Aynen öyle...
Dümdüz boru bir dandik krom bitti işte...
Dümdüz boru bir dandik krom bitti işte...
Bende sürücü sisy bar arıyorum uzun yolda belime ağrı giriyor ama orjinal birşey bulamadım. Bulduğumda çok pahalı 450 YTL değer mi bu fiata tartışılır ama.yaylı katlanabilir ve ayarlı.sağlık daha önemli de.

arkadaşlar bugun yetkili servis cevizli konşuk motordan national cycle swichblade amerikan malı öncam alıp montajını yaptık.
bu camın diğer kappa ve givi marka camlardan farkı sök tak yapılabilmesi.iki yılgarantili.
4 saniye içinde çıkarıp takabiliyosunuz.istemediğiniz zamanlarda kullanmamanız için güzel çözüm üretmişler. fiyatı 300 dolar. % 5 iskonto uygulandı kredi kartı tek çekime.. sök tak olabilmesinin herhangi bir sorun çıkarma ihtimali yok.çıkarmak isterken dahi güç sarfedilmesi gerekiyor.
![]()
Arkadaşlar selam, 10000 ytl'ye 2005 model 12000 km'de bi tane shadow buldum, gittim gördüm beğendim gibi bide keeway superlight'ımı devamlı götürdüm ustamı bi götüreceğim oda tamamdır derse almayı düşünüyorum, şimdiye kadar bulduğum fiyat km model oranındaki en uygun cihaz diyebilirim, ne dersiniz fiyat makulmudur? özellikle kontrol etmem gereken bi noktası varmıdır...:rendeer:
Arkadaşlar selam, 10000 ytl'ye 2005 model 12000 km'de bi tane shadow buldum, gittim gördüm beğendim gibi bide keeway superlight'ımı devamlı götürdüm ustamı bi götüreceğim oda tamamdır derse almayı düşünüyorum, şimdiye kadar bulduğum fiyat km model oranındaki en uygun cihaz diyebilirim, ne dersiniz fiyat makulmudur? özellikle kontrol etmem gereken bi noktası varmıdır...:rendeer:
ön ve arka ayak peglerini iyice kontrol edin.özellikle ön ayak pegleri çok aşınmış ise mevcut km si ile orantılayın.eğer km düşük ayak pegleri çok aşınmış erimiş ise km ile oynanmış düşürülmüş ihtimali vardır.
eğer ayak pegleri yenilenmiş ise yine aynı ihtimale ek olarak kaza yapmış olasılığıda vardır.
tüm bunlara ek olarak selenin depoya en yakın kısmınıda iyice inceleyin.sele depoya çok temas etmiş boyası üzerinde izler bırakmış ise yine km ile aynı mantıkta orantılayın.
Bu camı Ankara'da bulabileceğimiz bir yer bilen var mıdır ? yada bu konşuk motor Ankara'ya yollar mı ? (National'dan anladığım takmasın çok zor değil gibi)
tşk.
ulusan motor bildiğim kadarı ile national cycle getiriyor oraya sorarsanız size yardımcı olurlar sanırımBu camı Ankara'da bulabileceğimiz bir yer bilen var mıdır ? yada bu konşuk motor Ankara'ya yollar mı ? (National'dan anladığım takmasın çok zor değil gibi)
tşk.