Brad Pitt ‘in Motosikletleri

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yaa arkadaşlar ordaki angelina ile bindiği yamaha nouvo ya benzeyen yarı cup yarı scooter karışımı makina nedir?? yaa türkiyeye bişey getirmiyolar abi:silent:

para war huzur war kardeşim

Son düzenleme:
Gelsin Ankaranın Sincanında binsin yiyosa,
binerse de bi daha binmez, binsede ifhal olmaz,
iflah olsada adam olmaz..
olsada olmaz..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gelsin Ankaranın Sincanında binsin yiyosa,
binerse de bi daha binmez, binsede ifhal olmaz,
iflah olsada adam olmaz..
olsada olmaz..

olsa da olur olmasa da olur... herkesin yolu bir gün sevgiden geçer. geçmese de geçtiririz be abi...

para war huzur war kardeşim

nayır nalakası nok.. bak mesela benim param da nok fazla huzurumda...
patronumun parası var ama onun da çok huzuru yok.. şirketin bi kısmını almanlara sattı zati ben de uyuz olmaya başladım kendisine.

türkiyede kasksız binse, yurdum insanı brad bakalım arabadan nasıl kaçıyosun görelim bakalım dermiydi acaba? =) yadan angelia'yı hatırlayıp ahh ahhh diye arkadan geçirmeye çalışırlarmıydı =)p

demek sen ha, angelina ya haa.. diye arkadan/önden/yada yandan bi geçirirlerdi buna sağlamından.. dünyası dönerdi adamcağızın :p

evet dosdum o dediğini yaparlardı...aynen...........

bence alasını yaparlardı :)

Son düzenleme:
yok x ilcesinde yok bilmemne mahallesinde binseymiş?! Türkiyeye gelip binmeyi niye denesin yahu? Araplar da sizin için "Türkler burda denesin bakalım 150 kmh'ı geçen SS sahibinin bi bacagını keseriz" dese çok mantıklı olur mu?

parası ve zekası var adamın. istedigini alır da biner de, helal olsun. bir erkekte bulunabilecek neredeyse her iyi özelligi taşıyan bi adamı da kıskanmayın artık. motor yerine araba koleksiyonu yapsa o zaman da "motora binmiyo salak" dicektiniz kesin.

yok be arkadaşım. neyi kıskanacağız.

adam efendi mi? evet
parası var mı? evet
güzelliği var mı? evet
hatun milleti hasta mı? evet
ünlü mü? evet

bunlara kavuşmak için gerekli yetiyi yada özellikleri denk getirip veren kim? sana bana veren kimse aynı...

biz çok çok ağız tadıyla yaşamasını temenni ederiz, tüm insanlar içi temenni edebileceğimiz, yada kendimiz için istediğimiz gibi :)

brad abiyi scooter kesmemiş galba full kask takan adam tshirt güneş gözlüğü 2lisiyle cıkmıs :D

yok hocam ben seni kastetmedim zaten :cat:

ne kıskanıcam yaw, alıngan arkadaşım ben brad pitt için dünyanın en iyi oyuncularından biri derim her tipe girer gene yakışır ve kendine has oyunculuğu harika derim, kardeşim gibide kazansın harcasın derim, nedne böle bişey düşündün anlayamadım, maksat espiri olsun diye söyledik.

sevmiyorum bu adamı yaw şimdi dahada sevmiyorum ama oyunculugu haketten güzel gıcık herif nolcek ...::ranntign

brad in motorları ve kendisinden cok angelie jolie ile ilgileniyoruz galiba :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adam akıllı benim gibi İtalyandan şaşmıyor aferim len sana kerata :queen:

para var huzur var saadet var birsürü motor var güzel bir karın var ohh daha ne olsun

sayın tubiş ablamın resminide gördüm.
anlamadım onun resmini neden koydun.
maceraperest bi kişilige sahip.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar