Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim cbr için gördüğüm en iyi performansı yanlış hatırlamıyosam leo vince veriyodu..
o da 0,8 beygir kadar bi artış sağlıyordu:)
(not:bu artış tüm ayarlar tekrar düzenlenip denendikten sonra dynoda oluşmuştu)
pratikte pek yararı yoktu..

tamam hocam bırakıyorum bu işi yerim performansını yaw :pr: ellemicem öyle kullanıcam motoru evde 1 tane piknik tüpü vardı onu takarım noss niyetine :queen:

alın size bir kaç resim
whele denemem

stopie denemem

buda van gölü manzaralı bir resim

buda ben ve motorum

motorumla şelalede

AHMETİM sen neler öğrenmişsin bakayım o motorla .bir ara Van'a gelde bende yapacam aynisini ......Görürsün sen......

peh kadıkoy bıraz uzak kalsın sımdılık :)
jant stıckırına benzer bişi aldım ama aldıktan sonra fark ettım :D kagıt gıbı bısey lastık yuvarlak oldugu ıcın kıvrılmıo kagıt bu otobusler kamyonlar ıcınmıs :D kasalarına felan yapıstırırlarya :queen:

arkadaşım jant şeridi istiyor isen buraya bakıver

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44792
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44402

Arkadaşlar bu ay motoruma iyi masraf ettim sizler ile paylaşayım
Zincir Takımı (ön arka dişli dahil) 193 ytl
Ön ampul 2 adet (orjinal philips) 20 ytl
Kadran Ampülleri (takım 10 adet ) 10 ytl
Karbüratör boğaz manifoltu (kaçak benzinden dolayı ikide bir yırtılıyor) 26 ytl
CR9E orjinal honda buji 32 ytl
Kilometre teli 25 ytl
Akü 35 ytl (orjinal akümüz 175 tl bilginize)
sırada lastik var sadece arkaya alacam orjinali 420 ytl cik cik
hehe motora binmesem mi ne yapsam

Şu anda tek problemim şanzıman böle ani hızlanmalarda vitesi tam yerleştirmeyince ya atıyor ya da ilginç sesler geliyor:cherry: Daha dikkatli olmalıyım...Aynı problemi yaşayanlar var mı acaba?
QUOTE]

Arkadaşım vitez atması bendede oldu 20 gün önce sağ olsun honda servisinde eskiden çalışmış ve şu an urfa da özel kendi dükkanını açmış olan Ekrem ustayı aradım "Abim yağını kalitesiz koymuşun " dedi hemen değiştirdim şu an atma falan yok.Yağımıza dikkat edelim.

ben ikinci el almıştım şans eseri yamaha servisinde çalışanbi abi bindi bi tur attı o söyledi debriyajı bitik takometre ile oynamışlar filan dedi ben bakıyom hiç bişey yok gibi takometrede nerden biliyosun filan dedim adam otuz yıllık motorcuyuz bırakta bilelim diyo

arkadaşım usta sana yalan atmış Van yamah servisinde bizzat benim eşliğimde sadece meraktan kilometreyi en ufak parçasına kadar dağıttık.maalesef kilometre ile oynayamıyorsunuz........Büyük bir yalan başlarım onun otuz yıllık motorculuğuna

Son düzenleme:
Görkem üzüldüm umarım daha iyilerine binebilirsin...

deathalone Asfaltın tutunmaya elveişli olduğu sıcak günlerde çok güzel virajlar alabiliyorum yüksek süratlerde :cat: 45derece ve daha düşük açıları görebiliyorum..

:mrgreen:neyle ölçtün?Viraja bir elinde açıölçerle mi girdin?:mrgreen:

benim zincirde daha gerilmez artık heralde ön arka dişli takımıyla beraber 193 ytl ise yandık ya çok paraymış bide hava filtresi değiştirirsek ohoooo...:salut:

14 bg motosiklete performance egsoz taksan bi fayda olcagını sanmıom
bırınız tıger bırınız bos demıssınız ses ıcın hangısını almalıyım tiger 250 ytl bos kac para ?
birde hiç kullanılmamıs cbr 125 arka orjınal lastık satıom ılgılenen arkadaslar yazabılır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sevgili İLHAN ne motorum duruyo ne de egsozum :) Geçen senenin resmi o.Sesi güzel.Görkem de benim motorda denemişti.Honda otosever den ögrenebilirsin tam fiyatını.350 ytl civarı olması lazım.Susturucusu takılarak ta kullanılabiliyo.Düşünenler için tavsiye edebilirim.

100 ytl ha vay anasına satim yaa:(:(:( off off vazgeçcem yaa bu cbr den yaa:(:( böyle fiyatları duyuncaa:(:(:(

Arkadaşlar Fan hakkında bı sorunum var mudanya trafiğini bilen bilir haftasonuhararet kırmızıya bi çizgi kaldı fakat yinede fan açmadı sizce bi problem olabilirmi müşürde fln acaba müşürün sıcaklık değerini düşürsem bi zararı olan varmı yada en basitinden cbr125 e fan açtıran babayiğit varmı?:):)

ben açtırdım 2yılda toplam 3 kere..
2 si 29 ekim kortejinde..
1 de levent trafiğinde üşengeçliğimden..
açılmadığına eminmisin?çünkü çok fark ettirmiyo..(bence)
Kısa bi hızlanmayla soğuyor die hatırlıyorum..

ben açtırdım 2yılda toplam 3 kere..
2 si 29 ekim kortejinde..
1 de levent trafiğinde üşengeçliğimden..
açılmadığına eminmisin?çünkü çok fark ettirmiyo..(bence)
Kısa bi hızlanmayla soğuyor die hatırlıyorum..

Bende sadece 1 kere açtırmıştım. Geçtiğimiz yaz şehitliğe gidilmişti toplu halde 40 derece vardı hava... Açık yolda bişey yoktu ancak trafiğe dalınca dayanamadı çalıştı fanı... :p Çok az bir sesi var farkedilemeyebilinir...

merhaba arkadaşlar gidonumun yamuk olduğuna bugün yine şahit oldum ne yaptıysam düzelmedi...sanırım bize yol gözüktü duran kardeşlere...

ya ben anlamıyorum bizim motor için 140-150 gidersen vibrasyondan duramassın tas dokersin diyen arkdaslar var hayır bende kullanıyorum bu motoru bende tam tersine motor 10,000-11,000 gelince vibrasyondan eseryok.burada konusu gecicek sekildede bi vibrasyonu yok.yok aynada arabalar bellirsiz oluyomus yok tas dokucak kadar vibrasyon varmıs.tek silindr 125 cc verebiliceği vibrasyon nekadarsa okadar veriyor.
ilhan
nooldu ya neden satıyosun lastiği:silent:bak sana egzos buldum ilhan:D
http://www.wellerracingcorporation.com/index.php/Carlos/Carlos-Slashcut-Exhaust.html
burda güzel egzoslar var.250 -300 euro kadarcık:p
gizli camurluk almayı ciddi bi sekilde düşünemye basldım.e-bayda aradım bulamadım cbr125 için.http://www.wellerracingcorporation.com/index.php/Huggers/Rear-Wheel-Huggers-for-CBR-125.html
ilhan sen bi alman sitelerine bakabilirmisin.uygun bişi bulursam alıcam.

evet aynı şekilde bende aynı motoru kullandıgım ıcın fıkrım bu..
aynalar o kadar onemlı degıl ama pegler ve elcıkler cok tıtrıyo..
bu bole..
250 300 km yaptınmı aynı gunde?
canakkaleden dondugumde motorda ındıgımde hala tıtrıyodu ellerım:)
bu böyle..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar