Tecrübeli arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim

Arkadaşlar öncelikle merhaba, foruma ilk girişim ve ilk konu olarak tavsiye istemekle girdim :)

Ailevi baskılar yüzünden racing motorları ne yazıkki uzaktan sevmekte yetinebiliyorum (aslında bu sıkıntıyı yaşayan bi çok arkadaş olduğuna eminim) :) Fakat artık en azından bi maxi-scooter almam gerektiğini düşünüyorum ve kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum :pale:

Suzuki Burgman AN 400
Honda FJS 400 Silverwing
Aprilia Atlantic 500 Sprint
Piaggio X9 500

Belki karşılaştırma bölümünde yazmam gerekirdi ama motor almak istediğim için bu bölümde açıyorum konuyu. Yardımcı olabilecek ya da olmayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yardımcı olamıcam ama o kadar ilk üye olup bu şekilde güzelce yazı yazan ilk seni gördüm tebrikler dostum :mrgreen::rendeer:

hosgeldin arkadaşım şimdiden alacağın motor hayırlı ugurlu olsun maxi scooterları pek bilmiyorum ama scooter deyince benim aklıma ilk piaggo geliyor özellikle tasarımları gerçekten hoş.

Hoşgeldin dostum. Scooter ile başlamak iyi fikir. Burgmann 400 ve X9 500 iyi seçenekler. Ancak onların oldukça güçlü ve hızlı motorlar olduğunu unutma, tecrübesiz veya sınırını bilmeyenlerin elinde tabancaya dönüşüverirler, aman dikkat..

aramıza hoşgeldin :)

her ne alırsan al şimdiden güle güle kullan :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence 250 likleriyle ilgilen..... Bahsettiğin motorlar yanlış gaz açılmasında bir anda arkasını savuracak motorlar..... Belki de seni bile soğutabilir motor sevdasından... :cat:

Cok ciddi bir soru olmus :) Forumda sordugun her modelin kendine ait paylasım topigi mevcut. Bu topicleri sırasıyla "hatim ederek" her modelin +/- lerini fazlasıyla ogrenebilirsin ilk elden...

Hoşgeldin dostum. Scooter ile başlamak iyi fikir. Burgmann 400 ve X9 500 iyi seçenekler. Ancak onların oldukça güçlü ve hızlı motorlar olduğunu unutma, tecrübesiz veya sınırını bilmeyenlerin elinde tabancaya dönüşüverirler, aman dikkat..

Öncelikle herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için..

Tecrübeme gelince, scooterda yeteri kadar tecrübem var..

-İlk scooterım ASYAMOTOR AS 150 T1 di. Biraz fazla aksesuarlıydı sanırım, ki yoğun talep karşısında sıfırından çok karla satmak cazip geldi açıkçası -Goldwing değil ki oğluna kalsın di mi- (radyo, mp3, 2 kolon, 4 tweeter, anfi, orj. GIWI bagaj, arka ve yan çantalar, vs.vs. :))
"Ne gerek var kardeşim!" diyen arkadaşları şimdiden duyar gibiyim :) haklısınız walla ne diyim..
Merak eden arkadaşlar motorun resimlerine BURADAN BAKABİLİRLER.

-Şu an da hali hazırda YAMAHA Cygnus RS ve MONDIAL 150 HS scooterlar elimde mevcut.. Tabi bunların sadece adları motor bana göre, maksat iş görsün tarzı.. Ama o da bir yere kadar..

Sadete gelecek olursak, düşündüğüm motorların özelliklerini karşılaştırmak yerine, tecrübeli sahiplerinden hem iyi, daha çok kötü :) yanlarını duyarsam vereceğim kararın daha başarılı olacağına inanıyorum.. Tekrar teşekkürler..

motora hiç yorum gelmedi çok mu kötü ya :) burgmancı arkadaşlar?

Şunu söyliyim scooter deyince aklıma ilk gelen marka piaggiodur.
Bence X9

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaw genemi sen hoppala hani Apriliaya bakacam ağbi demiştin alamadınmı hala.Bu kadar çok incelersen motosiklet alamassın sana söyleyim armutun sapı üzümün çöpü meselesi yaparsan yandık yaw seninlemi uğraşıcaz :paaaaaaaa Al bi tane Aprilia 25 sene bin dedim sana hadi ama kızıyorum bak:pHaklıymışsın ağbi diceksin bak sen bi al Apriliayı bak bakalım başka bi motora bakıyomusun herkes sana bakacak:p

Son düzenleme:
aprilia ya baktım da o bana pek bakmadı.. ortası yukarsı yok alabilirsem burgman.. alamassam da başkasını düşünmüyorum :( tşkr ederim ilgin için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar