[MT İzmir] 2 mayıs Terasta kuruyalım buluşması

aşı kağıdınıda getir yanında ısırırı mısır bakarsın birilerini:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ben de ordayım Allah ın izniyle,

izmir hoparatörlüğü için adaylıgımı koyacagim:p

ARKADAŞLAR MAKİNANIZDAKİ VİDEO VE FOTOĞRAFLARI LÜTFEN CD YE ÇEKİP GETİRİN....

PAYLAŞIM GÜZELDİR:rendeer:

gittardando'nun videosu da yayınlanacak mı ? :queen::queen:

gittardando'nun videosu da yayınlanacak mı ? :queen::queen:

yok şimdilik montajlarıyla ugraşıyorum, şarkı aralarında o görüntüleri verecegim.... daha da hit olacak... zaten gittardando da diyor ki reklamın iyisi kötüsü olmaz...

dur sana msn den göndereyim de anaayfaya yok, site de hit yapar, üye sayısı 100.000leri aşar:queen:

Hehe tahmin edin bakalım neyle geliyorum :queen:

Kardeşim hadi hayırlı olsun.. motorunun plakası çıktı galiba..

nasip olursa bende aranızda olacağım..:queen::queen:

ıslaklar ancak kendine geldi sanırsam.

sizden ayrıldıktan sonra fabrikaya gittim. işlerimi bitirip, çıktıktan sonra eve gidene kadar bir doluya tutuldum bir yağmura.. bacağıma sardığım naylonda kayınca hepsi olduğu gibi içime..:pale: botumdan çıkan suyu görmeniz lazımdı.. :salut:

ama bunların hepsi bana mutluluk veriyor. yaşadıklarımdan değil şikayetçi olmak fırsatım olsa bir daha yaparımmm.:queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende gelecem işallah. ama yetti artık motorsuzluk benim hırsız motoru getirmeyecek herhalde.

hayal bu ya bide bakmışım sabah motor evin önünde :mrgreen:

Banyo videoları bende isteyene özelden link verilir msnden itina ile gönderilir.

arkadaşlar hepinize öncelikle selamlar...uzun zamandır aranızda olmakla birlikte yine uzun zamandır toplantılara buluşmalara gelemdim...umuyorum ki bu sefer gelicem....bornovalıyım ama bucada kalıyorum okulumdan dolayı...cuma 7.30da terasta olmaya çalışacağım...hepinizle tanışmak istiyorum buluşmalarda aktif olmak istiyorum ama çalıştığım yer buna pek izin vermiyor...hatta şuanda bile izinle geldimgirdim internete....görüşmek tanışmak dileğiyle kendinize dikkat edin...kazasız belasız...

Bu arada ben yıldırım....ne marka oldugunu çözemediğiniz 150lik kırmızı bi motor görürseniz üzerinde siyah kask siyah montuyla duran kesin ben olurum :)

Cuma malum saatte terasta :)

Dokuz eylülde okuyan nckinin sonu 1925le biten kardeşim (gökalpdi sanırım isim) umarım sende gelrsin :)

Bu arada numaram 0555 624 85 67 buluşmaya gideceklerden birisi mesaj atarsa sevinirim...en azından birinin numarası olurda bi aksilik çıkarsa haberdar oluruz...kazasız belasız tekrardan...

Skullhunter, benim videoyu yayınlayacak siteler maalesef farklı kategorilerde yayın yapıyorlar.

Yükleyebiliyorsanız youtube'a yükleyin, reklamın iyisi kötüsü olmaz :queen:

Skullhunter, benim videoyu yayınlayacak siteler maalesef farklı kategorilerde yayın yapıyorlar.

Yükleyebiliyorsanız youtube'a yükleyin, reklamın iyisi kötüsü olmaz :queen:

bak yüklerim fena olur senin için:queen::queen:

Bu arada cuma Csalgın ayarlayabilirse Teras kafede çok hoş bir süpriz olacak benden söylemesi. Cüneyt kardeşim gerekli çalışmalara başladı inşallah olur ki olursa da süper olur. Kaçmaz benden söylemesi

Son düzenleme:
Nooluyor yaaaa,kesin bi işler dönüyor ancak iyi işler değil bunlar.Hadi hayırlısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar