bende xmax i var şehir içinde 100kmde yaklaşık 3,43lt benzin yakıyor şuan ama motor 500kmde rodaj süresinde yani,birde ben İzmirin Aliağa ilçesinde yaşıyorum ve sizler gibi pek şanslı degilim neden derseniz şuan bulunduğum ilçedeki tek xmax sahibi benim o yüzden forumlar haricinde dertleşip fikir paylaşımı yapabilcegim bir vatandaş etrafımda bulunmamakta bende xmax imle ufak bazı problemler yaşıyorum ama genel olarak memnunum ,plastik aksamlardan oluşan sorunlar bendede var ,birincisi şu ünlü arka çamurluk tıkırtı olayı,arka iç çamurluk yumuşak plastikten yapılmış göyya vibrasyondan ses yapmasın diye ama tam tersi bir durum oluşmus şanzıman yağının koyuldugu kapagın hizasında çamurluğun şanzımana değdigi bir yer var oraya yumuşak plastikten bir ek yapmışlar motor calisiyorken titreşimden dolayı o plastik lastik çekiç gibi şanzımana vuruyor insanı uyuz eden sesi oluşturuyor ,ikinci sorun ise ümmet abininde yaşadığı torpido kapağının kucağa açılıvermesi bu kalıp hatasından oluşan bi sorun bence torpido gözünün kilit makenizmasındaki plastik tırnağı kısa geldiği için motor kısmındaki deliğe oturmuyor ve yine vibrasyondan dolayı zırt pırt kucağa iniyor,bunlar tabiki 8000ytl ye satılan bir motora heleki yamaha gibi bir markaya yakışmıyor,bu problemlerden servise telefonla ulaşarak bahsettim bana ellerinden gelen herşeyi yapacaklarına dair söz verdiler tabi bunu gidince göreceğiz servis için 1000km dolmasını bekliyorum ilk bakım için menemen servisine gideceğim bakalım memnun kalacakmıyız.
Şimdi gelelim güzel kısımlara motor tork ve sürat olarak ise yeterince tatmin edici bence şuan rodajda olduğum için genelde 80km civarında gidiyorum çok rahat olarak anlık olarak 110-120km lere çıktım 2 kişide ,motorun dengesi çok iyi gerçekten bozuk yollarda çok rahat yolculuk edebiliyorum özellikle bizim aliağa ilçesinin yolları berbat birde aliağa menemen arası yol katil yol olarak anılıyor sebebi ise gemi sökümden çıkan hurda demir taşıyan ağır tonajlı kamyonların asfaltı ezip tren rayı gibi oluşturduğu bu oyuklar bazı yerlerde 10 cm derinliğe ulaşıyor ve kmlerce bu sekilde gidildigini söylesem belki içinizden amma attın yaw diyebilcekler bile çıkar ama inanın bu yol yüzünden araba ile tarlaya ucup ölen 2 kişi biliyorum,bu kötü yol şartlarında bile çok rahat yolculuk edebiliyorum,birde en çok memnun kaldığım şeylerden biriside farların araba farından farksız olması eskiden gece yolculukları bir kabusken şuan büyük bir zevke dönüştü ,şuana kadar almama pişman edecek herangi bir sorun yaşamadım umarım ileriside aynı şekilde olur,herkese kazasız belasız sürüşler dilerim