"Kıllı Tarkan" Üyemizden Canlı SAZ Performansı..

la keko sen bu menecerlik olayını yapamaycan herhal önce beni görecen şımartacan popiler yapacan sonra sırtıma bincen

olm o var ya hayatta inmez sırtından benden sana sölemesi. böle polenük yaratacak şarkı sözleri lazım....buzda dans ta ekürin olacak...meteylen buz dansıı yapacanız meteyi hava atcan tutmıcan yere düşürcen felan....

hımm du bi ara senin yanına gelem agam bide bakem kenarda köşede bu sahnelerden kalmış bişiler var mı

bu arada o parçadaki yorumu saza uyarlayacak kral arkadaşım gelsin yanıma :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gılloooo avatar la alakan yoq looo emeğine sağlık mükemel dökhtürmüşsün..

abi bu ne ya, tebrik ederim gerçekten döktürmüşsün, deniz abi sende böyle bir cevher vardıda niye bize söylemedin? bi dahaki buluşmaya mutlaka bağlama ile bekliyoruz seni :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayıpsın nerde ne zmaan istersen :cherry:

Yok hayır benim çarpmamla birlikte başlıyo estetik.. Çarpış, düşüş, kalkış :queen:

vaaaaay ::winkwink::winkwink::winkwink

abla gözünün yağını yiyim bana çarpma ::xtongue:

Çok güzel... Bende bağlama çalıyorum, kıllıtarkan şaşırttı beni, tabii bende başkalarını :)

Türkülerden yanayım :) tşkler abi güzel parça mihriban diğer parçaları da bekliyoruz :p
Bende bir türkü sevdalısı olarak eline sağlık
Sevindim forumda böyle insanların olmasına :)
Bu arada kelebek sazın güzelmiş aynı benimkisi ..cok pratik saz kullanımı cok rahat bence :) kolay gelsin..

Aramızda yetenekli arkadaşlar varmışta haberimiz yok,Atilla gibi motosiklet dergilerine taşımak lazım bu olayı ama nasıl ?Fikri olan var mı? Tebrikler Kıllıtarkan farklı parçalarıda bekliyoruz.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar