solo gezisi 660 km .....

günlerden yine pazardı,genellikle benim gezilerimizn %100 ü pazar oluyor.
bundan 10 ay önce istanbul karabük arası bir günde gidip gelmiştim,bu geziden sonra gittigim yolları bu zaman a kadar test ettim,aynı yolu tekrar gidecektim ama bu sefer 936 km degilde 1300 km yapmayı planlamıştım.gidecegim güne kadar herley normaldi. 1200 km lik yolu istanbuldan çıkıp zonguldak çaycuma ya polis yigenimin yanına ordan da bartına akraba ziyareti yapıp ordan da memleketim olan karabük eflaniye geçecektim.
eşim ve ailem memleketteydi,yine
ama bu sefer planda degişiklik yapıyım dedim yola sabah degilde akşamdan çıkıp zamanını uzatmak istedim, saat 21,30 gibi depoyu fulledikten sonra çıktım yola. istikamet zonguldaktı.
s5002729pm8.jpg

s5002732cr7.jpg

s5002734he8.jpg

s5002738cu5.jpg

saat 12,18 i gösterirken dinlenme molası verdim.uykum yoktu,yorgunluk ise ben motosiklete binince kalmıyor.
s5002738cu5.jpg

s5002741ws5.jpg

s5002742du1.jpg

s5002743af1.jpg

s5002744ug1.jpg

s5002745bn5.jpg

s5002749if4.jpg

s5002750bh0.jpg

s5002752xq5.jpg

hava sogumaya başlamıştı boluya yaklaşmıştım ve üzerime yagmurlugumu giydim,yola çıkınca beya bi faydası oldu.
110 km hızla ilerliyordum sabaha kadar gitmeyi düşünürken uyku bastırmaya ve kendi kendime konuşmaya başladım.
ne işin var gecenin köründe yolda, yatsana sıcacık yatagında diye. ama olmaz diye söyleniyordum kim yapacak yol,kim gidecek bartına ordanda karabüke diye.

uzun bi yoldan sonra boluda gelmiştim, gitmek ile gitmemek arasında kaldım,en iyisi mi dedim boluda otelde yatıyım sabah yola devam ederim dedim.
saat 01.48 bolu merkezdeyim ve oteller dolu bi ara düşündüm bayram degil ki diye dolu diye,başka bir otele sordum adı da menekşe oteldi adamlar dolu diyor başka bişey demiyor.
bi kaç tur attıktan sonra sokak arasında bir otel gördüm ama açıkmı kapalımı belli degil gittim kapsına vurdum,bir dakka sonra gelen genç çocuk buyur etti beni dedim yer varmı var tamam verdi elime anahtarı dedim motoru nereye çekiyim abi bişey olmaz burda dedi ama istersen otoparka çek tamam ben çekiyim geliyorum dedim.
s5002754tc3.jpg

s5002755io6.jpg

s5002757iv0.jpg

sabah saat 07 de telefonu kurmuştum sabah kalktım güzel bir kahvaltının ardından yola koyuldumilk benzinci de benzin almak için durdum,ama içimdeki gezgin cihana bieşyler olmuştu sankim gidesim yoktu,eşimi aradım durumu anlattım ama daha gidecek 250 km vardı ve bun birde dönüşü vardı.aslında dönüşü beni korkutmamıştı asıl korktugum gidiş yolundaki bozuk yoldu.
yaklaşık 15 dakika telefon ile konuştum,eşime dedim ben geri dönüyorum,sebebi ise akşamdan yola çıkışımdı,sabah çıksaydım tek seferde varırdım,ama gece yolda konaklama işi beni aşmıştı,benim için degildi galiba yolda durup uyumak ertesi gün yola koyulmak.
s5002758og9.jpg

işte tam burda düşündüm düşündüm düşündüm.
ve karar verdim geri dönmeye.
tam 328 km gitmiştim
s5002760ev3.jpg

s5002761ua4.jpg

s5002762op1.jpg

s5002763fz6.jpg

dönüş yoluydu artık,
s5002766mh6.jpg

s5002767ez4.jpg

s5002768dm7.jpg

s5002769us6.jpg

s5002771fs3.jpg

s5002772un7.jpg

s5002773er4.jpg

s5002774as7.jpg

s5002775qy8.jpg

s5002776kh3.jpg

s5002777zw0.jpg

s5002779cw5.jpg

s5002780cg7.jpg

s5002782cp8.jpg

bolu tünelinde durdum tam resim çekiyrodum ki bir yerden sesler geliyor kafamda kask oldugu için sesi tam anlamıyordum ama motosiklet dendigini gayet iyi anlıyordum,kaskı çıkardım ve dinledim.
motosiklet sürücüsü tünelde durmak ve beklemek yasaktır lütfen yola devam ediniz sesleri yükseliyordu, ses sistemi ile sanki tünelin içinden geliyordu ses. ben kaskımı takıp çıkana kadar konuştu herif.
iki dakka daha dursam beni ziyaret edeceklerdi.
s5002784mm9.jpg

s5002785ph6.jpg

bir dünlenme molası daha verdim burda da bir deve vardı.
çektim motosikletimi park alanına
s5002787cw7.jpg

s5002788hq1.jpg

işte o deve bu deve
s5002789sx8.jpg

s5002792kb6.jpg

s5002793ow8.jpg

s5002794hq0.jpg

s5002795jn3.jpg

s5002797ai2.jpg

s5002798tx8.jpg

güzel bir gün geçirdim diyemem çünkü hedefi olmayan bir gezi yapmıştım,yarım kaldı.
gitseydim diyorum ama herişte bir hayır vardır diyorum.
herşey bu kadarmış,yola çıkıyorsun ve hedefe ulaşamadan geri dönüyorsun ve ardında tam 660 km yol bırakarak.
bu da bana bir ders oldu herşey tecrübe diyorum.

edinecek daha o kadar çok tecrübe varki o tecrübelerini yol katederek öğrenmek gerekiyor.

aslında baslangıcta karar verırken ıyı dusunmek lazım kararınızı vermıssınız ve yola koyulmussunuz belkı o gecenın yorgunluğu yuzunden gerıye donmek zorunda kaldınız yada sıze eslık edecek bır arkadasınız olmus olsaydı yanınızda belkıde asla gerı donmek fıkrıne dusmeyecektınız tabııı bundada var bır hayır demekten baska bırsey gelmıyor aklıma neyse ama oldukca guzel resımler cekmıssınız yolunuz acık olsun

abi çok iyi gitmişsin ya hemde yanlız ben olsam sıkılırım :)

resimler güzel ellerine sağlık

gültekin abime katılıyorum cihan abi her işimiz hayırlı olsun seninde dedigin gibi.
bu arada resimlerin tarihede baktım daha yeni gitmişsin :mrgreen: :) amacına ulaşamasanda gerçekten güzel gezi olmuş Allah kaza bela vermesin hiç birimize sen daha çokkk gezi yaparsın abimm :) saygılarla...

her iste bir hayir vardir arkadasim..bir sonraki sefere diyelim....Anilarini paylastigin icin tesekkurler

Haftasonu Zonguldak-Çaycuma-Bartın-Amasra yapıp geldim, yollar bence çok güzeldi, bozuk değildi. Çok rahat ve hızlı gidip geldim ama önemli olan senin kafanın rahat olması. Kendini iyi hissetmeyip gerin dönmen bence iyi olmuş. Başka sefere diyelim.

Her işimiz hayırlı olsun.
660 km. karşılığında bir şeyler öğrenmiş ve paylaşmış oldun. :wiinkk:

o kadar çok olmasada bende olmayan bazı bilgileri edindim.
herşeyin hayırlısı

Haftasonu Zonguldak-Çaycuma-Bartın-Amasra yapıp geldim, yollar bence çok güzeldi, bozuk değildi. Çok rahat ve hızlı gidip geldim ama önemli olan senin kafanın rahat olması. Kendini iyi hissetmeyip gerin dönmen bence iyi olmuş. Başka sefere diyelim.

cbf den sonraki motosikletim dl olacagı için seni saygıyla selamlıyorum abi dedim ki altımda bi dl olsa birgün içinde rizaye gider gelirim.
ama dedigin gibi çıkarken içimde bir hiz vardı,o histe boluda durdurdu beni.

Koskoca CİHAN efsanesi yıkıldı valla gözümde kanka...:p

saol metehan abi karanlık içime kömür serptin,
gel o zaman senle bi tur atalım istanbul bolu arası yada sen nere istersen ama 400 km den aşası kurtarmaz,birde mola yok ok:bounce:

üzüldüm senin adına :( okadar yol git bide geri dön :pr:

solasın ama tecrübeleri evde alamıyoruz,en iyisi uygulamak.:cat:

Son düzenleme:
Hocam dediğin gibi iyi yapmışsın.Sabaha kalınca çünkü ne zaman gideicende ne zaman orda vakit geçiricen birde dönücen.Hızlı bir motor olsa altında gidersin belki ama işde yavaş olunca ancak bukadar oluyor yada bol zamanın olacak geze geze gideceksin.:cat:Olsun her işde vardır bir hayır.Nasipde bukadar yol gitmek varmış. :)

genede yaptığınız yol az buz değil, artı yarısı gece geçmiş o kadar yolun, bi dahakine kısmet olur inş.

saol metehan abi karanlık içime kömür serptin,
gel o zaman senle bi tur atalım istanbul bolu arası yada sen nere istersen ama 400 km den aşası kurtarmaz,birde mola yok ok:bounce:

:

kanka seni tanıdığım kadarıyla benim gibi tezcanlı birisin...yani pipirikli...işi kafaya takıyosun...bende böyle heves ettiğim çok istediğim bir şeye odaklanıp kendimi strese sokuyorum....sen çok acele etmişsin...geceden yola çıkmışsınki...yaptığının ne kadar manyakca bişey olduğunu farkettin...sonucta robot değilsin...gece yolculuğu çok zordur...ben Güvenlik işini sırf bu gece nöbeti yüzünden bıraktım biliyormusun...artık tamam dedim bir gece..ne yapayım yapayım bekçilik yapmam...çünkü insanoğlu bir sistemin parçasıdır...gece motor yolculuğu yapılmaz kanka...buna nasıl cesaret ettin oda ayrı bir mevzu...arabanın biri gelir çarpar gasp eder...bilmem ne...

herşeyi düşünmek lazım...sen bu yolculuğa sabah 5-6-7 de çıksaydın 16 saat aralıksız(belli molalarla tabi) istediğin yere gideceğine eminim...ama motivasyon olayı...heyecanı bir kere kaybettinmi olay bitiyor...

birde makinamız düşük cc...yol eziyet...altında 500-600 cc olsaydı kaptırıp istediğin saatte çıkıp istediğin saatte varırdın...:wiinkk:

bu makinayla bu kadar işte..

valla bravo geziyi tamamlamayıp geri dönmüş olsan da tek başına yollara düşmek büyük iş.. tebrikler..

kanka seni tanıdığım kadarıyla benim gibi tezcanlı birisin...yani pipirikli...işi kafaya takıyosun...bende böyle heves ettiğim çok istediğim bir şeye odaklanıp kendimi strese sokuyorum....sen çok acele etmişsin...geceden yola çıkmışsınki...yaptığının ne kadar manyakca bişey olduğunu farkettin...sonucta robot değilsin...gece yolculuğu çok zordur...ben Güvenlik işini sırf bu gece nöbeti yüzünden bıraktım biliyormusun...artık tamam dedim bir gece..ne yapayım yapayım bekçilik yapmam...çünkü insanoğlu bir sistemin parçasıdır...gece motor yolculuğu yapılmaz kanka...buna nasıl cesaret ettin oda ayrı bir mevzu...arabanın biri gelir çarpar gasp eder...bilmem ne...

herşeyi düşünmek lazım...sen bu yolculuğa sabah 5-6-7 de çıksaydın 16 saat aralıksız(belli molalarla tabi) istediğin yere gideceğine eminim...ama motivasyon olayı...heyecanı bir kere kaybettinmi olay bitiyor...

birde makinamız düşük cc...yol eziyet...altında 500-600 cc olsaydı kaptırıp istediğin saatte çıkıp istediğin saatte varırdın...:wiinkk:

bu makinayla bu kadar işte..
katılıyorum sana metehan abi dogru söylüyorsun:cat:

Güzel gezi, paylaşım icin tesekkurler...Bu arada CBF150'de vites göstergesi varmıs onu farkettim...:wiinkk:

hocam bence doğru olanı yapmışsın.içinde biraz tereddüt veya aklında biraz motosikletten başka bişey varsa,yola ve motora odaklanamıyorsan gitmiyeceksin.her işte bir hayır vardır bencede.(kötü bir tecrübeyle sabittir).

kardeş tecrübe iyidir sıkma canını bizlerle paylaştın yetmezmi için rahatsa sende rahatsındır ruhunda, sağlıcakla kal.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar