12,950YTL fiyatı haricinde vergilerinin tutarı nedir?
öncelikle motosikletin hayırlı olsun. motorcu eskimez, eskise motorcu olmaz...merak etme istediğinden iyi çıkacak. foto ve bilgileri merakla bekliyorum. ben 650 km.deyim karşılaştırma da yaparız yerine göre. senin kadar iyimser olmuycam; herkes tavsiye etmiyorum!!! çünkü sürat, silindir, büyük cc, ikinci elde kazanç, düşük vergi, karenaj, renk vb. yersiz takıntı sahibi insanlara değil, tarz sahibi olanlara uygun bir motosiklet. bu tip endişeleri olanlar alıp da abuk subuk yorumlar yapmaz en azından. aslında şöyle bişey de var; bunların MT-03'ü olsa en çok övgüyü de bunlar düzer, . "çok güzelmiş" diye fısıldayarak, "bu ne lan böyle...." diye bağırarak söyleriz.
Arkadaşlar MT 03 'den bende almayı düşünüyorum. 12,950YTL fiyatı haricinde vergilerinin tutarı nedir?
Yalnız benim merak ettiğim şey tek silindir olması dolayısıyla TİTREŞİM sorunu. Kullanıcı arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim. :cat:
araçların göstergelerinin gerçek değerden daha fazla gösterdiği bilinen bir gerçektir, ben sürekli gps takılı kullanıyorum ve bu ölçümüm tek bir seferlik değil süreklidir, yani her seferinde fazla gösteriyor. gps yanlış ölçmez bu aradahatta resmi hız testlerinde gps kullanılıyor, bkz. mclaren F1'in utube'da 392km yaptığı hız testi, bugatti veyron'un 407km yaptığı hız testi (top gear), hepsinde gps ile ölçülüyor.
Doğru söylüyorsun.Tabiki de en doğru sonucu gps verir, biliyorum da Yamaha'nın bu kadar gösterge hatası yapmasına şaşıyorum.Acaba kasıtlı yaptıkları bişey mi:silent:
Yalnız benim merak ettiğim şey tek silindir olması dolayısıyla TİTREŞİM sorunu. Kullanıcı arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim. :cat:
İmkanım olsa kesinlikle almayı düşüneceğim bir motor. Güle güle kullanın arkadaşlar, kazasız belasız. :cat:
Bu motorların yakıt sarfiyatı kaç lt/100 km? Otoyolda saatte kaç km ile rahat bir şekilde yolculuk yapılabiliyor dip gaz gitmeden?
hemen kızmasaydın keşke yaa... bu soruyu yanıtlayacak olanlar MT-03 lerinin üzerinden inemedikleri için biraz gecikme olması çok normal :queen:
ayrıca daha önce de bahsi geçti yakıt sarfiyatının. örneğin ben henüz rodajda olduğum için 4,5-5 lt/100 km. civarında yakıyorum. ama bu henüz kesin bir rakam değil. birkaç bin km. yapınca sağlıklı sonuç alabiliriz sanıyorum.
otoyolda ya da herhangi bir yolda 120 ve üzeri hızlarda çok rüzgar aldığın bir gerçek, sonuçta çıplak bir motor. türkiye'de henüz yok ama yine yurtdışında buna yönelik çok şık ö camlar var. türkiyede sadece yamahanın orijinal camı var o da daha çok aksesuar olarak tasarlanmış.
başka soru...??
rodaj olayını tamamlayan yokmu daha arkadaşlar birde 4500 devri geçmediğinizi söylemişsiniz bu şehir içinde sürat olarak bize ne sunacak bende salı teslim alacağım motosikleti valla heyecandan uyuyamıyorum![]()