Tarifi İmkansız Duygusal İmza Paylaşım Alanı :)

arkadaşım hadi hayırlı olsun
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kıllıtarkan, mete_han+

bizden başka kimse kalmadı fazla takıldığın için konu dışınada taşındı konu rahatmısın sen ya :)

ben orman kişisiyim beynime oksijen gidiyo senin beynine ne gidiyo keko :bounce:

bu arada ben yatıyom arkadaşımın konusunu fazla meşgul etme kirletme topiki insan yavrusu

taktım kafayı sana bundan sonra benimsin peşindeyim

hesabım bitmedi seninle....:bounce:

bu topiğin yeri zaten Konu Dışıydı...hatta dün moderatöre bildirde ben ispiyonlamıştım ilk...:pburda daha rahat olucaz başbaşa...haddini bileceksin...:bounce:görüşelim...sen Otobosla gitcen işe...bence erken yat...sabah 5 te kalkıcan...

otobüse binip ayakta gittiğin her an beni hatırla...Allahım neydi günahım de...

hesabım bitmedi seninle....:bounce:

bu topiğin yeri zaten Konu Dışıydı...hatta dün moderatöre bildirde ben ispiyonlamıştım ilk...:pburda daha rahat olucaz başbaşa...haddini bileceksin...:bounce:görüşelim...sen Otobosla gitcen işe...bence erken yat...sabah 5 te kalkıcan...

otobüse binip ayakta gittiğin her an beni hatırla...Allahım neydi günahım de...

Vaaayyy ispiyonculuk gibi guzel huylarımızda var demekk! Eywallah bilelim hani :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani bir zamanlar mahsun kırmızıgül'ün bir parçası listelerde birinci sıradaydı. belalım:queen::mrgreen: ben o zaman ortaokula gidiyodum ve o zaman oturduğumuz apartmandaki çocuklarla baya bi sıkı fıkı arkadaştık. yaz ayıydı ve bu parça yeni çıkmıstı o zamanlar. evimizin önüne, sokağa çıkar taksi duraklarının düğmesine basar kaçar , gelen geçene saati sorardık,7 katlı apartmanın damına çıkar poşete su doldurup kaldırıma atardık:cyclopsan cesarete bak:mrgreen: nasıl bir zevktir bu bilmiyorum ama çocukluk işte:mrgreen: uzun oldu biraz ama işte ne zaman boğuk bir ses duysam aklıma mahsun kırmızıgül:p, ve belalım parçası ve çocukluğumun piskopat zamanları gelir:)

eski kız arkadasımın parfum kokusunu duydum bı gun kıza markasını falan sordum aldım her kokladıgımda o 1.5 yıl hızlıca gozumun onunden gecer

Vaaayyy ispiyonculuk gibi guzel huylarımızda var demekk! Eywallah bilelim hani :cherry:

çok fena yüze güler arkadan çelme takarım...:pbak senin yüzünden kankamla kapıştım iyimi...:p3 gün sonra gelir kucağa...inandığımız şeyleri yazıyoruz kötü oluyoruz...:pale:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de bişeyler karalayacaktım ama tarifi imkansız olduğu için yazamadım :p

http://www.youtube.com/watch?v=uQ2u7b7pM1g

Bu şarkıyı ne zaman dinlesem,içimde bişeyler kopuyo,göğüs kafesim kaslıyo,sırtıma sanki bi hançer saplanıyo,nefes almanın verdiği dayanılmaz acı ile birlikte bu şarkının tınılarını yüreğinde hissetmek harika bi duyguu

Ama bu çıkmazın motorla bi alakası yok tabikii:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben senin öldüğünü düşünmüştüm :p bi daha uzaklaşma bu kadar bizden emi :):)
forum ortamının özgür konuşmamıza namüsait bir mahiyette tezahür etmesi babından açık konuşamayacağım. hem de tarifi imkansız(bkz: konuya bağlı kalmak) az biraz şiddet içerikli birtakım duygular besliyorum zat-ı süfelana :queen:

şu parça duygularıma tercüman-ı ahval oluyor
eye of the tiger

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar