Tarifi İmkansız Duygusal İmza Paylaşım Alanı :)

Arkadaslar hani olur ya hayatimizin önemli bir anını yasarken o an tesadufen kulagimiza gelen bir melodi veya dinledigimiz bir muzik bize o an'i ölümsüz kılar. Yani duygusal bir imzadir aslında o melodi hafızamıza kazınan o an :)

Daha sonra ne zaman, nerede duysak aynı muzigi gecmiste yasadıklarımız direk gelir gozumuzun onune, canlanir ama mutlu ama hüzünlü oluruz. Bilmem sizede olurmu boyle seyler ama bende sıkca olur! İşte suan kullanmakta oldugum ikinci motorumu almadan önce ne alacagım konusunda arastirdigim gunlerde + kararimi verdikten sonra kış gunu, o soguk gunlerde yollarda otobusle, dolmuşla ruhsatti, ehliyetti, motoru teslim almak icin gitmeler-gelmeler vs tum bu sıralarda surekli ipod'umda "Elif Turan, Çık Aradan" albumunu dinliyordum!

Şimdi ne zaman, nerede Elif Turan (özellikle "Çık Aradan" isimli techno parcası) dinlesem direk aklima o soguk kış gunlerinde motorumu almadan önce yasadıgım çocukca heyecanım, mutlulugum, sevincim, tarifi imkansız ve nedensiz hüzünlerim geliyor aklıma ve tekrar kaplıyor içimi aynı duygular :salut:

Sizinde buna benzer MOTOSİKLET İLE ALAKADAR hafızanıza kazınmış benzer "duygusal imzalarınız" varsa paylaşalım burada :wiinkk:

Son düzenleme:
dostum her zaman kaliteli başlıklara imzanı atıyorsun. Cevapları bende takipteyim:cat:

benım duygularım senın motosiklet almadan öncekı çoçuksu duygular denilebilir

Son düzenleme:
en guzel anlarımı en derin acılarımı sarkı sözleri tercume eder hele bir şebnem ferah diye bir insan ustu bişiy var ne oldugunu daha cozemedim galiba melekle peri karısımı bişiy. örnek olarak vermem gerekirse suanki anımı tarif eden sarkı sözü ;

Niye bana her şey korku her şey tasa
Ne gece ne gündüz kaygısız
Neden bütün yollar karanlığa
Gecelerim uzun ışıksız
Aşk yarı yolda kaldı neyleyim
Korkmuyorum ben buyum böyleyim
Yarınlar kadar yakın içimde fırtına
Bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma
Yaslanıp gururumun kambur sırtına
Kendime rağmen durmam basar giderim
Nereye gider yollar sır dağlara
Denizler uçsuz bucaksız
Gözlerim arkadaş uzaklara
Gecelerim uzun ışıksız

paylaşmak istedim..

en guzel anlarımı en derin acılarımı sarkı sözleri tercume eder hele bir şebnem ferah diye bir insan ustu bişiy var ne oldugunu daha cozemedim galiba melekle peri karısımı bişiy. örnek olarak vermem gerekirse suanki anımı tarif eden sarkı sözü ;

Niye bana her şey korku her şey tasa
Ne gece ne gündüz kaygısız
Neden bütün yollar karanlığa
Gecelerim uzun ışıksız
Aşk yarı yolda kaldı neyleyim
Korkmuyorum ben buyum böyleyim
Yarınlar kadar yakın içimde fırtına
Bu dalgasız deniz durgun aldatır inanma
Yaslanıp gururumun kambur sırtına
Kendime rağmen durmam basar giderim
Nereye gider yollar sır dağlara
Denizler uçsuz bucaksız
Gözlerim arkadaş uzaklara
Gecelerim uzun ışıksız

paylaşmak istedim..

Hocam şebnem ferah dedin damardan girdin simdi! Toprak sergen ve aydan şener'in birlikte oynadıgı bir film vardı "ay ısıgında saklıdır" isminde. Orada şebnem film icin bir sarkı bestelemisti "Ay ışıgında saklıdır" diye. Bu parcayı ne yaptiysam hiç bir yerde bulamadım sadece you tube'da denk geldim gecenlerde bende seninle paylaşmak istedim bu özel ve guzel parcayı. :cat:

Kesinlikle dinlemelisin bunu;
http://www.youtube.com/watch?v=V4hRSAVeIaE

Olmamı kardeşim, gökselin bi seni düşünürüm şarkısı çalınça beni Ankara kimse tutamaz...

Hocam şebnem ferah dedin damardan girdin simdi! Toprak sergen ve aydan şener'in birlikte oynadıgı bir film vardı "ay ısıgında saklıdır" isminde. Orada şebnem film icin bir sarkı bestelemisti "Ay ışıgında saklıdır" diye. Bu parcayı ne yaptiysam hiç bir yerde bulamadım sadece you tube'da denk geldim gecenlerde bende seninle paylaşmak istedim bu özel ve guzel parcayı. :cat:

Kesinlikle dinlemelisin bunu;
http://www.youtube.com/watch?v=V4hRSAVeIaE

abi ben sana ''ay'' diye bir sakısı var onu bi dinle ikisi farklı sarkılar karışmasın melankolik olucam serefsizim ya:salut:

http://www.youtube.com/watch?v=yPBYq5xxGd8&feature=related

zaten efkar sarhoşu oluyosun sarkıyla bide alkol alirsak (tercihen raki) muhtemelen teneşire yatarız :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende eski kız arkadaşıma aşık olduğumda Kayahanın şarkısı yeni çıkmıştı ozaman (Bizimkisi bir aşk hikayesi) dedik bu şarkı bizim olsun,ozamanlar biras daha duygusallık var, kasetin arka ve ön yüzüne komple o şarkıyı kaydettirmiştim herkes bundan sonraki parça kimin diye merak ederdi ben kayahan derdim ee hangi parçası aynısı nasıl yani dinlede gör derdim öyle kaldı ne zaman o şarkı çalsa içimde bişeyler gıpraşır

sarışının tadı rokko'nun ara gazı :queen:

şaka ettim :cherry:

senden öncesi hiç'ti ama senden sonrası hep olacak sevgili motosikletim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu durum benim başıma hep gelir..

bir şarkı dinlerim ve o esnada bi düşünceye kapılırım aynı anda düşünce ve şarkının birleşmesi beni inanılmaz mutlu eder ve o şarkıyı ne zaman dinlesem hep o güne dönerim..

demekki evrende yanlız değilmişim..:queen:

bende bir zamanlar hep okuldan kacip taksime dolasmaya giderdim ve ozamanlar yanmis bir yurek var adli sarki yeni cikmisti ve her yerde o caliodu osarkiyi ne zaman dinlesem firar gunlerim aklima gelir :p

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Endurocu01' Alıntı:
...ne zaman o şarkı çalsa içimde bişeyler gıpraşır

:) :) :)

Tarkan'in ilk kasedi ( o zamanlar album demiyorduk :) ) tum parcalar beni cocukluk tifillik zamanlarima goturur.

Motosiklet ile alakali sunu soyleyebilirim, dinledigim hic bir bana YBR'mi hatirlatmiyor ama yolda giden iyi parcalar icin sunu soyleyebilirim.

POP'tan hic ama hic hazzetmesem de... Hande Yener "Kibir" ve "Romeo". Bilmiyorum valla beni etkiliyolar bu parcalar.

GKN

burcu güneş selvi boylum
ilk motorum srad 750 mi getirir hep aklıma
ne alaka dicekisiniz
motoru ilk aldığım gün, boş bi alanda binemeye çalışıyodum
o çalışma aşşa yukarı 3 saat kadar sürdü, e ilk motor 750 olunca:mrgreen:
kullandığım alanda bi arabada çaldı sürekli tekrarlaya tekrarlaya
aklımda yer etmiş bayaa
e pek duyulmuyor eski bi şarkı olduğu için
arada dinlerim makinanın kafama geçtiği günü hatırlarım:p
ilgili şarkı; http://www.youtube.com/watch?v=Grpj66FS_IA

:) :) :)

Tarkan'in ilk kasedi ( o zamanlar album demiyorduk :) ) tum parcalar beni cocukluk tifillik zamanlarima goturur.

Motosiklet ile alakali sunu soyleyebilirim, dinledigim hic bir bana YBR'mi hatirlatmiyor ama yolda giden iyi parcalar icin sunu soyleyebilirim.

POP'tan hic ama hic hazzetmesem de... Hande Yener "Kibir" ve "Romeo". Bilmiyorum valla beni etkiliyolar bu parcalar.

Evt Hande Yener'in Kibir ve Romeo hos melodiler. Ancak romeo cogu tr parcada oldugu gibi calinti bir parca hocam. Romeo'nun orjinali "IIO, İs İt Love" isimli parcadir mutlaka dinlemelisin :wiinkk:

http://www.youtube.com/watch?v=NuJP9sC9bxQ

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar