optimum olsun ozaman buluşma yeri sorun olmazsa bana uyar
bölme lem uykunu mışıl mışıl uyupazar uykumu bölücem ve yanınaza gelicem! bunu yapıcam:cat:
gazlayıp gitcen mi yani. Gruptan kopmak yok öyle :cat:Ooooooo otoban rotası görüyorummmm.
Gelip apaçilik yapiym mi? :flower:
motorları değişelim sen kopma bakayım :wiinkk:Grup benden kopmasın, çok eğleniriz :queen:
motorları değişelim sen kopma bakayım :wiinkk:
bencedeİkimizde sudan çıkmış balığa döneriz, milleti güldürmeyelim kendimize :cherry:
Ne zaman yola çıksam yağmur yağıyor. Geçen haftada Eskişehir Çatacık'a giderken yağmura yakalandık yağmurdan kaçarkende doluya tutulduk yağmur neysede dolu çok kötü acayip acı veriyor düştükçe. Bu sefer yağmaz diyelim inşallahAbi gezmek güzel olur da sanki fazlaca gergin olurmuş gibime geliyor. Tat alamam yani gezdiğimden gördüğümden. Bide biliyorsun yağmur fena geliyor diyorlar. Ben belli değile ekleyeyim de kendimi, pazar günü bakarız artık.
size iyi gezmeler , aman dikkat edin yollar kaygan ...![]()
E5 ten gidiyoruzPazar yagıs olma ihtimalki yuksek olmasına ragmen gelmek istiyorum.
Rota otobanmis yawww bosuna pazar uykumu bolmiyim siz cıkın ben arkadan gelirim =)
21 INCHHHH lik gezi yapanlari otobanda gorelim bide =)
E5 ten gidiyoruzhatta bir bakayım araziden gitme şansımız var mı:queen:
arazi bulamadım yoksa ordan giderdikE5 de yeter bana =) ama yok illa arazi derseniz motorumu yeni yıkadım giremicem =) =) =)
arazi bulamadım yoksa ordan giderdikE5 istememin sebebi Eski ev güzeldi sen bilirsin. Orda kahavaltı yaparız diye düşündüm :wiinkk: