[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler.
çok probem olmaz,biri gelip arkadan geçirmezse.ben sakin kullanırım.uyarız biz konvaya.
bakalım belki cumartesi sabah daha ii olur o vakit.gelen yok mu ya?
ben gelirdim doktor ama tamamen duygusal sebeplerim var şu ara :p

dağ dediğiniz uludağ mı?yanlış mı anladım.eğer uludağ diyorsanız ben gece yolculuğu yapıp tabii ki uludağa gitmeyeceğim.annemlerin bursada evi var.
ben tek gidersem cumadan çıkacam.yok başka bursa tarafına gitmeyi düşünecek arkadaş felan olursa ona göre de ayar yaparım.sonuçta ailem olmakla beraber bursayıda gezeceğim.
soğuk olurdan kastım:
uludağa zaten bu aylarda çıkmak saçma olur.neden dersen kar erimiştir,gezip piknik vs için ise yol soğuk olur.haziran temmuzda bile dağda yazlıkla dolaşınca insan üşüyor bırak nisanı mayısı.(zirvede kar duruyordur belki de)

Aman Allahım Doktorum civanım Bursa'ya senmi gidiyorsun:queen: Benim jeton yeni düştü:silent:Doktorum civanım yapma etme bu iş YBR 125 kullanmaya benzemez.:queen: Her ne kadar bölünmüş yol olsada Bursa yolu yoğun olur..Bozuyük ten sonra ve inegöl kestel arası tek yön ve ağır vasıtaların konvoy halinde gittikleri rampalı,virajlı yollar :farao: Fazer de tecrüben az atla git otobüsle veya uçakla.Tecrübe deneyim kazan ondan sonra gidersin motorla:rendeer: ciddiyim yoksa bizleri üzme:salut:

Ben sadece uyardım Çünki Fazerde deneyimi yok birde uzun yol şakaya gelmez

Aman Allahım Doktorum civanım Bursa'ya senmi gidiyorsun:queen: Benim jeton yeni düştü:silent:Doktorum civanım yapma etme bu iş YBR 125 kullanmaya benzemez.:queen: Her ne kadar bölünmüş yol olsada Bursa yolu yoğun olur..Bozuyük ten sonra ve inegöl kestel arası tek yön ve ağır vasıtaların konvoy halinde gittikleri rampalı,virajlı yollar :farao: Fazer de tecrüben az atla git otobüsle veya uçakla.Tecrübe deneyim kazan ondan sonra gidersin motorla:rendeer: ciddiyim yoksa bizleri üzme:salut:
teşekkür ederim kardeşim.bu işler böyle.hepimiz süre süre öğreniyoruz.
her ne kadar fazerde yeni de olsak 1000 kilometreyi gördük.yavaş yavaş gideriz.120 yi geçmeyiz.korkma bir de motor zorsa da kötü sürücü değiliz.

teşekkür ederim kardeşim.bu işler böyle.hepimiz süre süre öğreniyoruz.
her ne kadar fazerde yeni de olsak 1000 kilometreyi gördük.yavaş yavaş gideriz.120 yi geçmeyiz.korkma bir de motor zorsa da kötü sürücü değiliz.

Allah yolunu açık etsin doktorum baştabibim:salut:ne deyim kafaya koymuşsun belliki gideceksin güle güle git yolda molalarda falan ara merakta bırakma MT yi:pale:
Kestane şekerimi isterim boş boş gelme tamammı?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
evet evet kestane şekerini bol getir doktorcum. Dört gözle bekliyoruz seni :rendeer:

bart hocam dikkatli git gel,
biz uçak, gemi, tren, araba, kamyon, motor ayırmaksızın yola gideni merak eden bir milletiz. Sen iyi sürücü olsanda etraftakilere güvenmeyiz.

Haydi hayırlı yolcukluklar:cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bursa yolu - ankara bursa yolu , ankara eskişehir bozöyük bursa ise yol çok zor değil ama devamlı gidilirse yorucu olabilir, 1000 km tecrübe 400 km gitmek için yetermi artar mı ben bilmem büyüklerim bilir :) bursaya belirttiğim yoldan giderken olan mezitler bölgesinde yolu genişlettiler 3 şeritli bir yol oldu bildiğim kadarıyla az bir kısım iki şerit kaldı, dikkatli gidilirse rahat yani , sizde sanırım bu yolu diyorsunuz çünküsüm bilecik üzerinden yol 380 den fazla yapar ve bozöyük bilecik arası güzel olmasına rağmen trafiği kamyonu bol cinnet gecirten sevimsiz bir yoldur

umarım yardımcı olur , tecrübe 100.000 de olsa aman dikkat , şakası yok
şimdiden iyi seyahatler , özendim doğrusu

Arkadaşlar doktoru merak etmeyin. Yarın toplantıya gelirse orada motorla gitmekten vargeçiririz hep beraber. Olmadı iki motorunda anahtarını alır ona bi otobüs bileti veririz olur biter. :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Murti özelden mesaj attım almadınmı? Zinciri gerdirdinmi?
özel mesaj gelmemiş baktım şimdi. Zinciri gerdirmedim ben gerildim biraz iki gündür. Motora binmedim zaten o günden beri. Yarın toplantıya gelmeden Metin usta'ya uğrayıp gerdireceğim zinciri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Toplaşma muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama bir şey sormak istiyorum,
Kütahyada okuyan bir arkadaşımın İstanbul'da ya da Ankara'da staj yapması gerekiyor.
Biz Ankarada yapsın istiyoruz ama grafik üzerine bildiğiniz bir matbaa ya da ajans var mı acaba :silent:

GÜNCEL :cherry:

Yol ve zincir muhabbetinizi bölüyorum ama kusura bakmayın :rendeer:

Gitmeden önce bir bakarsa ve kestane şekerimizi unutmazsa sevinirim :rendeer:
abi ne matbaası.ne grafiği.ben öyle bir söz vermedim ya.

bursaya benle gelen yok muj ya siz kestane şekerinin kilosunu biliyonuz mu?
koca ankaraya 10 kilo alsan yetmez be.gelin beraber gidelim kestaneyi beraber şekersiz yiyelim(uludağ yolunda yollara dökülüyor kestane)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar