çukurova motokrosun hatay macerası.

yahu abi gene özendirdiniz istanbuldan kafa dengi biri çıksa deseki haftada 1 gün cross a çıkacaz yarın gidip motosiklet almayan en adi olsun... ama yok abi yok yok oraya yerleşecem bu gidişle...
dostum burda kafa dengi çok al makinanı gel misafirimiz ol kebaplar yediririz şalgamlar içiririz biciler yediririz sana adanadan selamlar.

dostum burda kafa dengi çok al makinanı gel misafirimiz ol kebaplar yediririz şalgamlar içiririz biciler yediririz sana adanadan selamlar.

abi naaptın krossla o kadar yol gelinmez ama bana ordan kiralık kross makine ayarlayacaksanız gelirim valla sizinle bi hafta sonu krossa çıkmak için... :mrgreen:

abi naaptın krossla o kadar yol gelinmez ama bana ordan kiralık kross makine ayarlayacaksanız gelirim valla sizinle bi hafta sonu krossa çıkmak için... :mrgreen:

gardaş burda kira olayı pek yok ama sana emanet 1 makina ayarlarız otobüsle geleceksen bağajda getirebilirsin.

hasan abi gerçekten misafirperverliğiniz mükemmel.kadir abi o motoru o çamurda inanmak mümkün değil pes doğrusu ve maşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar