üsk. Hasan Tan çocuk Esirgemeye Ziyaret….. 4 Mayıs 2008 Pazar Saat. 15:00 De……….

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cocukları sinemaya gotursek biraz daha para toplasak

ben bir spor adamı olarak hehe sportif esya olabilir nebiliyim pota yaptırabilirz voleybol fileside ben ucretsiz ders veririm bos zamanlarımda

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
olabilir bunlar için yeterli alanları varmı. yada potaları fileleri varmı ?

olabilir bunlar için yeterli alanları varmı. yada potaları fileleri varmı ?

valla bilmem gidince gorur konusuruz ben yeterli para varsa ortam hazırlanıcak kadar yetkimi kullanırım topuydu esofmanıydı yetki kullanırım hoca olarakda gnulluyum acıkca söluyorum zaten işim bu bilen biliyo :cat:

İyi güzel de ben orada değilken çocuklara renkli kurabiyeleri kim yapacak?
Kim kahvaltıya kek,turta vs. yapacak?Olmadı valla hiç olmadı :salut:
Handeeeeeeeeeeeee Özgeeeeeeeeee bensiz nasıl gideceksiniz oralara hıııı?:pr:

Bu arada yok mu benim pembiş motorumun taliplisi?O satılmadan burada yeni motor alamıyorum :pr:

http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/40469-satilik-pembe-as125t-pembis.html

Canım benimmmm.:rendeer: Senin için de ufaklıkları öpüp koklayacağız söz.
Valla şeytan diyor gir Burcunun sitesine yap renkli kurabiyelerden götür çocuklara ama sendeki hüner bizde ne gezer :pr::pr::pr:

dostlar gun yavas yavas geliyor biz bugun gidip cınaraltından yer ayırtmayı deniyip menü alıcaz bu yakadan gelicekler yani bostancı kucukyalı suadiye kadıkoy falan yakın cevreden gelicekler saat 10da caddebostan sahilde bulusalım toplu halde gidelim cunku burhan felegin ordanda gelicek bi kac kişi var ordan gecerken onlarıda onumuze katıp cınar atlına geceriz saat 11de baslıyıcagına gore saat 10da toplansak bu tarafta yeterli olur sadece bir fikir burdan kucukyalıdan ikitane abi gelicek sdv ve srht949 katılmak isteyen dostlar abiler ablalar kardesler orda beklerim gelen olursa olmassa tek giderim :mrgreen:

geleneksel bi etkinlkik halini almış sanırm cok ii gercekten:) bitirme tezime kasıorum,-okuldan hoca cagırmazsa gelicem:mrgreen:- beni arkaya atan olurmu accep :)

ÖZER....
özelden gönderdiğin mesajı alamadım.. mesaj kutularım doluymuş :cherry:
tekrar gönderirsen sevinirim.. desteğin için de teşekkür...

geleneksel bi etkinlkik halini almış sanırm cok ii gercekten:) bitirme tezime kasıorum,-okuldan hoca cagırmazsa gelicem:mrgreen:- beni arkaya atan olurmu accep :)

heeee dogruuu yaaa benimde vardı öle bişi amaaannn nese 13 tane alttan ders var nasılsa :cat:

ÖZER....
özelden gönderdiğin mesajı alamadım.. mesaj kutularım doluymuş :cherry:
tekrar gönderirsen sevinirim.. desteğin için de teşekkür...

yaaaa ozaman benim cevaptaaa gitmediiii :pale:

Son düzenleme:
dün öğlen geleni aldım.. akşam saatlerinde full olmuş , Skull en son mesajı atmış kitlemiş :queen:

hemmm maşaallah :mrgreen: bugun gidiyoruz abla yer aldaman donmek yoooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk :bounce: zaten alamassam donmıycem utanırım :mrgreen:

güzel ülkemın güzel mt cılerı hepınızeKOCAMAN GUNAYDIN bugun cok heycanlıyım cunki okan kadeşimle sefere gıdıyoruz cınar altına ilk cıkarmayı yapıcaz :) :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi gidin gelin bakalım güzel haberler bekliyoruz sizden.şimdiden zahmetleriniz için teşekkürler otarafta olsam bende gelirdim ama karşıdayım ve işlerimde baya yoğun.

güzel ülkemın güzel mt cılerı hepınızeKOCAMAN GUNAYDIN bugun cok heycanlıyım cunki okan kadeşimle sefere gıdıyoruz cınar altına ilk cıkarmayı yapıcaz :) :)

abi nerdesin hehe :mrgreen: hadi gidelim :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar