Gezmek kadar, geziyi anlatabilmek de çok önemli :cat:
Sitedeki en iyi gezi anlatıcısı sence kim...bunu sizle en iyi paylaşabilen üye hangisi...
Gezmek kadar, geziyi anlatabilmek de çok önemli :cat:
Helal, iyi gezmişiniz. Süleyman hocam'da pazar günü için iyi bağlama çekmiş gözüken evde![]()
ben tabiki başka kim olabilir :queen:Sitedeki en iyi gezi anlatıcısı sence kim...bunu sizle en iyi paylaşabilen üye hangisi...![]()
Sitedeki en iyi gezi anlatıcısı sence kim...bunu sizle en iyi paylaşabilen üye hangisi...![]()
ben tabiki başka kim olabilir :queen:
harduro :cat: yirmibeşkarakter
ağlarım...sessizce...kan damlar 10217. mesajım...ale:
veri tabanı sessizliğinde yaşarım hüznümü...:salut:
sen geziyon mu da anlatıyon :cyclopsan 10217 yaptığın geyiklerin rakamı değil miydi![]()
seni bir ben anlıyorum ama yanlış anlıyorum sanırsam :queen::queen::queen:beni anlamadınn yaa...ben ona yanıyorummm...laa faaa...la solll...![]()
zavallı kaplumbağayı olası bir ezilme tehlikesinden kurtardık. Yol ortasındaydı karşıya geçirdik :rendeer:zavallı kaplumbağayı yol kenarından alıp yol ortasına koyan zihniyeti kınıyorum
birde hayvanseveriz diye kaplumbağa ile dalga gecmişler ayıptır!!
güzel gezi yollar kötühakkaten çorak memleket be
Ee;
* düz yolda düşen,
* lastiği patladığı halde km'lerce farkına varmayan ve lastik yerde sürünen,
* benzine katılacak yağı motora koyan :queen: (bu en bombası :mrgreen: )
senin gibi motorculara ne deniyor peki :mrgreen: :queen:
İnsan Anasının karnından motorcu olmuyor, hele hard endurro motorcu hiç olmuyor. Tecrübe ediyoruz yavaş yavaş. Ayrıca donald duck abi bu işte kaç senesi geçmiş daha bizler 1er 3 er yıllık motorcularız onun gibi olmamız nasıl beklenebilir :wiinkk:valla onun gibilere ne deniyo pro bilmem abi sizin gibilere tırt deniyo sanırım
biraz donald duck babanın gezilerine bakda enduro öğren procan![]()
valla onun gibilere ne deniyo pro bilmem abi sizin gibilere tırt deniyo sanırım
biraz donald duck babanın gezilerine bakda enduro öğren procan![]()
Donald Duck babanın yaşadığı ülkenin milli gelirine ve Donald Duck babanın yıllık gelirine bak da biraz ekonomi öğren egzoztistcan :queen: Biz tırtsak, sen "tııırtttt biip" oluyon (hatırlayanlar bilir o reklamı :mrgreen: )
İnsan Anasının karnından motorcu olmuyor, hele hard endurro motorcu hiç olmuyor. Tecrübe ediyoruz yavaş yavaş. Ayrıca donald duck abi bu işte kaç senesi geçmiş daha bizler 1er 3 er yıllık motorcularız onun gibi olmamız nasıl beklenebilir :wiinkk: