Hyosung S&T Kanuni Hyosung Karion (RT125) bigfoot {resimli}

yok mu arakadaşlar bu motordan alan, kullanan, deneyimlerini paylaşabilecek bir arkadaş ???

meraktan ölücüm yaw !!! :queen: :queen:

Bence köylerde eşek yerine kullanılabilinir bu motor, şekilsiz şemalsiz geldi bana.

metin67' Alıntı:
Bence köylerde eşek yerine kullanılabilinir bu motor,

walla helal olsun bu kadar kolay yani :cyclopsan

belki burada bu motoru almayi dusunen insanlar, sayenizde etkilenip almayacaklar. hevesleri kursaklarinda kalacak. Dusuncelerinizi biraz daha kibar anlatmanin yolu illaki vardir. Hele bi dusunun bulursunuz.

Bu arada bir kaç resim de ben buldum koyayim dedim.

mitsou_1114207962_mitsou1.jpg

kar01a01g.jpg

kar01a02g.jpg

Son düzenleme:
metin67' Alıntı:
Bence köylerde eşek yerine kullanılabilinir bu motor, şekilsiz şemalsiz geldi bana.
ah metin kardeş, yine köyünün eşekleri gelmiş aklına! bu kadar unutamadığın ne var? :queen:

makina gel al beni gel al beni diye bağırıyor yaw.

Ah ulan Devlet imkan verecek hemen alirim walla...:queen:

Son düzenleme:
bence alet ii ama brz kol boyu kısa gbi..adamın kolu ağrır yrm saat sora...çok yakın oluncada elcikler oyuncak gbi oluo onun dışında yolda en rahat edilecek motorlardan biri...enduro off-road sevenler kaçırmayın

Bunu getireceklerine keşke gt125'i getirselermiş, daha çok satış yaparlardı....

Bugun gittim gördüm motoru üstüne bindim zor indirdiler walla. :queen: :queen: :queen:

ah ulan gavurun kestiği (para)

ZAT ı satmayı düşünmeye başladım bu motorun sevdasına....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde hoşuma gitti bu model herşeyden önce piyasadi motorlardan farklı bir görünümü var neden olmasın ki

Çok dengeli bir motora benziyor. Bu motoru banada BBRR tavsiye etti. Fiyat olarak baya yüksek olmasına rağmen benim gibi bücür bir adama göre çok uygun bir motor. Lastiklerin kalın olması güvenli bir sürüşü getirir bence. Tek kötü yanı benzin tankı bir parça daha hoş olamazmıymış. Bakalım kısmet ne gösterir ama takibe aldığım motorlardan biride bu artık.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bahsi geçen aracı bu gün test sürüşü için teslim aldım. Yaklaşık 1 hafta 300-400 km test edeceğim. Sonuçları , test yazılarını ve resimlerini test forumumuzda ilerleyen günlerde bulabilirsiniz.

Bu arada bir not 6 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ BÜYÜK MT GEZİSİ RİVA ÖĞÜMCE KÖYÜNE bu motorla gideceğim, incelemek isteyen gelebilir.

oo gusel ozaman rıvada ıncelerız:)bence sen atv ye bınme gerek yok yanı bu motorla gıdersın her yolda:))

Eyong' Alıntı:
Bahsi geçen aracı bu gün test sürüşü için teslim aldım. Yaklaşık 1 hafta 300-400 km test edeceğim. Sonuçları , test yazılarını ve resimlerini test forumumuzda ilerleyen günlerde bulabilirsiniz.

Bu arada bir not 6 AĞUSTOS PAZAR GÜNÜ BÜYÜK MT GEZİSİ RİVA ÖĞÜMCE KÖYÜNE bu motorla gideceğim, incelemek isteyen gelebilir.

Selam @Eyong
Sanada uygun bir tarihte buluşup motoru inceleyebilir miyim? Baktıkça bu motora ısınmaya başladım. Beni en çok ilgilendiren tarafı selesi çok alçak benimde boyum 1,70 cm o yüzden diğer motorları dengede tutmakta zorlanıyorum. Bu motor bana ideal gibi geliyor.

Kemal hacı hyo sana gider:cat: Bu arada en sonunda nick yerine adını yazmışsın valla devrimin başlangıcı olur bu:)

motocycleboyreigns' Alıntı:
Kemal hacı hyo sana gider:cat: Bu arada en sonunda nick yerine adını yazmışsın valla devrimin başlangıcı olur bu:)

Nickname denen salak şeyden kurtuldum bu konuda BBRR'ye duacıyım. Motor aşkı bi başka arkadaşlar. Az evvel nişanlımla konuştum bu akşam için olmadık yalanlar attım yemed. Neo dedi beni ekip motorla mı dolaşacaksın dedi. :pr: Valla motorumu özledim şu alet banada ne güzel yakışır. Ben motorda ona buna bakmam en sevdiğim şey motorun tekeri koca bi şey olmalı. Buda öyle Allah kısmet etsede alsak bari.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar