Türk usulü işler...

çokta komik bi durum değil aslında araç v8 100 kmdeki ortalama tüketim 21 lt tüpte 12-13 e iner ama menzil çok kısadır....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yorum yapılacak bı durum deıl bunlar ya...
sadece aval aval bakıcaksın :p

vay anasını sayın seyirciler chevrolete lpg pes doğrusu geçenlerde bende bir resim bulmuştum ama kyıp ettim adam 110 luk motoya lpg taktırmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
dükkanının içinde tek teker :cherry:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Tüp ün dünya üzerinde tek dalga geçildiği ülkeTürkiye diye düşünüyorum . Şu anda kullanılan lpg sistemleri Normal benzin yakıtından daha güvenli ve %40 a kadar temiz ve % 60-65 lere kadar tasarruf sağlıyor.

+100000000 :cat:
lpg sisteminin avantajlarından haberdar olmayan insanlar tarafından komik karşılanması normal, malum ülkemizde lpg ilk kullanım şeklinden itibaren gariban işi olarak yerleşti insanların aklına, şimdi lüks araçlarda görünce yadırganıyor. oysa verdiği paranın hakkını isteyen,çevreye daha duyarlı ve bilinçli insanlar tarafından tercih ediliyor. (lpg yi ekonomik yönden çok çevre yönünden tercih edenlerden bahsediyorum) fiyat farkıda zaten ortada, lpg sistemin eksilerinin giderilip daha sağlıklı ve uzun ömürlü hale getirilmiş olmasıda araçlar için çabuk motor bitmesi sorununu ortadan kaldırmış durumda.
ingiltere kraliyet arabalarıda lpg lidir üstelik

benzin sene sonunda 4 olcak zaten tüp konması normaldir.:) başlık için teessüf ederim. kendi kendini kötü düşüren tek milletiz sanırım....

rs yi tamir eden ustalar aynı kurban bayramında danayı yatırıp beş kişi başında hayvanı keserler ya ona benzemiş yani bana onu hatırlattı :mrgreen:
nese değişik bi benzetme oldu..

ekonomi devri diyorum,LPG keşke motorada takılsa ucuz yollu ben bile taktırmayı düşünürüm artık motora binerken yapacağım km yi hesaplamaya başladım o derece yani allah racecilere yardım etsin su gibi içiyor meret

ferrari' ye tüp takan zihniyet aynen devam..:silent:

Be adam, madem o kadar pintisin, git az yakan bir araba al.

Türk milleti olarak gösterişi çok seviyoruz arkadaşlar; hani bir laf vardır ya:

"Ayranı yok içmeye, vs.." anladınız siz:p

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ferrari' ye tüp takan zihniyet aynen devam..:silent:

Be adam, madem o kadar pintisin, git az yakan bir araba al.

Türk milleti olarak gösterişi çok seviyoruz arkadaşlar; hani bir laf vardır ya:

"Ayranı yok içmeye, vs.." anladınız siz:p

o zihniyetin gelişmesini diliyorum.

çevreye daha az zarar verecekse, performans olarak çokta fazla etkilemiycekse, koyduğun gazın tamamı yanacak ve havaya para saçmış olmayacaksan (hiç bir motor benzini tamamen yakamaz, lpg nin yanma direnci benzinden daha az olduğu için tamamen yanar ve neticede hada az hava kirletir.) vede ekonomik yönden daha ucuza mal edeceksek yakıtı , durduk yere benzine niye fazladan para ödiyelim. zaten dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz.

gösterişi çok seviyoruz demişsin, lpg kullanmakmı gösteriş şimdi:silent:

ayranı yok içmeye demişsin, yurt dışında adamlar arabayı sıfır aldığı gibi ilk iş lpg takıyor, koca kraliyet arabaları lpg kullanıyor, lüks araçlara gönül rahatlığıylatakılıyor ,şimdi onlarındamı ayranları yok içmeye, onlardamı züğürtte iki kuruşluk benzin parasını karşılayamadıklarından lpg kullanıyolar.

arkadaşın dediği gibi, bizim ülkemizden başka ülkede lpg yada benzin kullanmanın statü göstergesi haline geldiği sanmıyorum. ama bu düşüncede boş değil. bugüne kadar patlayan otomobilleri ve lpg istasyonları görünce ister istemez akıllarda o kötü imaj oluşuyor. ama durum şu an eskiye nazaran çok farklı, gerek kullanılan sistemler ,gerekse istasyonlara getirilen standartlar baya ilerledi. araçlara özel tasarlanan kitler başarıyla uygulanıyor ve performansta yada motorun genel ömründe eskisi gibi düşüşler olmuyor. yanlış bilmiyorsam volvo orjinal lpg li araçlar üretiyordu. sonuç olarak lpg güzel bi sistem:cat:

Yok yok, kesin Nallıyorlar heyvanı:p

LPG ile ilgili yazan kardeşlere katılıyorum. Ayranı yok içmeye... diyen arkadaşlarıma katılmıyorum. Bu şu demek gibi birazda: 'Üle! Para bende, Kırmızısından Koy'':mrgreen:

Benzine Kurşun katarak Motor Aşınmasını azaltmak için onca teknolocik dil döktü Üreticiler zamanında, şimdide benzinden kurşunu çıkarttık diye övünüyorlar.

Konu aslında fotoğrafla bağlantılı tam olarak:mrgreen:

-Olm arka ayak sağ nalı gostert bakiim
-buyur usta
-sağ normal, birde sol arkadan ..
-buyur usta
-hmmm, sanırım nalda değil sorun:silent: Abiyy, siz bir motorcuya gidin en iyisi:mrgreen:

Elbette şaka ettim ama foto insana komik şeyler çağırıştırıyor:cat:

harbiden ya o motor ne öyle kopğtum nasıl bir ustalıktır anlamadım neyapıyor olabilir motoru sünnetmi ediyor:mrgreen::mrgreen:

Motora koptumda Cheva normal artıkk :) Hem anlamıyorum sankı cok zengın ulkeyız yaa LPG kıroluk oldu sankı Dubai burası....Bızden bu yuzden bısı olmaz.. :)

ekonomi devri diyorum,LPG keşke motorada takılsa ucuz yollu ben bile taktırmayı düşünürüm artık motora binerken yapacağım km yi hesaplamaya başladım o derece yani allah racecilere yardım etsin su gibi içiyor meret

abi bu zamanda artık en fazla 250cc binilir kannımca. :) en çok yakanı 18 ykr civarı yakıyo galiba. allah nasip etse de bi ybr 250 alsak bari. para biriktirmeye başladım tekrardan. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar