jantları siyah boyatsam güzel dururmu sizce?

mrb. arkadaşlar.malumunuz 2007 model 2400 kmde ilkgünki gibi temizlikte bi 100 kh var.
jantları siyah boyatsam dudakları(nikelaj olan kısım)aynen kalsa hoş bir görüntü olurmu? sonrada kırmızı renkli jeriit çeksem, nasıl olur?

arkadaşım bana sorarsan hiç siyaha boyama güzel durmaz gibi geliyor bana

nick 84 e katılıyorum bencede yakışmz

bende aranıza yeni katıldım motor severlerle tanışmak güzel

Son düzenleme:
Bencede kardeşim kalsın böyle..Bu şekil daha hoş durur..
Aslında şu arka demir için bişiyler yapabilirsin.:)

jantları siyah boyatmana gerek yok ama sana şöyle bişey söliyim dikkate alırsan aynı sı benim arkaraşta var arka lastiği duplles yaptırdı motorun yol tutuşu % 100 arttı 70 ytl yemi ne taktırdı tavsiye ederim çok hoşuma gitti

Mersin İl Temsilcisi
cbr 125 e özendin galiba. bence de yakışmaz. allı pullu oyuncak gibi olur. bence orjinal olan her zaman güzeldir

jantları siyah boyatmana gerek yok ama sana şöyle bişey söliyim dikkate alırsan aynı sı benim arkaraşta var arka lastiği duplles yaptırdı motorun yol tutuşu % 100 arttı 70 ytl yemi ne taktırdı tavsiye ederim çok hoşuma gitti

benim arka lastikte dubleks araba sibopu var üstünde
1 günde 3 sefer lastik patladı bende dubleks yaptırdım.gerçektende daha rahat ve konforlu oluyoır :)

sonuçta gri ve siyah birbirinden aykırı renkler değil...farklı olabilir ama kötü olacağına inanmıyorum...mat siyahyakışabilir...öyle yaparsan zincir muhafazasınıda aynı renge boyarsın böylece jantlar motosikletten aykırı durmaz...bence olabilir...evde olsaydım sana photoshopla bi önçalışma yapabilirdim...photoshop bilen arkadaşlar varsa yapabilirler böylece nasıl göründüğünü az çok kafanda tasarlarsın...hee böylede iyi ama:)(gri)

bence de böyle güzel motorun kendi rengiyle uyumlu olmuş. Eğer boyatırsan tekerlekler emanet gibi durur

bence hiç oynama eray böyle daha güzel sen daha satmadınmı yaw motoru :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen boşwer siyaha boya zaten bi çok motorcu siyaha boyuyolar..

hevesin kursağında kalmasın..

jant yanakları nikelaj haliyle kalsın geri taraf siyah olsun spery boya çabuk soyulur onun için kalıcı bişey uygulamalısın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar