Bisiklet Seçimi!!

Fotosunu ekledigim bisikleti almayı düşünüyorum. Fakat bisikletler hakkında pek fazla bilgim yok. Bu bisikletin yakıt tüketimi nasıldır rahatsız edecek derecede vibrasyon yapıyormu vs vs :p

Şaka bir yana saglam bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum .Fotosunu ekledigim "CORRATEC 2008 X VERT HALCON" hakkında olumlu olumsuz fikirleri ve tecrübeleri olan arkadaşlar burda belirtirse benim için çok iyi olacak( 2 ay sonra dagılacak bir bisiklete 750 ytl vermek istemem:))

Bu arada Aksesuarlar konusunda( kask,km saati,far vs. vs. ) da yardımcı olursanız sevinimirim:p

Son düzenleme:
ne amaçla kullanıcaksın yardımcı olabilirim, atlayıp zıplaycaksan scott almalısın ama sadece turlamak için kullanıcaksın daha uygun fiyatlı birşey bakmalısın.
Sedona Borla ve Amoeba Hussarı bunlar fiyat/performans olarak kaliteli bisikletlerdir.İncelemenizi tavsiye ederim.

ne amaçla kullanıcaksın yardımcı olabilirim, atlayıp zıplaycaksan scott almalısın ama sadece turlamak için kullanıcaksın daha uygun fiyatlı birşey bakmalısın.
Sedona Borla ve Amoeba Hussarı bunlar fiyat/performans olarak kaliteli bisikletlerdir.İncelemenizi tavsiye ederim.

Fazla hoplama zıplama olmayacak(yani umarım olmaz:cherry:). Fakat bisikletin dağda bayırda kullanılacagı kesin. Az önce sedona'nın dag bisikletlerine baktım ama carrotec kadar içime sinmedi.

Bu carrotec'in ürettigi bisikletler kalite olarak nasıl:silent:

Bisiklet formundan takip ettiğime göre iyi bende bu site gibi takip ediyorum orayı, okuma bilgilerim var sadece, denemiş değilim yani:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar