farklı bi motor bende yakından inceledim güzel sayılır ama her zevke hitap etmiyo bide daha güçlü bi motor adapte edebilirlerdi...
Hyosung'a yedek parça olmayışı çok kötü olmuş yaale:Şu anda en mantıklısı s&t yaygınlaşmasını beklemek ve 2. elini almak sanırım...
Bu arada sevgili kentacdis, doch soch ne oluyor?
Ya arkadaşlar, ben büyük bir ihtimalle bu makineden alamayacağım.Nedeni motordan soğumam değil.Şimdi hyosung alsak ne olacağı belli değil.Kanuni desen parçaların hepsi koreden değil bir kısmını Çin'de yaptırıyolarmış:farao:
Ya bu kanuni'ye öyle uyuz oluyorum ki anlatamam.Güzelim hyosung markasının içine etti bıraktı resmen.Herkes diyor işte yok kanuni'yi destekleyelim şöyle böyle edelim kalkınsın da yok Tr malı da.Kanuni'de motoru s&t motora yaptırıyoryanılmıyorsam, global motor da oradan Hyosung adıyla getiriyordu. Yani şimdi kanuni Türk, hyosung kore malı mı oluyor? Bırakın Allah'ınızı severseniz kendimizi kandırıyoruz.Hyosung %100 kore malıydı ve alınırdı.Ama benim gözümde s&t kanuni'nin hiç bir değeri yok.Kesinlikle çin malı karıştıracaktır araya.Bu arada s&t motor da global'i bırakıp da kanuni ile anlaştıysa onların da Allah belasını versin.Valla motor işi çok zorr:
bence st den simdilik vazgecme
bunku koredeki sirket ayni sirket...
yaniliyorda olabilirim global dogrudan getirtiyordu
kanuni ise parca halinde getirtecek burda montaj yapacak
cinlilere yaptıgı gibi...
burda montaj edilmesi tabi turk oldugu anlamina nekadar geliyor oda ayri:mrgreen:
tabi kanuni oldugundan hyo da prestij ve musteri kaybı sozkonusu o ayri...:farao: