Fikir olarak bence çok güzel abi.Tebrik ederim.Her ne kadar trafiğe her gün bir sürü manyak çıksa da bu gerçekleştirilen eylem bir nebze faydalı olacaktır.
Bence motosikletleri önemsemeyen, onların hayatını hiçe sayan, veya onlara karşı direk kin tutan kişiler bu afişleri görünce kendilerine soracaklar en azından: "Yahu hakikaten motosikletliler de var onlarla aynı yolu paylaşıyoruz.Şu ana kadar onları hiç kale almamıştım.En azından biraz daha duyarlı olsam daha iyi olur." diye düşünebilir.
Yalnız birkaç eklemek istediğim şey var:
Bence bu afişlerde yer alan ifadeler yani cümleler daha farklı ve çeşitli olamalı,
Bir de motosiklet.net yani sitemizin logosu da ye almalıdır diye düşünüyorum.
Çok güzel bir fikir.
Saygılar:bounce:
banada bi tane bayan aynı olayı yaptıı,gittim sinyal vermeden döndünüz öldürüyodunuz beni dedimm,sen döneceğimi anlamalıydın dedii:queen::queen::queen:
valla ben şimdi geldim eve bindim motruma gezdim üstüme galatasaray formamı giydimdaha nasıl farkedilmiyimki
sarı kırmızı
![]()
banada bi tane bayan aynı olayı yaptıı,gittim sinyal vermeden döndünüz öldürüyodunuz beni dedimm,sen döneceğimi anlamalıydın dedii:queen::queen::queen:
Arkadaşlar, bir çoğumuzun motosikleti olduğu gibi arabası da var. Araba da bir ihtiyaç sonuçta, ara sıra lazım oluyor.Neyse gelelim konuya, yollarda diğer araçların bizleri daha çok farketmesi, dikkat etmesi ve bilinçlenmesi için bizim kendi kendimize birşeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Tabiki tam olarak ne kadar etkili olur bilmiyorum ama konuyla ilgili kendi aracımın arka camına asmak üzere basit birşey hazırladım. Hazır havalar da düzelmişken ve yollarda bol bol motosikletli arkadaş varken, araç sürücülerini bir nebze uyarmak mantıklı geldi bana. Trafikte dur kalk yaparken dikkat çekici olacak ve inanın tüm sürücüler okuyacaktır. Kendimden örnek vermem gerekirse, arabanın bir tanesinde dün sabah gördüm ve dikkatimi çekti. Aynen şu yazıyordu; "Bu araçta dünyanın en pahalı benzini kullanılmaktadır". Çok hoşuma gitti benim bu. O arkadaşta kendince tepkisini göstermiş sonuçta. Neyse, aşağıdaki gibi taslak hazırladım. Konuyla ilgili varsa önerilerinizi ve düşüncelerinizi almak isterim. Belki daha profesyonel birşeyler de yapılabilir. Artık farkedilelim, en azından farkedilmek için birşeyler yapalım... Hepinize kazasız sürüşler.
![]()
Mükemmel bir fikir, tebrik ederim. Bunu bastırıp dağıtacak arkadaşa sponsor olabilirim. Tabii bütçesini görmek şartıyla.
İletişim bilgilerim:
Mehmet Yalhı
[email protected]
(0212) 623 02 25
Yerimde bana ulaşamazsanız sekreterim Serap Hanım'a not bırakabilirsiniz.
Sevgiler.