Arkadaşlar onu bunu bilmem, kesinlikle çin malı hiçbirşeyi övmüyorum, yanlış anlaşılma olmasın;
Geçtiğimiz yıl motosiklet konusunda hiçbir bilgim olmadığı ve birazda ekonomik durumum dolayısıyla bir motosiklet almaya karar verdim, gittim aldım. Çin malı. Bugün 12000 kmyi geçtik. İzmir'de Buca Kaynaklar köyünden Nif Dağına çıkıyorum, yaklaşık 1500mt, orada bir yangın gözetleme kulaesi var, orada bir çay içip dürbünle İzmir'in en yüksek tepesinden İzmir'e bakıyorum. Oradan direkt dağ içinden Kemalpaşa'ya iniyorum. Alabildiğine bozuk arazi, hep yangın söndürme yollarından gidiyorum. Bir diğer hafta Menderes'e oradan Değirmendere'ye gidiyorum, Değirmendere'den dağa bir çıkış oradanda Gümüldür'e iniyorum. Yeri geliyor Gaziemir Sarnıç'tan ormana dalıp 8 dakikada Buca Gölet'e çıkıyorum. Sürekli motosiklet üzerindeyim. Bugüne kadar "tık" demedi. 2 defa lastiğim patladı o da olsun artık. Tekrar ediyorum övdüğümden değil. Sağolsun motosikletim yukarıda anlattıklarımı bana yaşattırdığı için minnettarım. Hiç bilmediğim motosiklet dünyasına onunla girdim. Keşke paramız olsaydı da japon italyan amerikan alsaydık ama bunu hiç demedim. İlerde belki ama inanın bu çinliler olmasa ben şuan motosiklete binemezdim. Ha bu sizin için bişey ifade etmeyebilir o da ayrı ama benim için böyle. Motosikletimi seviyorum. Arkadaşlar bir konuya daha aydınlık getirmek istiyorum bu belki bazılarıımızın kafasında bir ışık yakabilir. Ben motosikletimi 2800ytl ye aldım. Fakaaat bu motosikletin Çin'den çıkışı 750usd arkadaşlar. Hah işte bunu bilerek Çin malı motosikletleri kötüleyelim. Bizi kazıklayan Çin'liler değil arkadaşlar, devasa gümrük vergileri, Ülkemiz vergi standartları ve yüksek kar marjlarıdır. O yüzden 750 dolarlık makinalara kızmanıza bile değmez ama öyle yada böyle işte ben şuan kendi adıma konuşuyorum ve motosikletimi seviyorum. Sizler için yaşasın Çinliler demiyorum ama bazen kendi adıma diyorum.
Sevgiler saygılar..