Kroscu kardeş kıskandım şimdi seni:salut: Allah herkese böyle aile ve çocuklar ve en önemlisi böyle bir baba nasip etsin:cat:
Zevkle okudum.Bizim köye gitmiş gibi oldum.Çok teşekkürler.Allah kaza bela vermesin çocuklarınıza da size de:rendeer:
Allah nazarlardan saklasın.. Allah neşenizi, mutluluğunuzu daim etsin..
Çocuklarınızla birlikte motosiklet kullanmanız gerçekten çok güzel ve çok etkilendim..
Benim babamda motorcu, sende bi motor alsan baba gezilere birlikte gitsek baba kız motorlarla demiştim ilk motosiklet aldığımda; "senin ölümünümü seyredicem" dedi bütün şevkim bi anda söndürdü :salut:
Hoş alacağımı öğrendiğinde de 1 senelik bi ömür biçmişti bana en fazla..
one öyle yavvvv "Hoş alacağımı öğrendiğinde de 1 senelik bi ömür biçmişti bana en fazla.."
öyle şeymi olur.:hmy:::
hmy:::
hmy:: Baban seni çok fena korkutmuş.Ama tabiki motor sevdası işte korku morku vs. dinlemiyor.
kadir kardeşim ALLAH nazardan kaza ve beladan korusun maşallah boy boy yiğit krosçular yetiştiriyorsun bizim atv ci şafak sizinkileri görünce kaynadı baba kadir amcalara teste gidelim diyor.:cat::rendeer:
aile boyu piknik ve motokros etkinliği güzel olmuş. şunu belirtmeliyim benim çevremdeki herkes motora karşır: şanşlısın abi.
Allah nazarlardan saklasın.. Allah neşenizi, mutluluğunuzu daim etsin..
Çocuklarınızla birlikte motosiklet kullanmanız gerçekten çok güzel ve çok etkilendim..
Benim babamda motorcu, sende bi motor alsan baba gezilere birlikte gitsek baba kız motorlarla demiştim ilk motosiklet aldığımda; "senin ölümünümü seyredicem" dedi bütün şevkim bi anda söndürdü :salut:
Hoş alacağımı öğrendiğinde de 1 senelik bi ömür biçmişti bana en fazla..
Kroscu kardeş kıskandım şimdi seni:salut: Allah herkese böyle aile ve çocuklar ve en önemlisi böyle bir baba nasip etsin:cat:
abicigim allahim nazardan saklasın ne güzel görüntüler cocukların da maşallahı var gelecegin motorculari yetişiyor....
bu hafat buraya geliyormuşsunuz galiba abi gelirsenız haberim olsun
Gaziantep den selamlar...:rendeer::rendeer:
Güzel piknik.Sen arabayı büyült şöyle arkası açık pikap falan al.Hoplamalar,zıplamalar,uçmalar bekliyoruz....:cat:
gardaş inşallah büyütme düşüncemiz var hoplama ve uçuşlar için süper miniler 2ye bakabilirsin formda var.
Waouuwwww Mukemmel olmus beeee.
Evlenince motoru bırakırım, yok yok cocuk yapınca kesin bırakırım diyodum gaza geldim =) =)=)
sakın ha motosiklet özgürlüktür kontrollü öğretirsen sorun olmaz
abi allah nazardan saklasın kardeşlerimi..
mt sizinle gururduyuyor..
:cyclopsan
amin abi.r: . .
amin allah hepimizi nazardan saklasın.
çok güzel eğlenmişsiniz .maşallah miniler de süper kullanıcı ..
:cat:
gerçekten iyi eylendik süper olmaya çalışıyorlar.
Güzel piknik.Sen arabayı büyült şöyle arkası açık pikap falan al.Hoplamalar,zıplamalar,uçmalar bekliyoruz....:cat:
gardaş büyütme düşüncem var hoplama uçuşlar için süper miniler 2ye bakabilirsin formda var.
yufka ekmekle tavuk ayrı bi güzel görünüyordu afiyet olsun abi allah mutlulugunuzu bozmasın..
Allah böyle güzel ailelerimizi vatanımıza bağışlasın herşey çok güzel çok imrendim beğendim :cat:
Gençler bir harika valla bravo ve nazar değmesin inşallah:cat:
Allah acı günlerini göstermesin.
Valla ben motosikletlerden ziyade Anne'nin ocağıyla ve orada pişen o güzel yemeklerin hayaline daldım:wiinkk:
Bende bir koca köylüyüm ve köyümüzü inan tüm şehirlere değişmem.
Bizim köyün ocakları ve saçayaklarıda benzer ve pişen her şey lezziz oluyor
Paylaşım için teşekkürler...
Allahım ya, Hayatta hala suni olmayan yaşam varmış demek, harika çok çok beğendim, siz kroscu01 abim hiç iyi etmediniz bu fotoğrafları yayınlamakla çünkü çok kıskandım sizi, yemekler şahane, eşek çok tatlı, yosunlar gerçek :mrgreen: sudan nasıl geçtide yiğitler, aferim, babası iyi yetiştirmişsin :cat: geleceğin kros şampiyonları.
abi babam bani bir kere bole gotursun bır yere varya ahhhhh ahhhh cok sanslı o cocuklar
4-4 lük bir gezi olmuş valla. bedeninize sağlık