Kendi başıma gelen olayları anlatacam
Akşam saat 10 civarı evden çıkmışımm arabayla,içimde bi huzur inceden müzik çalıyoo,ufak ufak gidiyorum,adananın merkezi bi caddesine girdim,sağda park etmiş arabalar var,şeridimdeyim gidiyorum,park eden araçlardan bi tanesine sanki vahy gelmiş gibi anında bulunduğu noktadan önüme atladı,bende ona çarpmamamk için karşı şeride girdimm ,o arada kornaya uzun bastımm düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüttt böyle ,ışıklarda durdum yanıma geldi,camını indirdi,dedimki hanım efendi sinyal vermeden önüme atladınız,amacınız beni öldürmekse çok gencim yapmayın böyle şeyler sinyalini verin dikkat edin dedimm,verdiği cvp

labilir ama neden düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüütttt diye uzatıyosunuz düt deseydiniz anlardım:cherry: hey allahım yaa neyi anlardınız hanımefendi dedimm ve bastım kahkahayı gittim:queen::queen:
devamı günlerde bu sefer motorlayım sol şeridin solunda gidiyorum,yine önümde bi bayan şöför ( sağ şeritte ilerliyo) sinyal vermeden yolun soluna geçti ki ona göre hızlı olduğumdan az daha bayanın arka camına sticker olacaktım,ışıklarda yakaladım,hanım efendi öldürüyodunuz beni sin yal vermeden döndünüz dedim:Bayan cvp:Olabilir döneceğimi anlamanız gerekirdi :queen::queen:
Geçen yaz Adananın en büyük parklarından bi tanesinde oturyorum hava güzel gelen geçenleri kesiyorum,bir bayan sesi,duramıyooommmmmmmm,duramıyommmmmmmm,devamında bi erkek sesii bass freneeee bas freneeeeeeeeeeeeeeeee,soluma bi baktım ,üzerinde kapri gayet cool görüntülü bi bayan arkadaş ,erkek arkadaşının motoruna binmiş ,tekere hareketi vermiş ama durması için keramet bekliyo,zavallı erkek arkadaşıda nerden beri koşuyosa motorun peşinde adam trafik kazası geçirmiş hamam böceğine dönmüşşş,mosmor halde koşuyo ,ama hızla bayanı yakalayabilene aşk olsun neyse bizi ışık hızıyla geçtikten sonra 5-10 metre ilerde düştü motordan,ama kabul etmek gerekiyoki düşüşü bile estetikti ,duramıııyommmm duraamıyooommmmmmmmmm,bas freneeee bas freneeeeee,basıyooommmm ama duramıııyoooooommmmmmmmmmmmm:queen::queen:
aklıma gelmiyo yoksa bayanlarla ilgili bu tür vaziyeti dumur halim çok benimm
hı bak yine aklıma geldi,yine aynı şekilde sol şeridin solundayım ,gece 12 felan viraja girdim tatlı tatlı dönüyorum,orta şeritte gitmesi grekn yerde olan bayanı sollarken bayan birden önüme geçti virajdayım vites düşsem sakat frene bassam sakat neyse toparladımm,ilerde ışıklarda yakaladım,yanın yaklaştımmm ,yaklaştığımı görünce camını kapattı biraz daha ilerledi,ben kaldım sap gibi,dikiz aynadan bana bakıp yüzündeki o iğrenç sırıtmayı gördümm,ve dellendimm,neyse ışık yandı kalktık gidiyoruzz bunu geçtimm,ilk kavşakta ışıklarda durdum baktımki trafik polisi,hemen yanına yaklaştımm polisin ,şu aracı durdurmusunuz şikayetçiyim dedimm,bayan kendisini gösterdiğimi görünce ,sanki arkadaki arabaları gösteriyomuşum gibi zalakça bi ifade ile sağına soluna baktı,polis durdurdu,ehliyet ruhsat ,derken kadın 130 promil alkollü çıktı ,polisler cezai işlemlerle uğraşırken ,ben polislere teşekkür ederek motoruma bindim,onun bana baktığı iğrenç bakışın kıdemlissini hafiften sırıtarak yaptım ve gittimm,büyük ihtimalle kahrından ölmüştür:queen::queen: