 er adet alındı ama 1 er 2 şer daha alabilirsek iyi olur diye düşünüyorum)
GİYİM EKSİKLERİ ;
sandalet ( kız ve erkek) 28-42 numara arası
okul ayakkabısı (40-41-42 numara erkek) (1 er adet alındı)
Pantalon (kız-erkek) 13-14-15 yaş için (20 erkek alındı)
[/COLOR]

Daha önce eksikler hakkında bilgi verilmişti ama sanırım gözden kaçtı.. hatta deniztumer kardeşim 22. sayfada senin yazının hemen altında :) liste

Takip ediyorum.. o zamandan bu zamana belki ilaveler olmuş olabilir diye düşünmüştüm..

4 MAYIS YUVA ZİYARETİ PROGRAMI

10:00 / 11:00 Çınaraltında kahvaltı için buluşma

11:00 / 13:30 MT kahvaltısı (menemen, çay, sıcak sohbet, boğaz havası)

13:30 Çengelköy Çınaraltından çıkış

14:30 Yuvanın kapısında buluşma ve yuvaya giriş

14:45 Gelen bütün eşyalar bahçedeki çardak altında vınvın(hande) a teslim edilecek İkramlıklar ayrı, eşyalar ayrı….

Vınvın, Kırmızı, Edy, Kaiser ve okan-gizem in gizemi ikramlıkların hazırlanması için bahçede olacak. Yemekhaneden gösteri başlamadan 2 masa alınabilir…

Oğlumveben, sstek, os.ozgen ve srht949 müzik ve mısır arabasının tertibatı ve balonların hazırlanması için bahçede olacak

Geri kalanlar çocuklarla 4. kattaki yemekhane de Hacivat Karagöz Gölge oyununu izleyeceğiz.

Gösterinin bitmesinden sonra bahçeye inip müzik eşliğinde çocuklarımıza yiyecek-içecek ve mısırları ikram edeceğiz.

Bu arada ümmet perkitan ve delipoyraz ın önderliğinde bir grubta eksik listesinden alabildiklerimizi yönetime teslim eder. Benim ricam alınan teslim fişlerini bana verirseniz resimlerini topiğe yüklerim..

En son oyuncakları ve şekerleri dağıtır , biraz çocuklarla eğlenir ve dağılırız..

BU PROGRAMA MÜMKÜN OLDUĞUNCA SADIK KALABİLİRSEK ORADA BİR KARMAŞA OLMASINI ENGELLER ZAMANIDA EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMİŞ OLURUZ.. HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR…

Hava yağmurlu olursa aynı program yemekhane de gerçekleştirilecektir..

son dakka hatırlatması.. :cherry::cherry::cherry:

::thanks:::thanks:::thanks:millet vekilleri bile böyle program yapamaz her şey çocuklar için :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar