kanka seni çok seviyorum...Allah şahit olsun ki...sağlam dostsun...
adamsın mete bişi demiyorum
ulan amma yaladık birbirimizi :queen:
arkadaşlar kusura bakmayın bu msjları yeni gördüm
konu dışına birazcık takılmam lazım kaliba
abi bu ne ya, tebrik ederim gerçekten döktürmüşsün, deniz abi sende böyle bir cevher vardıda niye bize söylemedin? bi dahaki buluşmaya mutlaka bağlama ile bekliyoruz seni :cat:
ne demek emin mutlaka yaparız
süper bi adamdır...getirecem bi ara...aşı zamanı şu an huysuzda...:queen:
yorum yok
çok istediğim fakat bulamadığım bir yetenek, meşhur edicem onu :mrgreen:
lütfen uzun zamandır bekliyorum
Ö.Z.€.R;966221' Alıntı:Çok güzel... Bende bağlama çalıyorum, kıllıtarkan şaşırttı beni, tabii bende başkalarını![]()
nasıl şaşırttın :silent:
Türkülerden yanayımtşkler abi güzel parça mihriban diğer parçaları da bekliyoruz
Bende bir türkü sevdalısı olarak eline sağlık
Sevindim forumda böyle insanların olmasına
Bu arada kelebek sazın güzelmiş aynı benimkisi ..cok pratik saz kullanımı cok rahat bencekolay gelsin..
teşekkür ederim bu sazım çok kıymetlidir manevi yani
Aramızda yetenekli arkadaşlar varmışta haberimiz yok,Atilla gibi motosiklet dergilerine taşımak lazım bu olayı ama nasıl ?Fikri olan var mı? Tebrikler Kıllıtarkan farklı parçalarıda bekliyoruz.......
teşekkürler
teşekkür ederimavatarındaki fotoya kıl olmuştum da perdenin arkasında gerçekten süper bi yetenek varmış elleine sağlık mükemmelsin...
o avatara bende kıl oluyom
sen ekle birlikte de çalabiliriz sınır yok :cat:Arkadaslar metal dinleyen olsa ben de kendi videolarımı atardım ama =) taslanırım gibi geliyo
Metalıcadan ONE girişini çal yükle başkada bişey istemem...:cat:
fotoda gaydı...Taksimde barda çalıyordu...yeni yeni hormon takviyesi yapıldı...:queen:
sen videoyu yolla ben sana çalarım tombalakım metehanım
ikinci cümleye yorum yapmıyorum
Son düzenleme: