iyi geceler MT ben bu espirilere dayanamayacağım gece kabus görecem yoksa ben yatıyorum.
1985 sen mesajları hep kesiyon ya.:mrgreen: :mrgreen:
gürsel, mürsel, gencay kardeşim(doğru ismi tuturdum mu?buğra kardeş bize yardım eden asvalt abin bak bu(şaka şaka) :rendeer
gencaycım hiç deriye heves etme yaramaz.geçen gece arkadaşı bırakırken donduğumuzu unutma:
sıcakta içinde çorba olursun,soğukta aynen geceki yolculuk.ama illa istersen itfaiye meydanındaydı yeri tam hatırlamıyorum dükkanı gidip bakmak lazım.ama hiiç heves etme şekli dışında deri giyilmez.deri her mevsim bahar yada belki hafif sonbahar iklimli yerlerin kıyafeti olabilir ancak.
1985 sen mesajları hep kesiyon ya.
hala kesiyon.bak ben de kestim.bu benim tarzım a bağladım.Napayım yaaaa, :cherry:
Gencaaaaay abi ne edecen deri kıyafeti?
:silent::silent::silent::silent::silent::silent:
şimdi çok koruncam diyede deri giyersen bu defa da sıcaktan bayılıp düşecen.
hala kesiyon.bak ben de kestim.bu benim tarzım a bağladım.
doğru söze ne denir...![]()
espiri yapma isteği bulaşıcı sanırımsanırım giyeceğim..
belki motosikletin tekerine yama yaparım
doğru söze ne denir...![]()
gorateks denilen şey ayakkabı ve bot çizme gibi şeylerin içinde terletmeyen materyal değil mi.giysilere de mi gorateks deniyor?espiri yapma isteği bulaşıcı sanırımgora teks al bence boş ver deriyi. Tabi benim görüşüm yinede sen bilirsin :wiinkk:
Bu akşamki toplaşmanın fotoğrafları için yeni bir topik açacağım. Benden önce davranan olursa küserim :cherry:
Tahminen ne zaman açılmış olur acaba bu konu?
fotoğrafları burdan yükleyebilirisin photobucket.com hem daha hızlı hemde tek seferde 20 foto birden yükleyebilirsin :wiinkk:http://load.imageshack.us/ Çok yavaşr: Foto yükleme uzun sürebilir :salut:
amma meraklısın kilitlemeye be kardeşimyeni konu açılınca buluşma başlığını kilitleyelim haber verin de![]()
toplandık güldük eğlendik geldik. Hatta ikinci yarı dahada komikti ama neden o kadar güldüğümüzü hatılamıyorum vallane yaptınız merak ediyorum bekliyorum resimleri görmek için![]()