[MT İzmir] 2 mayıs Terasta kuruyalım buluşması

Ewet arkadaşlar toplantı mekanı klasik, buluşma saati malum (19:30 ve sonrası) :bounce:

Ayvalık dönüşü çok ıslandık teras kafenin sıcak ortamında kuruyalım :p:p:p

Havalar ısınmaya başlıyo yakında inciraltı yoğunluklu toplantılar başlar bu haftalıkta terasta çayımızı içelim sonrasına bakarız...

Parmakları görelim...

Son düzenleme:
ben geliyorum terası da özledim. ilk çayımı da Böcek ısmarlayacakmış çok sevindim.

ben de ordayım Allah ın izniyle,

izmir hoparatörlüğü için adaylıgımı koyacagim:p

ARKADAŞLAR MAKİNANIZDAKİ VİDEO VE FOTOĞRAFLARI LÜTFEN CD YE ÇEKİP GETİRİN....

PAYLAŞIM GÜZELDİR:rendeer:

ben kolpa resimlerimi getirsem onlarıda alırmısın çikin çocuk:p

Ben sizden sonra bir de otomobille 600 km yol yapınca kurudum arkadaşlar... Cuma gelemiyorum:salut:

Bende geleyim mi tabansikletimle :)

Yalnız bizde adettendir, yeni gelen motosikletleri yıkıyor, fırça-sünger-kova da al,
işin uzun, en az 20 motosiklet yıkayacaksın. Tabii ki öncelikle bir tanışma başlığı açarsan foruma, daha faydalı olur...

nasipse orda olurum, APV41 o mt 3 deil lütfen MT 03 :queen: gecen toplantıda baklavalar yenmedi inşallah ben yoktum sayılmaz bidaha isterim :queen:

Erhan biz senin yokluğuna esef ederek cevizli baklavaları içimiz kan ağlayarak yedik kardeşim, e madem öyle, bari sen ilk grup sürüşün şerefine al gel 3 kilo baklava... :) :p

Erhan biz senin yokluğuna esef ederek cevizli baklavaları içimiz kan ağlayarak yedik kardeşim, e madem öyle, bari sen ilk grup sürüşün şerefine al gel 3 kilo baklava... :) :p

aa sen ço ksye kacırmıssın bu benım 2. grup sürüşüm:cherry:

Sen su ilk defa yağmurlu havada grup sürüşü yaptıgın için senden bişiler beklıyorum ben marmarise gitmeden :mrgreen::bounce:

kesin geliyorum teras cafeye

yerini biliosun deme bak uğraştırma bizi :mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar