çocuğa çarptım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan cok geçmiş olsun..
Allahtan bişey yok cocukta herhalde ....

tekrar geçmiş olsun..

sinan çook geçmiş olsun bununla gelip geçsin.çocuga aman dikkat gerekirse hastaneye götür.sonradan sıkıntı olmasın.

Abi çok büyük geçmiş olsun, sana da küçük Selmana da.Allah beterinden saklasın.Öyle bir anlatmışsın ki duygulandım valla.Kazadan sonra gösterdiğin davranışların çok güzel abi, biz motosikletçilerin üzerinde çok güzel bir tutum oluşmasına faydalı olacaktır.Tekar geçmiş olsun.
Saygılar:bounce:

sinan sana geçmiş olsun Allah dan olay büyük olmamış bunada şükür diyelim

Geçmiş olsun SİNAN. Umarım bi daha başına böyle bişey gelmez. İşin gereği hızlı olmak zorundasın ama sen yinede tedbiri elden bırakma, fazla asılma gaza.

Sürat felakettir başa dert getirir,
Yavaş gitmek iyidir, hep tebessüm ettirir:cat:

Gecmiş oLsun KarDesim aLLah Beterinden Ve büyükLerinden sakLasın insaLLah. DuyarLı davranMan ve cocukLa iLgiLenmen takdire Şayan Bir Davranıs oLay acı Bi durum oLmus ama o kadarda Kendini üzMe eLinden geLeni yapmıssın CocuKtada Su an için probLem yoK Sanırım Buda Senin içini rahatLacak br durum.. Sana Gecmiş oLsun Çocugada aLLah Şifasını Versin insaLLah..

Allah Korumuş çok büyük geçmiş olsun. Her ikinizde iyi atlatmışsınız çocuğun annesinide buradan tebrik ediyorum. Ne kadar dikkat etsekte sonuçta böyle durumlar hep bizler için Tekrardan büyük geçmiş olsun kardeş..

Büyük geçmiş olsun. İnşallah çoçukta biran önce sağlığına kavuşur ( gerci o şimdi okulda haylazlık yapıyordur )

çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.benimde en çok korktuğum kaza bir çocuğa çarpmak...

çok geçmiş olsun gercekten ucuz atlatmısınız sende selman da bir daha böyle bişey başına gelmez inşallah.

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun
allah beterinden saklasın
tam bir motorcu örneği göstermişsin tebrik ederim
umarım ikinizde şoku çabbuk atlatırsınız tekrar geçmiş olsun

asm

Hocam geçmiş olsun.

Allah'tan sizde ve ufaklıkta birşey yok.

Kardeşim gözümün önüne geldi yazdıklarınızı okuyunca.

Allah kimsenin başına vermesin.

Ufaklığın annesi de sağduyulu yaklaşmış hakkaten.

Motosiklet üzerinde en büyük korkularımdan biri.O yüzden civarlarda okul varsa özellikle yavaş gidiyorum.Ama yine de hiç belli olmaz ne olacağı.

Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar