60 adet bisiklet alabilir misin ? :queen::queen:
ayyy yerim ben seni... şükür sesin çıktı, bende ne zaman yazacan diye bekliyodum... sen gelince de yaparız bir kahvaltı üzülme sen...:rendeer:
::zwink::::zwink::::zwink::
SÖZ MÜ???Eylül başı İstanbuldayım bir aksilik olmazsa.
söz valla sengel biz hemencicik toplaşıveririz özledik zaten:rendeer::rendeer::rendeer:
SÖZ MÜ???Eylül başı İstanbuldayım bir aksilik olmazsa.
para toplarsak neden olmasınbizim için olmaz varmı
![]()
olabilir bunlar için yeterli alanları varmı. yada potaları fileleri varmı ?
Mutlaka önceden haber veriririm merak etme sensöz.. söz.. bi haber uçur geldim diye , bi kahvaltı daha düzenleriz... ama son dakkada haber verme.. 1 hafta öncesinden bilgi ver.. sayende bizde birbirimizi görmüş oluruz..
söz valla sengel biz hemencicik toplaşıveririz özledik zaten:rendeer::rendeer::rendeer:
İyi güzel de ben orada değilken çocuklara renkli kurabiyeleri kim yapacak?
Kim kahvaltıya kek,turta vs. yapacak?Olmadı valla hiç olmadı :salut:
Handeeeeeeeeeeeee Özgeeeeeeeeee bensiz nasıl gideceksiniz oralara hıııı?r:
Bu arada yok mu benim pembiş motorumun taliplisi?O satılmadan burada yeni motor alamıyorumr:
http://www.motosiklet.net/forum/satmak-isteyenler/40469-satilik-pembe-as125t-pembis.html
geleneksel bi etkinlkik halini almış sanırm cok ii gercektenbitirme tezime kasıorum,-okuldan hoca cagırmazsa gelicem:mrgreen:- beni arkaya atan olurmu accep
![]()
ÖZER....
özelden gönderdiğin mesajı alamadım.. mesaj kutularım doluymuş :cherry:
tekrar gönderirsen sevinirim.. desteğin için de teşekkür...
yaaaa ozaman benim cevaptaaa gitmediiiiale:
dün öğlen geleni aldım.. akşam saatlerinde full olmuş , Skull en son mesajı atmış kitlemiş :queen:
güzel ülkemın güzel mt cılerı hepınızeKOCAMAN GUNAYDIN bugun cok heycanlıyım cunki okan kadeşimle sefere gıdıyoruz cınar altına ilk cıkarmayı yapıcaz![]()
![]()