istanbul için bence artık kapalı mekanlarda takılmayalım ne dersin inşallah seninle bir gün yüzyüze görüşürüz beklide görüşmüşüzdür ama be çıkara madaım aslında caddebostan burger olabilir mc olabilir sahilde bi yerler olabilir maltepe olabilir maltepe ortak nokta olarak bence 10 numara amamnadolu yakasında olanlar için diyorum![]()
Gazipaşa PizzaPizza -Mavi XT660R - 01 JC![]()
:silent:ben o yeri bilmiyorum, o motoruda tanımıyorum![]()
istanbul için bence artık kapalı mekanlarda takılmayalım ne dersin inşallah seninle bir gün yüzyüze görüşürüz beklide görüşmüşüzdür ama be çıkara madaım aslında caddebostan burger olabilir mc olabilir sahilde bi yerler olabilir maltepe olabilir maltepe ortak nokta olarak bence 10 numara amamnadolu yakasında olanlar için diyorum![]()
tekirdağ Rıhtım CAfe..İskelede.. Biz Orada Oluyoruz Genelde... Gelirseniz Ugrayın derim DOstlar![]()
caddebostan sahil mavi motti 250 chopper
cadde iyidir bugun ordaydık headbenger taylanla rolada gelcektide işleri varmıs cogunlukla ordayız hatta yarın bile aksam ordayız :rendeer: bekleriz guzel komedi muhabbetler oluyo
yarın akşam ordayım kanka...:rendeer:
kırmızı doclamı ben kamyoneti gördüm galiba yanından geçtimgeçen gün bi adres sormak için cbr 125 parçalamış arkadaşa adres sorduk,bi laf iki muhabbet mt den çıktı bi de gs 500 kullanan arkadaşda vardı adı da cihandi adaşım yani.
yaklaşık yarım saat kadar konuştukdan sonra ayrıldık.
yolda bulamazsan bile bi yerden çıkıyor karşına
mesala ben bugun ümmet abiyi haliçde gördüm yanımdan geçti gitti. yetişemedim kamyonetle.
bence istanbulda iki buluşma noktası olmalı asya -avrupa ve ikiside park sorunu olmayan geniş mekanlar olmalı her buluşma da yol tarifiydi, haritaydı,uğraşmazdı kimse.
anadolu yakasında bostancı ve caddebostanda çok grup oluyor heryer park alanı heryer güzel manzara ama kim MT den kim değil bilemiyoruz tabi herkes motoruna bi MT çıkartması yapıştırmalı bence ayrıca caddeboston da çekirdek çitleyip çağırmak arkadaşlarada burdan sitemlerimi iletiyorum :salut: