[MT Ankara] 26 Nisan KEYF Fasıl Evi'nde Balık Izgara Partisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 Nisan 2008 Saat 18.00 İstanbul Yolu Üzeri Keyf Fasıl Evi

Adres ve mekan bilgileri için: http://www.fasilankara.com

Arkadaşlar balık ızgara yapacağımız, sahibi de hem motorcu olan hem de sitemiz üyesi olan Ali Abi'nin fasıl evinde bu cumartesi çok güzel bir eğlence yapıyoruz.

Eşleriniz, kız arkadaşlarınız, akrabaların, komşularınız, asker arkadaşlarınız vs. ile gelebileceğiniz; bol müzikli, bol balıklı ve bol kahkahalı bir etkinlik olacak.

Katılacak herkesten 10 YTL'lik bir balık ızgara parası alınacak olup, ekstra içecekleriniz sizlere ait olacaktır. 10 YTL'ler yemekten önce toplanacaktır.

Bugünkü (23 Nisan) buluşmasına gelen arkadaşların bu eğlenceye de geleceklerini ümit eder, böyle bir organizasyonda bizlere gerekli enerjiyi verdikleri için de ayrıca teşekkür ederiz. :cat:

Lütfen katılacak olan arkadaşlar aşağıdaki kutucuğa yanlarında gelecek kişi sayısını (kendiniz hariç) yazsınlar ve EVET kısmını işaretleyip onay versinler.

Gelip gelmeyecekleri belli olmayanlar lütfen işaretlemesin, belli olduktan sonra olumlu ya da olumsuz kullanabilirler oylarını.

25 Nisan Cuma saat 20.00'da liste kapanacaktır.

ALKOL ALACAK OLAN ARKADAŞLARIN MOTORLA GELMEMELERİ RİCA OLUNUR. MOTORLA GELİNDİĞİ TAKDİRDE ANAHTARLARI KENDİLERİNE VERİLMEYECEKTİR. MOTOSİKLETLERİ ALİ ABİ'NİN GARAJDA BİR GECE KONAKLATILACAKTIR.

harita.gif

onurcum saat 14 akşam sayılmaz.bence listeyi işten çıkıp nete yeni girecekler de ihtimal dahilinde listeyi 20:00 da kapat.ha illa 14 de bilgi vermek gerekirse sen gene bildiğin vakitte kapat.

Yaa bi yanlışlık oldu galiba toplam 3 kişi geliyoruz 3 yazdım ama ben ve 3 misafir olarak kayıt etti...Düzeltirseniz sevinirim ben ve 2 misafir yani toplam 3 kişi geliyoruz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben kesin geliyorum fakat +1 misafir kesin diğer ikisi gelirmi bilmem öğrenince buraya yazarım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kankamı yolluyorum yerime..İyi davranın haaaa..... :queen::queen:

belki yazıyorum... BELKİ =)

Tek ricam motorla gelicek arkadaslar alkol sınırını aşmasın aşıyosada gurup surusune gelmesin...

onurcum saat 14 akşam sayılmaz.bence listeyi işten çıkıp nete yeni girecekler de ihtimal dahilinde listeyi 20:00 da kapat.ha illa 14 de bilgi vermek gerekirse sen gene bildiğin vakitte kapat.

abi balıkları alıp gelecek olan arkadaş için böyle yapıyoruz, burdan almıyoruz balıkları İstanbul'dan geliyor :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ya birde pro abicim Biz buraya sığarız demi yada burası ne kadar kişi alır. O akşam bizim için kapatılacak mı . :cherry:

enteresan alper sen nasıl gelcen.izmire pişirip yollasak olur mu balıkları.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onur az önce Balıkları getirecek olan arkadaş Emrah aradı cuma saat 20:00 ye kadar sipariş verebiliriz
ben şimdilik kendimi listeye eklemedim çünki yanımda misafir getirme durumu var ben kesin geliyorum misafir sayım belli olsun listeye o zaman yazarım :rendeer:

la onur başka gün bulamadın mı yahu...
tüh alper abi de geliyomuş be kaçırdık iyimi...
ama bende o sıralar adana da kebap yiyor olucam hehehe...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
belki yazıyorum... BELKİ =)

Tek ricam motorla gelicek arkadaslar alkol sınırını aşmasın aşıyosada gurup surusune gelmesin...
Alkol sınırını aşan arkadaşlara kesinlikle kontak anahtarı verilmeyecek. Orada güvenli bir şekilde bağlanacak motoru onur bunuda başlığa ekleseydi iyi olurdu :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
la onur başka gün bulamadın mı yahu...
tüh alper abi de geliyomuş be kaçırdık iyimi...
ama bende o sıralar adana da kebap yiyor olucam hehehe...

Olm okumadan mı yazıyonuz.... :silent::silent::silent:

Hadi buralarda sazan çok ta.... :queen::queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar