7nci Çin Uluslararası Motosiklet Ticaret Fuarı

o üstteki motor BMW F650GS bire bir taklidi ama orjinal BMWde zincir yerine kayış var bunda nasıl acaba?

Sen hiç f650gs görmedin galiba. Ben gördüm hiç benzemiyor Ama f650gs nin yandan yemişi dersekde yanlış olmaz.

Aslına bakarsanız bu şekilde yapsalar sorun yok.

Sorun birebir taklit ettiklerinde başlıyor.

Sen kalak bir japonun xxxx modelinin taklidini yap orjinali yanından geçerken senin yaptığını iten bir tüketici tabiki çin mallarının dandikliğinden yakınır.

Fiyat - performans değerlendirmesine gelince ikinci el 1500-2000 ytl ye alınan bir çinliye 2 yıl bindikten sonra ona verilen paranın bir önemi kalmıyor.

Helede fazla sorunlu bir motosiklet değilse ve sizde bu meretten biraz anlıyorsanız çin motosikleti almış olmaktan memnuniyet duyabilirsiniz.

haklısın be.. çinde mi yaşasak ki?

Yok be abi bi ömür çekirge yenir mi Çinde ya:mrgreen:Adamların dogru düzgün yemekleri yok :p
Ama gerçekten gidip görmek isterim Çini,çok değişik bi kültür...

Yalnız bu çok hoşuma gitti ya o kadar dandikte durmuyo hani:silent:

20650026wk9.jpg

sitedeki arkadaşlar birbirlerini boş yere geriyorlar.yazılan yazı karakterlerinden herkesin rengi belli.(çinimi-japonumu-çaktırmadan ticari yönlendirmemi)

Son fotoğraf oldukça ilginç bir stand olmuş :)
Demekki manken olmsada oluyormuş .:D

Aslında katılıyorum Keske Moto Fuarlarda MAnken olmasa gelen kisi sayısı %50 azalır aslında kuru kalabalık azalır ve gercekten ilgi duyanlar istedikleri gibi ilgilenirler.

ayrıca tum arkadasların tepkilerini anliyor ve hakta veriyorum ama bu cinlilerin degil diger buyuk ureticilerin hatları alırken yine bir derece ama acemi biri duztumu granaj falan bir motor parası oluyor serviste beklediginde cabası ...

dostum sen o makinadan in ve bir japona bin, o zaman gel bidaha konuşalım :)

Herkez Senin Kadar Şanslı Olamayabiliyo Ben şimdi 500 Ytl maaşla bir japona nasıl bineyim tabiki imkanlarım dahilinde mecburen çinli alacağım benim gibi düşünen ve bu tutkusunu çin malları ile giderende birsürü insan var sen beğenmiyorsan alma binme ama alıp binenleri kullananlarıda küçümseme ok İsteyen İstediğini Alır Biner Çıkan Sorunlar Masraflar Ve Diğer Şeyler O Kişiyi İlgilendirir Sonuçta Ucuz Mal Ve Bunu Bilerek Alıyor :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yaa adamlar bide fuar yapmış taklit motorlara bmw f650cs gördükçe gülüyorum yaa

bu adamlar taklit maklit çakma uyduruk bişeyler yapıyo sonuçta bişeyler çıkarıyo kalitesizde olsalar kalitesizlikleriyle dünyaya nam saldılar
peki biz ne yapıyoruz patendi %100 bize ait bi marka söyleyin bana:silent:

bu adamlar taklit maklit çakma uyduruk bişeyler yapıyo sonuçta bişeyler çıkarıyo kalitesizde olsalar kalitesizlikleriyle dünyaya nam saldılar
peki biz ne yapıyoruz patendi %100 bize ait bi marka söyleyin bana:silent:

Gırgır (değişik bir süpürge)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Ben bunun motorunu biryerden taniyorum :mrgreen:

Çinlileri ister sevin ister sevmeyin Motosiklet pazarını resmen hareketlendirdi. Yalansa söyleyin...

Maddiyat kısmı motorcu arkadaşlarımı hep üzmüştür zaten...:mrgreen:

Yinede güzel makinalar...:p

Ucuz ama kalitesiz(miş) işte..:mrgreen:

İsteyen alır..İsteyen almaz misali...:bounce:

Aha Comet (SV650) buldum...

Hyonun pardon Kanuni' nin amcasıoğlu....

.
CQ-Hyosung-4.jpg

ne amcaoğlu yaa. bu motor gt250R 'ın hastanede kaybolan ikiz kardeşi:queen::queen:

yaw o diilde ben bu çinlilerden çok pis tırsıyorum. yakında benimde yan sanayimi üretecekler anasını satim:salut::salut::salut:

bence çinliler en iyisini yapıyor kendim hondanın fabrikasında 5 yıl çalıştım sonuçta ne oldu kocaman bir sıfır kendi üretigimiz motosikletlere binmek nasip olmadı firma çalışanı olmamıza ragmen fiyat konusunda esneklik yapılmadı zaten 2000 krizinde de üretim bölümü kapandı ekonomik acıdan da o fıyatlarda almak mümkün olmadı şimdi çin malı motosiklet kullanıyorum varın gerisini siz düşünün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar