Kanuni Alacak Arkadaşlar Dikkat????????????????

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şöyle söyleyelimmi arkadaşlar; ne kadar ekmek o kadar köfte,bakarsan bağ bakmazsan dağ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabiki canım şimdi parasına göre mal alıyosun yani,racer şuanda 3400 lira tek el binen adama ömürlük gider

bende alalı 1 yıl oldu ve periyodik bakımları hariç servis yüzü görmedi.şuan 13000km yi geçti.bazı arkadaşların dikkatine...........
bilgi için teşekürler dostum avatardaki racer seninse tanıyorum seni:wiinkk:

dogrudur dostum,
ist her tarafını didik didik dolaşırım,
bu nedenlede 21000 oldu saten:D
bu sıralar işim nedeni ile pek kendı motorumla dolaşmıyorum,
şirket motoru var onunla çalışıyorum,

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar şuanda seyhan 150 ile 85000 km yapan bi arkadaş var daha açtırmadı motoru,bulgaristana gitti geldi 2kere biraz kırıktırda kendi..

arkadaşlar 3400 ytl ye motor alıp kimse bu motordan 8500 ylt lik hyosung veya11000 ytl lik kawasaki kalitesi ve performansı bekleyemez.bunu bekleyipte kanuni ye kötü motor diyende bana göre motor bilgisi zayıf arkadaşlardır.varsa 3500 ytl paran gider honda beat alırsın yoksa yarı fiyatına gider kanuni alırsın.bu tofaş arabadan mercedes kalitesi beklemeye benzer.bana göre bu kanuni ile ilgili konularda hemen atlayıp karalama kampanyası yapan arkadaşlar ya art niyetli yada motorlar hakkında fazla bilgiye sahip değilller

Zealsun 200 cc kros kullandım hani çin ya kötü ya! Kullandığım süre içerisinde ufak tefekler hariç sorun çıkarmadı, sattım, 1 yıl sonra dün arkadaşlar serviste görmüşler, şase kırılmış motor bloğunda hasar var pert olmuş motor. Grubumuzda 3 tane Tiger var, kendi hatamız harici durduğu yerde arıza çıkartmadı.

Ne olursa olsun, her motorun bir limiti var zorlamadıktan sonra çok nadiren sorun çıkartır a marka b marka demiyorum, benim arkadaşlardan ikisi var istediğiniz motoru verin 6 ayda perte çıkartır.

Aldığınız motorda beğenmediğiniz parça mı var, kalitelisi ile değiştirin. Piyasada japon çin pek çok parça birbirine uyuyor, hatta aynı parçanın birinde honda yazarsa 200 ytl diğerinde kanuni yazarsa 30 ytl . Cbf 250 nin orjinal km teli 45 ytl, biraz uzun scother teli uydurursan 5 ytl. Motor bitti yenisi mi yapılması gerekiyor, dün hesapladık 150 cc scother in motoru komple 125 ytl ye yapılıyor , biraz kaliteli malzeme kullan olsun en fazla 200 ytl. 200 ytl ye hangi japonun motorunu yaptırabilirsiniz? Çin malının servisi alır 20 lira, japonun servisi alır 100 lira. Hesap ortada.

Hava olsun diye 600'lük 1000 lik makine alıp 50 km gidip benzin bitecek yağı eskiyecek diye garaja çekmektense, alırım çin malı veya her neyse, bir depo ile 600 km yol yaparım, işime de giderim gezimi de yaparım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
:cherry:Vay Akburak Abim Be Hoşgeldin Nerelisin Sorması Ayıp,..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ayıpettin bak köy dedin kalbimi kırdın baktım kanuni kötüleniyo atladım hemen..

iyi etmişsin anlatacan tabii haklıya haklı haksıza haksız demek lazım değilmi gezi fotolarınada baktınmı

İlk motosikletim kanuni :)
ikincisini gelecek yıl düşünüyorum...
muhtemelen Honda,Yamaha,Piaccio,Vespa (reklam gibi oldu ::) ) olmayacak .
Kanuni yada ST&Kanuni olacak. düşündüğüm modeller elbette var :) mesela TİGER :)
Ancak 250 cc yi geçmeyecek :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Baktım Işiniz Sağlam Bizim Hiç Haberimiz Yok Neyse Beb Cenazeye Gidiyom Latif Abi Sana Hayırlı Işler

Bu işler bence birazda şans işi..
Kimisi Kanuni'yle 20000 km yapıyor sorunsuz.
Kimisi (BEN) 4000 km de yaşamadığım sorun kalmıyor..
ŞANS olmadıgı sürece hiçbir şey olmuyor demek ki..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu işler bence birazda şans işi..
Kimisi Kanuni'yle 20000 km yapıyor sorunsuz.
Kimisi (BEN) 4000 km de yaşamadığım sorun kalmıyor..
ŞANS olmadıgı sürece hiçbir şey olmuyor demek ki..

evet o konuda çok haklısın motor yapılsa bile içine sinmiyo geri

evet bır arkadaş vardı,
g.o.paşada görmüştüm,
motoru alalı 1 ay olmuş olmasına ama,motor 3 sefer çaglayanda açılmış ama yınede yağ yakıyormuş ,
ışıklarda durunca arkasından duman bulutu geliyormuş:D:D
neyse 4. motor yapılışından sonra düzelmış,

bu arada sayın hondacı olupta çın maı motoru kötüleyen arkadaşlar,,,,
UYANDIRAYIM ÇOK ÖVDÜĞÜNÜZ VE YÜCELTTİĞİNİZ HONDADA CBF150'Yİ ÇİNDEN İTHAL EDİYOR,

VE BİRDE ŞUNU SOYLEMELİYİM,
ALIN BAKIN BUNLARDA ÇİN...

buda o benım ÇİN'lim:D:D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
süper bence ya bunlar çin diyince bende bişey diyim yamaha ybr nin şasesindede MADE İN CHENA yazıyor....buna ne diyeceksiniz

eeeeeee bari bende bişey şuan kullanılan çin motorlarının hepsının karbürötörün üstündede MADE İN JOPAN Yazıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar