Gitti Caponord, geldi XT

hayırlı olsun KTM bakıyorduk sana. ama xt de maşallah cillp gibi. kazasız belasız bol keyifli sürüşler.

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız suresin insallah... gerçi beni ilgilendirmezde bu biraz attan inip sıpaya binmek gibi olmamısmı :) gerçi tarz değiştirmek ayrı bir olay...

Hayırlı olsun Onur'cum.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Senin bu değişiklik hızın yüzünden kendimi şuursuz hissetmeye başladım:mrgreen:.

Dün yüz yüze görüştük, hayırlıolsun güle güle bin dedim ama grup kalabalık olduğundan fazla bir sohbet şansımız olmadı.Fiziğine göre Capo zaten sana bayağı bir büyük makina imiş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gidene bye bye gelene hay hay :p Hayırlı uğurlu olsun.

Dün yüz yüze görüştük, hayırlıolsun güle güle bin dedim ama grup kalabalık olduğundan fazla bir sohbet şansımız olmadı.Fiziğine göre Capo zaten sana bayağı bir büyük makina imiş.

fiziğine göre aslında moped paklar onu ama kabullenmiyor :p

Aaaa... Başlığı yeni gördüm valla.. Güle güle kullan Pro.. Yakışır..

XT 600 kadar arazisi iyi değilsede stabilize yollardan gider.

Sendeki bu gidişin sonu 400 lük 120-130 kilo 60 beygir bir makina da son bulur :queen:
Pazar günü Mühye taraflarında bi gez. Belki gözüne çarpar böyle bir motosiklet.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı uğurlu olsun procan, güle güle kullan.:rendeer:

Pro hevesini kırmak istemem ama o yan çantalar motoru bozmuş yakışmamış:farao: çıkart bence.Tek arka çanta ile daha güzel durur.

XT 600 kadar arazisi iyi değilsede stabilize yollardan gider.

Sendeki bu gidişin sonu 400 lük 120-130 kilo 60 beygir bir makina da son bulur :queen:
Pazar günü Mühye taraflarında bi gez. Belki gözüne çarpar böyle bir motosiklet.

Öyle bir makina varmı? :silent::)Şahsen benim motor koymak için ufak bir alanım var böyle bir motor varsa çok iyi olur.60bg ama 120-130kg aşmayacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne ettin ağbicim ya capo dan inilip buna binilirmi yaw:pSana şimsi bu oyuncak gelir:pMotosiklet İtalyan işidir sen de biliyorsun.Hayırlısı olsun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar