herkese selam
bir süredir takip ettiğim forumdan,yazılarınızdan bende caracal motor sahibi oldum artık.motoru geçen ay aldım.şimdilik motora alışmaya çalışıyorum.Yorumlarınız güzel çok faydası olduğu düşüncesindeyim.herkese teşekkür ederim bu konuda.
şuana kadar pek bir problem yaşamadım,ama servis montajı çok önemli arkadaşlar.itinasız montaj problemlere sebeb oluyor.( mesela akü asidini doldurmuşlar tepeleme ,birde tahliyesi boşta kalmış akmış eksoz üzerine ve canta.)
sonra diğer bir arıza park lambasını açınca devir saati çalışmıyordu.servis dedi oto elk baksın.zamanım azdı motoru teslim alırken zaten.ist haber verdim servise git hallettirelim dediler ama artık ben kendim yaptım.saatin içindeki şasi ucunu yanlış monte etmişler imalatta,kendim yaptım artık. birkaç yerindede nikelajlar kabarmış kalkcak sanırım.onlarıda bildirdim
ancak bunun dışında motorun iyi olduğunu düşünüyorum,yakıtıda fena değil.hatta oldukça iyi.daha önce 125 likmondial kullanıyodum.ona göre çok çok iyi yani.
10 ytl lik benzinle 160 km nin üzerinde yol yapıyor. nasıl olur demeyin arkadaşlar burda benzin 1,95 ytl.yani kıbrısta

motru alır almaz kıbrısa getirdim.bir süreliğine burdayım artık motorumla.
daha geniş bir zamanda daha yzacağım motorla ilgili fikirlerimi.internet sorun burda hala dial up bağlantı var.
herkese tekrar merhaba diyorum.görüşmek üzere