çukurova motokrosun hatay macerası.

abdurkadir abi yine güzel bir organısazyon yıne güzel bir gezi allah kaza bela vermesin abi artık bu hafta da bu tarafa gelirsiniz sira antep de

Antep den selamlar :rendeer::rendeer:

aleyküm selam gardaş inşallah mayısta oradayız yılmaz cmartesiden çağırıyor onların bağ evi varmış orada kalacağız heralde .

Selamun Aleyküm Kadir Usta Bu çamur Banyosunu Nerede Yaptınız Merak Ettim Fakat Ben Almayım Belim Ağrıyor Hatay Gezisi Resimlerle Daha Bi Güzel Görünüyor Biz Morları Aydar Iken O Güzellikleri Bazen Gözden Kaçırmışız En Yakın Zaman Da Krosta Buluşmak Dileğiyle

Selamun Aleyküm Kadir Usta Bu çamur Banyosunu Nerede Yaptınız Merak Ettim Fakat Ben Almayım Belim Ağrıyor Hatay Gezisi Resimlerle Daha Bi Güzel Görünüyor Biz Morları Aydar Iken O Güzellikleri Bazen Gözden Kaçırmışız En Yakın Zaman Da Krosta Buluşmak Dileğiyle

aleyküm selam ilhancım sen patlak lastikle yol alırken biz mustafayla saga sola daldık gerçekten motorla gitmekten manzaraya fazla bakamamışız.

Motorlarınıza, Yüreğinize sağlık. Yine keyifli bir organizasyon düzenlemişsiniz...

SELAMLAR TÜM DOSTLARA
Kadir abi süpersiniz valla tekerinize sağlık
Allah kaza bela vermesin devamını beklioruz

Her zamanki gibi süpersin gardaş.:cherry:kroscu şu yol rotanızıda haritada gösterseniz daha iyi olacak.Ne kadar araçlarla gittiniz? ne kadar motosikletlerle?:cat:

güzel bir gezi yapmışsınız kadir abi.

katılsan sende yaparsın ama kıyamıyorsun makinana.

Her zamanki gibi süpersin gardaş.:cherry:kroscu şu yol rotanızıda haritada gösterseniz daha iyi olacak.Ne kadar araçlarla gittiniz? ne kadar motosikletlerle?:cat:

gardaş ben bu bilgisarayı tam kullanamıyorum öğrenince haritada çizerim inşallah hatay ekibi bizi serin yolda karşıladı ordan daldık ormana 180 km sonra hataya vardık arsus samandağ yaladağ falan çok gezdik darısı başına adanadan selamlar.

Son düzenleme:
Kadir Usta Motoru çamur Banyosu Yapmışsın Motor Güzelleşmiş Güzel Görüntüler Ve Devamını Bekleriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir başkadır benim memleketim diyorum başkada bişe demiyorum :queen::queen:

yahu abi gene özendirdiniz istanbuldan kafa dengi biri çıksa deseki haftada 1 gün cross a çıkacaz yarın gidip motosiklet almayan en adi olsun... ama yok abi yok yok oraya yerleşecem bu gidişle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar