Tarifi İmkansız Duygusal İmza Paylaşım Alanı :)

Evt Hande Yener'in Kibir ve Romeo hos melodiler. Ancak romeo cogu tr parcada oldugu gibi calinti bir parca hocam. Romeo'nun orjinali "IIO, İs İt Love" isimli parcadir mutlaka dinlemelisin :wiinkk:

http://www.youtube.com/watch?v=NuJP9sC9bxQ

abi ya senin müzik kültürün baya geniş galiba dinlermisin opeth, anathema
, alice cooper, epica, acdc, AMORPHİS, arch enemy, BLACKMORES' NİGHT (hastasıyım), guns n roses hmm.. the doors falan aklıma daha gelmiyo şimdi ???

abi ya senin müzik kültürün baya geniş galiba dinlermisin opeth, anathema
, alice cooper, epica, acdc, AMORPHİS, arch enemy, BLACKMORES' NİGHT (hastasıyım), guns n roses hmm.. the doors falan aklıma daha gelmiyo şimdi ???

Aramızda epey koyu rocker'lar var anlaşılan :)

Alice ve guns dinlerim dostum zira bir "Hey Stupid, Don't Cry, November Rain vs" unutulacak parcalarmı? :bounce: Ancak digerleri o kadar degil. Arsivimde bulunurlar sadece o kadar hdd'de yer bol nasılsa...

Son düzenleme:
ben genelde Cinderella (hardrock biraz blues) saxon (heavy metal biraz blues) led zeppelin yani bu tarzlardaki müzikler hoşuma gidiyo zaten cruiser alipda giden varmı bilmiyorum kadıkoy balık pazarının içinde zeus cafe var oraya ugrayip takılmamak olmaz tavsiye ederim 60,70,80 her donemin hard heavy parcalarını calıyolar hem oralarda coluk cocuk fazla olmuyo herkeze tavsiye ederim..

ben genelde Cinderella (hardrock biraz blues) saxon (heavy metal biraz blues) led zeppelin yani bu tarzlardaki müzikler hoşuma gidiyo zaten cruiser alipda giden varmı bilmiyorum kadıkoy balık pazarının içinde zeus cafe var oraya ugrayip takılmamak olmaz tavsiye ederim 60,70,80 her donemin hard heavy parcalarını calıyolar hem oralarda coluk cocuk fazla olmuyo herkeze tavsiye ederim..

Yok pek tarzım degil o tarz yerler ben daha ziyade dogayla bas-basa kalmayı seviyorum, iç-ice hava, deniz, yeşillik :bounce:

Bu tarz muziklerden hoslaniyorsan N'ysc, Take That, Backstreet Boys vs dinlemeni tavsiye ederim sana dostum :cat:

benim bir tarzım yok aslında...kulağıma hoş gelen tüm melodilere açığım...

1992 yılının galiba yazında Fındıklıda Meclisi Mebusan Caddesinde Sıemens'te Muhasebede görevliydim...ilk kulağıma geldiğinde şefim ERkan abiye dedimki abi bu kim...Yubiforti dedi...abi ben anlamam yabancı grup bu...şunu bi kağıda yaz dedim...UB40 mış...:p

işte budur...

http://www.youtube.com/watch?v=Rg1iEBWxVeQ

gerçekten muhteşem...

http://www.youtube.com/watch?v=9MxmthbKZYU&feature=related

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canım mt abim bu da benden sana..

[YT]rPbLrs1fQg4[/YT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
saol abi poşetli plakaların lordu..:queen:

al biraz nostalji yap..

[YT]pYImEf_-km0[/YT]

[YT]ny43zFochi8&feature[/YT]

[YT]JHfh3pOTT4Q&feature[/YT]

[YT]nsCXZczTQXo&feature[/YT]

füreğin tayfasında ama fürek olmayı asla istemeyen biriyim..:queen:

Topigi acarken kastım motosiklet ile alakadar tini ve melodilerin paylasılmasıydı sadece ancak gorunen o ki, herkes en sevdigi grubu veya muzigi sadece desifre ediyor burada :p

Topigi acarken kastım motosiklet ile alakadar tini ve melodilerin paylasılmasıydı sadece ancak gorunen o ki, herkes en sevdigi grubu veya muzigi sadece desifre ediyor burada :p

dostum keşke herkes birbirlerinin duygularını paylaşabilse nerdeee :)

Lan köylü mete o ne biçim müzik bumudur senin müziğin adam gibi halk müziği dinlesene belki köyünü hatırlarsın böylelikle konuyla bi alakan olur :)

herkes nazaran daha tatlı anılara sahip..
ne yazık ki benim için daha farklı bi dönemdi..
tek kelime ile sancılı olarak ifade edebilirm. o yüzden tatlı bir hatırlatıcım yok, belki bundan sonrakine :)

Son düzenleme:
saol abi poşetli plakaların lordu..:queen:

füreğin tayfasında ama fürek olmayı asla istemeyen biriyim..:queen:

aha bizim keko patlamış...naptın yaptın kendini attırdın zurnik...:queen:başka nickle girer bu delü 2 gün sonra ...hasretime dayanamaz...:p

haco boşver kafana göre takıl...:p
dostum keşke herkes birbirlerinin duygularını paylaşabilse nerdeee :)

Lan köylü mete o ne biçim müzik bumudur senin müziğin adam gibi halk müziği dinlesene belki köyünü hatırlarsın böylelikle konuyla bi alakan olur :)

seni Ulus Parkına götürdüm...daha ne istiyosun..tüm medeniyeti ayağına serdim...:farao:

Allahın Sultanbeylisi seni kaale alıp cevap yazıyoruz bence şükret..Ben Leventde yaşayan bir Levantenim...benle muhatap olman hatta bu siteye üye olman bile senin için şansdır...:bounce:referansın ben oldum...acıdım sana...palazlandın...:bounce:neyse artık özgürlüğünüde talep edecek kıvama geldin...azadın yakındır pis herif...:p

kanka bi rivam olucak...şu nereden kısmına Monte Carlo Las Vegas yazsana...inan sana olan saygım artacak...Emin arıkoğlu Ulus Etier falan yazdı herif resmen boyut değiştirdi ya...hadi kırma beni...:p:cherry:

herkes nazaran daha tatlı anılara sahip..
ne yazık ki benim için daha farklı bi dönemdi..
tek kelime ile sancılı olarak ifade edebilirm. o yüzden tatlı bir hatırlatıcım yok, belki bundan sonrakine :)

hepimizin sıkıntılı dönemleri oldu...ama atlattık çok şükür...

ulan mete şimdi yazdıklarına alıntı yapcam ama değmez bi dünya boş şey fazla yer meşgul etmesin :farao:

medeniyete gelince medeniyet insanın kültüründedir o dediğin yere ulus yazsam nolcak :)

bu arada sen ulusa gidince herkes perdesini felan kapatıyo öle duydum anladın sen onu :)

ulan mete şimdi yazdıklarına alıntı yapcam ama değmez bi dünya boş şey fazla yer meşgul etmesin :farao:

medeniyete gelince medeniyet insanın kültüründedir o dediğin yere ulus yazsam nolcak :)

bu arada sen ulusa gidince herkes perdesini felan kapatıyo öle duydum anladın sen onu :)

arkadaşım bak sen benim tersime gelmedin daha...değiştir o kısmı...emrediyorum...olm ahırdan geldin insan içine çıktın...Ormanda yaşamıyomusun delikanlı gibi yaz...:queen:Ormana kaç metre ötedesin...:queen:2B ayağına kanımızı emdiniz...Allahın zopası yok ne diyim...:p

döverim seni...motorun bile yok...kimsin sen arkadaşım...çapın nedir...ederin ne...:bounce:

senin kültürün benim dişimin kovuğu be...türküymüş...hadi ordan...hayat bir seramoni...bir sazdır gidersiniz tıngır mıngır...:queen:

Dizel araçların egsoz kokusu benim için ilk acemilik günlerim demektir. O kokuyu aldığımda motora ilk bindiğim günlerin keyfi gelir aklıma :)

arkadaşım bak sen benim tersime gelmedin daha...değiştir o kısmı...emrediyorum...olm ahırdan geldin insan içine çıktın...Ormanda yaşamıyomusun delikanlı gibi yaz...:queen:Ormana kaç metre ötedesin...:queen:2B ayağına kanımızı emdiniz...Allahın zopası yok ne diyim...:p

döverim seni...motorun bile yok...kimsin sen arkadaşım...çapın nedir...ederin ne...:bounce:

senin kültürün benim dişimin kovuğu be...türküymüş...hadi ordan...hayat bir seramoni...bir sazdır gidersiniz tıngır mıngır...:queen:

arkadaşım katlettin topiği benim amacım topik konusu dışına çıkmanı başkalarına da ön ayak olmanı engellemekti len olum ben seni kalitemle döverim beni gaza getirme

bende motoru satılığa çıkardığımdan beri devamlı şu türküyü söylüyorum alan olmayınca ;
atam dedim atılmıyor
satam dedim satılmıyor
öner askere gidemiyor(tecilliydim aralıktan beri uğraşıyorum almıyolar)
geçmiyor günler geçmiyor.....offf ulen offff

arkadaşım katlettin topiği benim amacım topik konusu dışına çıkmanı başkalarına da ön ayak olmanı engellemekti len olum ben seni kalitemle döverim beni gaza getirme

bırak bu ucuz espirileri sorularıma cevap ver...Orman kişisi...laflarım ağır geldi muhtemelen...ee kimle aşık attığını bilicen...:bounce:

elimde çok ağırdır...zopamıda daha yemedin...ama yiycen yakındır...:bounce:

arkadaşım hadi hayırlı olsun
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
kıllıtarkan, mete_han+

bizden başka kimse kalmadı fazla takıldığın için konu dışınada taşındı konu rahatmısın sen ya :)

ben orman kişisiyim beynime oksijen gidiyo senin beynine ne gidiyo keko :bounce:

bu arada ben yatıyom arkadaşımın konusunu fazla meşgul etme kirletme topiki insan yavrusu

taktım kafayı sana bundan sonra benimsin peşindeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar