Kayinbaba Geline Motosiklet Hediye Etti

bende ewlenmek istiyorum yanlız ben erkeğim taliblilere duyrulur:p:p öle 100'lük motorla felan kanmam cbr600r felan olsun

böle kayın pedere can kurban:rendeer:

Aydemir kardeşim verdiğin haber için çok çok teşekkürler

Sabri abi yeni gelinin hayırlı,ugurlu olsun,genç çiftleri Allah bir ömür boyu motorsuz bırakmasın.
Peynirli künefelerini özledik.
Kadirliden selamlar.

Sabri usta'nın başka kız varmıydı :queen:

Allah mesut etsin :rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelin olmak istiyorum nikahta keramet vardır

gelin olmak istiyorum nikahta keramet vardır

::koop:: ::koop:: ::koop::

Rüçencim seni gelin olarak almak isteyen kayınpeder çıkar mı bilmem ama gelin olarak kendine almak isteyen birileri eminim vardır :cherry: Kalabalık bi site burası, her cinsel tercihten insan vardır eminim :p

Gaziantep İl Temsilcisi
öyle zaten adam kanunin tanıtımın için anblemi bile asmış öne bi motor hediye edicek 50 tane satacak akıllı kayın baba valla

sabri ustam reklam yapmaz iyi tatli ve kadayıf yapar meslegidir sonuç ta sen yapmişsin ama reklamı

ne kadar zekisin sen öyle...::144::::144:::queen::queen::queen:

Sabri usta yı tebrik etmek gerekir bu ince ve güzel düşüncesinden dolayı. Yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. :rendeer:

Darısıda bizim başımıza:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
harbi ya gerçekten cıvıdık arkadaşlar ALLAH bir motorda kocatsın.biraz ciddi olalım bak adam emektar akranımız değil bukadar takılmayalım.helal olsun kise düşünmez bunu:cat:

allah bir yastıkta kocatsın, lakin motosikleti damadın taşıması gerekmez miydi? :p

Fatih kardeşime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ha bu arada ilk fırsatta sorayım sabri abi evlatlık kabul ediyormu:)

öyle zaten adam kanunin tanıtımın için anblemi bile asmış öne bi motor hediye edicek 50 tane satacak akıllı kayın baba valla

Sabri abimin Kanuni ile alakası yoktur. Kanuni bayrağı yerine farklı şeyler düşünülmüştü ama olmadı. Kendisini Yıllardır tanırım Kendisi gibi tatlılarlar yapar. İşte buda ıspatı :)

hpim0117001jo2.jpg

GKN

ulen benim kayınpeder bana k15 almassa nikah masasından kalkar giderim:p:p

(k15 bkz: 2015 ten önce nikah-ı izdvaca sahip olma olasılığım 0 ın altında olduğu içindirki.. vs...)

yakısır sabri abimize Allah bir yastıkda kocatsın hediye tam yerinde olmus:rendeer:

hediyenin ne oldugu önemli degil hediye eden önemli:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mutluluklar dilerim umarım ömür boyu mutlu kalırlar...

kızımızı birtek motora vermeyiz :queen::queen::queen:

abi ne isterseniz veririz iki motor olsun :cherry::cherry::rendeer::rendeer::queen::rendeer:

::koop:: ::koop:: ::koop::

Rüçencim seni gelin olarak almak isteyen kayınpeder çıkar mı bilmem ama gelin olarak kendine almak isteyen birileri eminim vardır :cherry: Kalabalık bi site burası, her cinsel tercihten insan vardır eminim :p

babam alır valla abiminde niyeti var bakın ne yazmış :cherry::cherry::cherry:
ben bile hayret ettim ya:queen::queen::queen:

cycle27
Sabri usta yı tebrik etmek gerekir bu ince ve güzel düşüncesinden dolayı. Yeni çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Darısıda bizim başımıza

tililililililililililililililililil düğüne bekleriz valla:queen::queen::queen:

nerde böyle kayınbaba varsa eger oglunu versin bana hehehehe.
allah herkese böyle bi hediye nasip etsin yaw be o kayınbabanın elini öperim. gelinde motorcu deilse yazık o motora neyse damatla kullanırlar artıkın heheh

ben babamın yerine abimi verdim gitti valla :queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer::cherry: al hayrını gör ( bu arada abi sen karışma ben ne dersem o olur ok evlen artık olum ya bak bi sitede senin gibi motorcuda var sus sus tamammı ) söz size ben alım düğün hediyesi motoru :cherry::cherry::cherry::rendeer::rendeer::cat:

Son düzenleme:
yaw keşke benim kayınpederde damadına (YANİ BANA) bir harley hediye etse ama nerdeeee böle kayınpederler bizimkilerde neredeyse kız verdik diye bizden ev araba isteyecek :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Kayınpeder pintiymiş yaw:queen::queen::queen:İnsan bi ducatı falan alır:queen::queen::queen:

kayınpeder pıntı falan degil arkadaşim o motoru geline bakkala markete giderken binsin diye aldı:mrgreen::mrgreen: yoksa GSR 600 var ona binecek gelin hanim başlangiç motoru için idaal cup :queen::queen::queen:

Güzel bir düğün hediyesi olmuş.Bari honda alaymış inova falan :) Mondialmi yoksa o bakiyim :p Kayın baba ucuza kaçmış :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar