tanımsız!(markasız) motosiklet!!!

bu motosikleti bu hale sokan ustaya saygı duymak lazım tabiki ancak eğer makina sorunluysa satılığa çıkması doğru deyil bence bu benim fikrim .bu tip şeyler 'çalışmalar özelliklede satılığa çıkmışsa dünyanın heryerinde kusursuzluk(belli ölçüde olması gerektiği kadar kusursuz) gerektirir hatırlatırım'saygılar:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
emek var sonuçta fakat randuman sağlayacağını sanmıyorum ayrıca motor kayıt dışı ruhsat çıkmaz sanmam zevkine bişey işte

arkadas bu adam afyonda ve gayet ii motor yapmıs, bu adam o olanaklarla bu motoru yaptıysa; eline olanak ve para verin bakalım neler yapacak? her zaman yaratıcı zekaya yol vermeliyiz bence. bn bunu yapan ustayı alkışlıyorum arkadaşlar sadece şekle bakmayın lütfen içerisinde bulundugu şartlarıda göz önünde bulundurun.... ( bu arada afyonluyum ama pek gitmedigim için tanımıyorum bu ustayı yanlıs anlamayın)

bizimkiler celalenmiş motor eskişehirde diye ama bu emiroğlu motor başka bir motosikletci siz hatları karıştırdınız sanırım ben bu motosiklet afyonda biliyorum :p

bizim türk insanının kafası çalışıyor gerçekten mobiletlerle başladık şimdide mz den devam ediyoruz bakalım sırada ne var iki 1000cc motorlu motorsiklet görürsem şaşırmam artık

Emeğe saygı amenna.İyide kardeşim ne gerek vardı ya.:pr:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::thumleft:::pokey::::pokey::::coool::::haapppy:::haapppy:::haapppy:

bizimkiler celalenmiş motor eskişehirde diye ama bu emiroğlu motor başka bir motosikletci siz hatları karıştırdınız sanırım ben bu motosiklet afyonda biliyorum :p

Olsun Bora Abi :cherry: Bizim Arif Usta'nın kardeşidir Ali Osman Abi o da Eskişehir'li hem :wiinkk:

Gereksiz yere açılmış bir konu :farao::farao:Sofuoğlu__54 bilgilendirici konular falan açsan artık :farao:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/43320-degisik-bir-tasarim-;-bu-ne-kardesimboyle-p-4.html

Bu da senin başlığındı değil mi :cherry:
:cherry::cherry::cherry::cherry:

arkadaşlar ben bu motoru moto show fuarının son günü görme fırsatı buldum.. millet etrafta r6 --cbr 600 rr lara hayran hayraan bakınıyordu.bu motor gelince milletin ilgisini direk olarak üstüne çekmeyi başardı.(büyük motor sahipleri acayip bozuldu):queen: çift motoru kranktan birleştirmiş.ekstara bir kaç dişli filan.... öle göründüğüne bakmayın meret acayip seri:queen: özellikle ilgi çekmek isteyen arkadaşlar varsa tavsiyem r6 yada cbr600rr a onca para vereceğine bu motora bir baksınlar işte fotolar....

sana katılıyorum millet 600 luk makinalara bakarken birden herkez bu mz 602 rr bakmaya başladı tabiki amcan bir de hava atıyodu 600 lüklere :queen::queen::queen:

oturakta Kombassan yazıyor ön taraf cbr yarı tarafı MZ acayip komik olmuş yaa :mrgreen:

tanımsız markasız değil, TİpSİZ =)
fantazi kurbanı bir motor diyelim biz buna =)

sahibinden.'de bide videosu var, extreme hareketler lastik yakmalar fln 9 sanki sanayide dumanlı eski bi makine çalıştırıyolar =))

Son düzenleme:
Güzelde olsa çirkinde olsa biz imkansızlıklarla boğuşan bu ülkede bişeyler yapabiliyorsak ne mutlu bize. Arkadaşlar bende tasarımcıyım araştırma robotları robot kolları ve biçok elekronik cihazlar tasarlıyor ve prototiplerini yapıyorum fakatnedir bu dışarıya bağımlılık anlamadım. Türk yaptımı iğrenç daha iğrencini yabancı yaptımı oooo ithal bu daha güzel...
AArkadaşlar kendimize gelelim artık batılılaşmak değil bu resmen batıya bağımlılık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kawasaki emsalsiz yazıyor :) doğru söylemiş adam halla halla belki bu tenekeyi beğenen olacak niye adamın malını kötülüyorsunuz? aşkolsun size adam satmak için oraya koymuş cik cik cik :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Emeğe saygım sonsuz, adam yapmış. Eline sağlık o ustanın ama ben videosuna hayran kaldım. :cherry: İlk defa 3 kişilik ekiple lastik yakıldığına şahit oldum çünkü. Bi kişi oturmuş motora, iki kişi önden tutuyo. Ön fren çok sağlam değil galiba. :) Olmayana da ver allahım...:p

Buna emek vereceğine başka şeye verse, hayal dünyasını başka bişey de geliştirseydi. :farao:

oturakta Kombassan yazıyor ön taraf cbr yarı tarafı MZ acayip komik olmuş yaa :mrgreen:

tanımsız markasız değil, TİpSİZ =)
fantazi kurbanı bir motor diyelim biz buna =)

sahibinden.'de bide videosu var, extreme hareketler lastik yakmalar fln 9 sanki sanayide dumanlı eski bi makine çalıştırıyolar =))

Kawasaki emsalsiz yazıyor :) doğru söylemiş adam halla halla belki bu tenekeyi beğenen olacak niye adamın malını kötülüyorsunuz? aşkolsun size adam satmak için oraya koymuş cik cik cik :)

%98

2 kişi rahatsız oldu

Olsun Bora Abi :cherry: Bizim Arif Usta'nın kardeşidir Ali Osman Abi o da Eskişehir'li hem :wiinkk:

Gereksiz yere açılmış bir konu :farao::farao:Sofuoğlu__54 bilgilendirici konular falan açsan artık :farao:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/43320-degisik-bir-tasarim-;-bu-ne-kardesimboyle-p-4.html

Bu da senin başlığındı değil mi :cherry:
:cherry::cherry::cherry::cherry:

ben onun açtım diye yeni konu açması bilion ama diiimmiiii:farao::farao::farao:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar