Bu nasıl adam ya :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumlarda en çok dönen videolardandır kendileri.
bilmeyen kalmamıştır sanırım.
ama hala güzel. :)

en az üç kere ben vermişimdirrr,hatta bu konuda bozulduğum zamanlarda olmuşturr:queen:

Vallahi ben yeni gördüm.:pale:paylaşıldıysa kusura bakmayın.Demekki daha çok çalışıp yeni bişeyler bulmamız lazım :p

eskinin çokbilmiş tayfası burada olsaydı, elli tane fırça yemiştin. :)
bu verildi de, edildi de, topik açmayın da, kirletmeyin de, vıdı-vıdı, bıdı-bıdı, car-car vs... :bounce:

2 sene önce ben bu başlığı açtığımda bana "çocukluğumuz bununla geçti" demişlerdi, hatta geçenlerde bu videoyu veren birine bunun aynısını gene yazmıştım :mrgreen:

okadar dedim rowenta ile karıştırma diye çocuğun bünyesi kaldırmıyo king ile karıştırsan bişi olmayacak :p

baba araçç önemli değil amaç önemlii,karışsında istersen parmağınla karıştır,bak aklıma bi fıkra geldii

adamın bi tane oğlu varmış acayip küfür edermişş,adam oğluna kız isteyecekmişş,oğlunu kenara çekmişş,oğlum bak sana bu akşam kız isteyeceğiiz,ne yaparsan yapp küfür etme orda tamammı demiş,oğlan tamam demiş ve istemeye gitmişler,oturuyolarken kız elinde tepsi ile çayları getirmişş,herkese dağıtmışş,yalnız herkesin bardağında kaşık varmışş,oğlanınkinde yokmuşş,oğlan sabırla bekliyomuşşş,herkes çayını içmiş oğlan halen elinde bardakla bekliyomuşş,kızın babası sormuşş,oğlum sen neden çayını içmiyorsunn,kaşığımız yokk ...........lemi karıştıracağız demiş

buda bi çözümmm ,yani karıştırmak içinn:queen::queen::queen:

baba araçç önemli değil amaç önemlii,karışsında istersen parmağınla karıştır,bak aklıma bi fıkra geldii

adamın bi tane oğlu varmış acayip küfür edermişş,adam oğluna kız isteyecekmişş,oğlunu kenara çekmişş,oğlum bak sana bu akşam kız isteyeceğiiz,ne yaparsan yapp küfür etme orda tamammı demiş,oğlan tamam demiş ve istemeye gitmişler,oturuyolarken kız elinde tepsi ile çayları getirmişş,herkese dağıtmışş,yalnız herkesin bardağında kaşık varmışş,oğlanınkinde yokmuşş,oğlan sabırla bekliyomuşşş,herkes çayını içmiş oğlan halen elinde bardakla bekliyomuşş,kızın babası sormuşş,oğlum sen neden çayını içmiyorsunn,kaşığımız yokk ...........lemi karıştıracağız demiş

buda bi çözümmm ,yani karıştırmak içinn:queen::queen::queen:

hatay küme dşmüş isooo :queen:

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  
Gültekin' Alıntı:
bu verildi de, edildi de, topik açmayın da, kirletmeyin de, vıdı-vıdı, bıdı-bıdı, car-car vs... :bounce:
:cherry: :p
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar