Bu güzel günü bizlere yaşattığınız için teşekkür ederim. Özellikle (umarım ismini yanlış yazmıyorumdur) Eren ve Sencer, Geziyi bırakıp benim patlak tekerleği düz bastırma çabalarınız ve bastırdığınız için teşekür ederim. (O karışıklıkta iç lastik parasını da unuttum. Ama şu anda aklımda) En kısa sürede görüşmek dileğiyle. Hoşçakalın.
ben de seni arayacaktım telden vardın mı diye. umarım bir terslik çıkmamıştır.
baba iç lastik parası dedin içimi paröaladın. yahu bir iç lastiğin lafı mı olur, sen de bana bir çift metzeller yaparsın olur biter. anlaşırız
lütfen kardeş. şaka bir yana. önemli olan yapılanı anlamaktır. gerisi boş. ayrıca kim olsa aynı şeyi yapardı diye düşünüyorum :rendeer:
tekerin düz basmaya devam etsin.
eveeeett, uzun bir zaman olmuştu adana ve Mersin Mt leri beraber gezmeyeli. ve bugün yine aynı toprağın insanları olarak aynı sıcak kanlılık ve motorcu dostluğuyla Mersin'de bir araya geldik. İnsaşşallah biz de adana'ya gideceğiz :wiinkk:
otobanda karşılamamız :rendeer:
sonra da dooğru teknelere, balık ekmek yemeye :wiinkk:
eee acıkmıştık :mrgreen:
aha her şey bu ressamın başının altından çıktı. keramet şapkasında sanırım :queen:
yeter artık yemeğe geçelim :cherry:
artık karnımız doydu, hadi romantik yapalım diyen Gürsel abimiz ve şanslı eşi :queen:
ve biraz da mersini gezelim teklifiyle mersin' de Mersin MT'nin anlaştığı ve sürekli uğradığımız nezih sığınağımız Cofeee'de çaylarımızı denize karşı yudumlıcaz ama önce misafirlerimizin ve bizlerin gizli sevdalarını da burada göstermemek olmaz :cat:
ve artık demlikler bizleri bekler
sohbetler çayın sıcaklığından bile daha sıcak. eee ne de olsa Akdenizin çocuklarırıyız :rendeer::wiinkk:
daha sonra ÇEREZCİ'nin lastiği patladı ve erenla ben bu olaya el attık. pazar olmasına rağmen bir yedek parçası bir de tamirci bulup XT600 ün ön latiğini yaptırıken Adana MT Mersin lunaparkında çocuk yüreklerini salıncaklara ve atlıkarıncalara bindiriyorlardı. umarım eğlenmişlerdir :rendeer:
ve biz işimizi bitirirp gruba katıldığımızda Mersin'e kadar gelip tantuni yemeden gitmeyelim dediler ve doooğru tantuniciye. dileyen şark köşesine, dileyen de masalara geçti

işte yine gürsel abi ve eşi, yine yemek yeyip romantizm takılıcaklar diye beklentideydim :queen:
biz gürsel abiden beklerken bir de ne göreyim, romantizm sırası başka bir çifte geçmiş. mutluluklar diliyorum :rendeer:

burada da ismail ve ferda'da var, buraya da mutluluklar dileğiyle bir pozcuklarını daha alıyoruz:rendeer:

ve iki kankayı da görüntüledik. aralarında birşey olmadığını, sadece arkadaş olduklarını ama basının ve medyanın kurbanı olduklarını iddia ediyorlardı :queen:

ve benim Çırpı'nın alarmı öttü o anda. hemen koştum ve koşarken elim deklanşöre değdi( evet abarttım) :bounce: ama ne yapayım, hayatımdaki tek dişi O!!! :salut::bounce: seni seviyorum ÇIRPI :wiinkk::rendeer:
yaaa işte böyle. sonra da yola koyulduk.
Sizleri tanımış olmaktan çok mutlu olduk dostlarım. yine gelin olur mu? :salut:
YÜREKÇEKALIN :rendeer: