7nci Çin Uluslararası Motosiklet Ticaret Fuarı

cqexpocenterwebms5.jpg

Çin menşeili motosikletler ve Çin motosiklet endüstrisi, Çin ‘in endüstri alanında oldukça gelişmiş bir şehri olan Chongqing bölgesinde yapılan 7nci Çin Uluslararası Motosiklet Ticaret Fuarında (CIMTE - China International Motorcycle Trade Exposition) kendini gösterdi.

Ürettikleri milyonlarca motosikleti Çin dışarısında ki pazarlara satan firmalar fuarda tanıttıkları modellerle ilgi çekti..

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

Bir kaç Fotoğraf

aşağıda ki fotoğrafta görülen model Jonway ‘in YY250 modeli.

Bu model ise fuarın en çok ilgi çeken modellerinden biri. Shineray firmasının yeni 2008 model yelpazesinde bulunan XY250GY modeli. 250cc lik bu motosiklet sıvı soğutmalı ve 6 vitesli

Shineray XY250GY modelinin parçalanmış hali

Kaynak: http://www.motoaktuel.com/blog/inde...siklet-ticaret-fuari-cimte-2008/bolumler/fuar

Son düzenleme:
Son fotoğraf oldukça ilginç bir stand olmuş :)
Demekki manken olmsada oluyormuş .:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
paylaşım için teşekkürler...

o üstteki motor BMW F650GS bire bir taklidi ama orjinal BMWde zincir yerine kayış var bunda nasıl acaba?

mtk

çakma motorlar aslında; sırf taklit.. ama güzel; pahalı motorların piyasasına girip renk getiriyorlar.. hatta resmen tokatlıyorlar :D bizim işimize geliyor haliyle...

shineraysa en kaliteli çin markalarından biri diye biliyorum.. bakalım bizim pazarımıza girecekler mi..

O çakma motokrosların şambriyelleri münasip bi yerinize monte olsun emi ey ÇİN AHALİ...çakma insanda yapın..hatta birde o insanlara çakma ruhda yapın...

sizden ucuz kalitesiz malları (özellikle içeriğinde kanserojen madde ve ağır kurşun elementi bulunan oyuncakları getirenlere lanet olsun)..alıp burda satarak para kazananlarda kazandıkları para kadar lanet olsun...

o zararlı oyuncaklardan bende kızıma almıştım çünkü...

Son düzenleme:
Arkadaşlar onu bunu bilmem, kesinlikle çin malı hiçbirşeyi övmüyorum, yanlış anlaşılma olmasın;
Geçtiğimiz yıl motosiklet konusunda hiçbir bilgim olmadığı ve birazda ekonomik durumum dolayısıyla bir motosiklet almaya karar verdim, gittim aldım. Çin malı. Bugün 12000 kmyi geçtik. İzmir'de Buca Kaynaklar köyünden Nif Dağına çıkıyorum, yaklaşık 1500mt, orada bir yangın gözetleme kulaesi var, orada bir çay içip dürbünle İzmir'in en yüksek tepesinden İzmir'e bakıyorum. Oradan direkt dağ içinden Kemalpaşa'ya iniyorum. Alabildiğine bozuk arazi, hep yangın söndürme yollarından gidiyorum. Bir diğer hafta Menderes'e oradan Değirmendere'ye gidiyorum, Değirmendere'den dağa bir çıkış oradanda Gümüldür'e iniyorum. Yeri geliyor Gaziemir Sarnıç'tan ormana dalıp 8 dakikada Buca Gölet'e çıkıyorum. Sürekli motosiklet üzerindeyim. Bugüne kadar "tık" demedi. 2 defa lastiğim patladı o da olsun artık. Tekrar ediyorum övdüğümden değil. Sağolsun motosikletim yukarıda anlattıklarımı bana yaşattırdığı için minnettarım. Hiç bilmediğim motosiklet dünyasına onunla girdim. Keşke paramız olsaydı da japon italyan amerikan alsaydık ama bunu hiç demedim. İlerde belki ama inanın bu çinliler olmasa ben şuan motosiklete binemezdim. Ha bu sizin için bişey ifade etmeyebilir o da ayrı ama benim için böyle. Motosikletimi seviyorum. Arkadaşlar bir konuya daha aydınlık getirmek istiyorum bu belki bazılarıımızın kafasında bir ışık yakabilir. Ben motosikletimi 2800ytl ye aldım. Fakaaat bu motosikletin Çin'den çıkışı 750usd arkadaşlar. Hah işte bunu bilerek Çin malı motosikletleri kötüleyelim. Bizi kazıklayan Çin'liler değil arkadaşlar, devasa gümrük vergileri, Ülkemiz vergi standartları ve yüksek kar marjlarıdır. O yüzden 750 dolarlık makinalara kızmanıza bile değmez ama öyle yada böyle işte ben şuan kendi adıma konuşuyorum ve motosikletimi seviyorum. Sizler için yaşasın Çinliler demiyorum ama bazen kendi adıma diyorum.
Sevgiler saygılar..
theboyfromizmir.jpg

Son düzenleme:
dostum sen o makinadan in ve bir japona bin, o zaman gel bidaha konuşalım :)

Dostum ok. Ama bak anlatamadım galiba ben; "dostum sen o makinadan in de japona bin gel ondan sonra konuşalım" demekle olmaz bu işler. Bende sana o zaman "ver japonu binelim" derim. Bu kadar basit mi ya? Kimse anasının karnından japonla doğmuyo adamım, ha sen doğmuşsundur o ayrı. Ben en başta söylüyorum; kendi adıma konuşuyorum, çinlileride övmek adına değil diye belirttim. Sen okumuşsun ama anlamamışsın sanırım. Dostum sen okuduğunu anla da gel bidaha konuşalım.

Maddiyat kısmı motorcu arkadaşlarımı hep üzmüştür zaten...:mrgreen:

Yinede güzel makinalar...:p

Ucuz ama kalitesiz(miş) işte..:mrgreen:

İsteyen alır..İsteyen almaz misali...:bounce:

Aha Comet (SV650) buldum...

Hyonun pardon Kanuni' nin amcasıoğlu....

.
CQ-Hyosung-4.jpg

Son düzenleme:
Dostum ok. Ama bak anlatamadım galiba ben; "dostum sen o makinadan in de japona bin gel ondan sonra konuşalım" demekle olmaz bu işler. Bende sana o zaman "ver japonu binelim" derim. Bu kadar basit mi ya? Kimse anasının karnından japonla doğmuyo adamım, ha sen doğmuşsundur o ayrı. Ben en başta söylüyorum; kendi adıma konuşuyorum, çinlileride övmek adına değil diye belirttim. Sen okumuşsun ama anlamamışsın sanırım. Dostum sen okuduğunu anla da gel bidaha konuşalım.
hocam ben japona geçeli 1 ay oldu ve ondan önce 2 sene zongshen gy200 kullandım, evet bi kaç kere yolda kaldım ama öle ciddi bir arızası olmadı fakat sende biliyorsunki işçilik, tasarım, güvenilirlik, parça kalitesi vb gibi şeyler arasında daaaaaağlar kadar fark var, senin ne demek istediğini burda en iyi anlayanlardan biriyim o konuda şüphen olmasın, maksadım hava atmak değil, sadece ilerde işallah güzel bir japonun olduğu zaman çinlinin farkını anlayacaksın ;)

bütçemiz imkan verse bizde japon kullanırız neyse ya aman geriliyorum bu konudan

Son düzenleme:
bence bu işlerde biraz şans faktörüde var.çin işi alıp sorunsuz binenlerde var,servisten çıkamayanlarda..azda olsa japon işi alıp sık sık sorun yaşayanlarda..bende çin işi bi motor aldım vitesli motorsiklette ilk deneyimimi atlatmak için.2.600 ytl anahtar teslim 250cc daha ne olsun.2 senede garantisi var.belki sorunsuz binerim belki servisten çıkamam ama en azından sürüşüde, sorunuda tanımış olurum.bencede lanet çinlilerrr dememek lazım belkide bu fiyata motosiklet alamasaydım hiç başlıyamazdım...haksızmıyım

Arkadaşlar onu bunu bilmem, kesinlikle çin malı hiçbirşeyi övmüyorum, yanlış anlaşılma olmasın;
Geçtiğimiz yıl motosiklet konusunda hiçbir bilgim olmadığı ve birazda ekonomik durumum dolayısıyla bir motosiklet almaya karar verdim, gittim aldım. Çin malı. Bugün 12000 kmyi geçtik. İzmir'de Buca Kaynaklar köyünden Nif Dağına çıkıyorum, yaklaşık 1500mt, orada bir yangın gözetleme kulaesi var, orada bir çay içip dürbünle İzmir'in en yüksek tepesinden İzmir'e bakıyorum. Oradan direkt dağ içinden Kemalpaşa'ya iniyorum. Alabildiğine bozuk arazi, hep yangın söndürme yollarından gidiyorum. Bir diğer hafta Menderes'e oradan Değirmendere'ye gidiyorum, Değirmendere'den dağa bir çıkış oradanda Gümüldür'e iniyorum. Yeri geliyor Gaziemir Sarnıç'tan ormana dalıp 8 dakikada Buca Gölet'e çıkıyorum. Sürekli motosiklet üzerindeyim. Bugüne kadar "tık" demedi. 2 defa lastiğim patladı o da olsun artık. Tekrar ediyorum övdüğümden değil. Sağolsun motosikletim yukarıda anlattıklarımı bana yaşattırdığı için minnettarım. Hiç bilmediğim motosiklet dünyasına onunla girdim. Keşke paramız olsaydı da japon italyan amerikan alsaydık ama bunu hiç demedim. İlerde belki ama inanın bu çinliler olmasa ben şuan motosiklete binemezdim. Ha bu sizin için bişey ifade etmeyebilir o da ayrı ama benim için böyle. Motosikletimi seviyorum. Arkadaşlar bir konuya daha aydınlık getirmek istiyorum bu belki bazılarıımızın kafasında bir ışık yakabilir. Ben motosikletimi 2800ytl ye aldım. Fakaaat bu motosikletin Çin'den çıkışı 750usd arkadaşlar. Hah işte bunu bilerek Çin malı motosikletleri kötüleyelim. Bizi kazıklayan Çin'liler değil arkadaşlar, devasa gümrük vergileri, Ülkemiz vergi standartları ve yüksek kar marjlarıdır. O yüzden 750 dolarlık makinalara kızmanıza bile değmez ama öyle yada böyle işte ben şuan kendi adıma konuşuyorum ve motosikletimi seviyorum. Sizler için yaşasın Çinliler demiyorum ama bazen kendi adıma diyorum.
Sevgiler saygılar..
theboyfromizmir.jpg

sanada hak veriyorum aynen dogrudur ama istisna yani ramzeyin kross modelinin iyi oldğunu iyi çıktığını duymuştum..

O çakma motokrosların şambriyelleri münasip bi yerinize monte olsun emi ey ÇİN AHALİ...çakma insanda yapın..hatta birde o insanlara çakma ruhda yapın...

sizden ucuz kalitesiz malları (özellikle içeriğinde kanserojen madde ve ağır kurşun elementi bulunan oyuncakları getirenlere lanet olsun)..alıp burda satarak para kazananlarda kazandıkları para kadar lanet olsun...

o zararlı oyuncaklardan bende kızıma almıştım çünkü...

:cat::cat:aynen diyorum ama arada iyi mallarda çıkıyo cbf 150 mesela:p:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar